Aj oko broja boja bi se donekle slozio(mada i tu ima razlike) s time sto si rekao ali o gustoci pixela nikako.Kad zumiras velika je razlika onda
ZTE Blade III
- poruka: 1.642
- |
- čitano: 723.538
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
hexfire chill, nemoraš biti ljut, sam si kriv što si kupio tog kineza pa sad pronalaziš utjehu u ovoj temi među ljudima koji su zadovoljni sa mobom.
dao sam ti normalan odgovor, naravno da je bolja gustoća pixela kad ima veći ekran, a to što imaš 256k boja ko na k750i starome 7 godina nije moj problem ;)
edit: peroman zaboravio si adreno 205 koji je vise no duplo bolji od adrena 200, baterija iako je 1200mah traje ko na svakom smartphoneu, jedan dan uz intenzivno korištenje.
A jbg zaboravih,al zte ima ICS(jest da ga mozes stavit i na mini), a to kod boje mi ne stvara neki problem.Tek kad vidis na oba moba skuzis razliku,inace u svakodnevnom koristenju razlike u toj boji ni ne primjetis tako da...
hexfire chill, nemoraš biti ljut, sam si kriv što si kupio tog kineza pa sad pronalaziš utjehu u ovoj temi među ljudima koji su zadovoljni sa mobom.
dao sam ti normalan odgovor, naravno da je bolja gustoća pixela kad ima veći ekran, a to što imaš 256k boja ko na k750i starome 7 godina nije moj problem ;)
edit: peroman zaboravio si adreno 205 koji je vise no duplo bolji od adrena 200, baterija iako je 1200mah traje ko na svakom smartphoneu, jedan dan uz intenzivno korištenje.
Nemam se zašto ljutiti kad sam isprobao oba ta mobitela i ZTE je miljama ispred što se svakodnevnog korištenja tiče. A po temi se vidi da je bilo i još pametnih ljudi koji su isto primijetili. Oni drugi su si kupili mini.
Mislim da tebi nije skroz jasno da 256k boja i 16m boja je apsolutno ista stvar. To je nešto čime si ljudi podsvjesno žele opravdati zašto su dali ogromne pare za mobitel.
Sreća što je tvoj mini made in Croatia pa je sve uber kvalitete .
Ok, znači jedino što bi se moglo nazvati boljim na miniju je grafički čip. Pa trebao si nam odmah reći da si si kupio mob samo za igrice, sve bi nam odmah bilo jasno.
Nemam se zašto ljutiti kad sam isprobao oba ta mobitela i ZTE je miljama ispred što se svakodnevnog korištenja tiče. A po temi se vidi da je bilo i još pametnih ljudi koji su isto primijetili. Oni drugi su si kupili mini.
Mislim da tebi nije skroz jasno da 256k boja i 16m boja je apsolutno ista stvar. To je nešto čime si ljudi podsvjesno žele opravdati zašto su dali ogromne pare za mobitel.
Sreća što je tvoj mini made in Croatia pa je sve uber kvalitete.
Ok, znači jedino što bi se moglo nazvati boljim na miniju je grafički čip. Pa trebao si nam odmah reći da si si kupio mob samo za igrice, sve bi nam odmah bilo jasno.
LOOOL, znači po tvojoj logici je crno bijelo i u boji ista stvar?!
Da, i barem mi se ljudi ne smiju kad ima kažem da imam ZTE. (lol ZTE, WTF)
Ne, kupio sam mob koji mi ne trokira u sučelju, za razliku od tog tvog ZTE kineza. Vidiš, grafička ne služi samo za igrice, ma da je tu i tamo fora nabacit neki temple run bez laga (adreno 200 pokrij se).
Daj mi reci jel ti angry birds brejka?
I da, imati okljaštreni wannabe HTC Desire star 3 godine nije nimalo fora, ili je?
P.S. Ponavljaj si ovo kad si ljut, "imam mob koji ima istu količinu boja ko mob iz 2005 "
Aj se ti goni iz ove teme. Manje si educiran neg naša vlada koliko vidim. Zasad ni Temple Run, ni n64 emulator sa zahtjevnijim igrama nisu pokazali znakove lagga, molim te, odjebi iz ove teme, hvala.
A ni angry birds koji si spomenuo.A vidim ti si zapeo protiv kineza sta ti mislis di se proizvodi tvoj sony,htc i ostali mobiteli.U kini brale moj.I mozes ti rec sta oces,TV koji imas doma ti je napravljen u kini.Sve je danas od tamo.A da mobitel nevalja nebi bio toliko prodavan koliko je.Nebi ga ljudi trazili po svim ducanima u Hrvatskoj.Ne bi nesta sa webshopa jer su im ponestale zalihe 2 puta.A tebi kad valja toliko taj tvoj mini sta si dosa ode.Pamet u glavu
Ah šta ćeš, čovjek je bacio pare na duplo gori uređaj pa naravno da je isfrustriran. Sad će nam valjda nabrojati svih tih 16 milujuna boja koje vidi da nam dokaže da smo u krivu
decki nasmijavate me, nisam vam ja kriv sto ste kupili kinesko govno, ali gledajte to sa pozitivne strane, jos uvijek mozete dobiti dobru cijenu za njega.
e i da, dobra vam je kvaliteta fotica, tu negdje je sa nokiom 3510.
i za kraj, znate ono kako se kaze, tko se ljuti uvali mu...
Ja vise vidim sa tom kamerom,nego ti na "ekranu" od 3''
Da se nadovežem na raspravu Blade III vs Xperia mini. Malo gledam po netu i nigdje nemogu naći usporedbu u kojoj govore da je xperia mini bolja.
npr. http://www.compare-cellphones.org/ZTE-Blade-III-vs-Sony-Ericsson-Xperia-mini
Inače mi se sviđaju sony mobiteli ali između ova dva definitivno bi se odlučio na Zte Blade III.
Da se nadovežem na raspravu Blade III vs Xperia mini. Malo gledam po netu i nigdje nemogu naći usporedbu u kojoj govore da je xperia mini bolja.
npr. http://www.compare-cellphones.org/ZTE-Blade-III-vs-Sony-Ericsson-Xperia-mini
Inače mi se sviđaju sony mobiteli ali između ova dva definitivno bi se odlučio na Zte Blade III.
Zato jer to uopće nije ista klasa mobitela. Mini je star skoro godinu i pol, ima za današnje standarde smiješno mali ekran i baš ništa što bi ga izdvojilo iz skupine takvih uređaja. Je da su cijenom slični, ali to je zato jer je ZTE super jeftin za ono što nudi, a Mini debelo preskup.
ovaj dedaa priča gluposti moj preprošli mob je bio (i još ga imam xperia mini) ma živo sranje ja nezanam koja bi budala uzela taj mob po istoj cijeni kao zte.
evo trenutacno prilazim na zte-u NFS Most Wanted 2012 i The Amazing Spider-man igra sam i gta 3 ali mi je dosadna igrica po tome želim reći da pokreće jake igrice a za angry birds mislim a sta cu pricat.
Ma puca meni ku*ac u guzci što je zte iz kine!!!
LOOOL, znači po tvojoj logici je crno bijelo i u boji ista stvar?!
Da, i barem mi se ljudi ne smiju kad ima kažem da imam ZTE. (lol ZTE, WTF)
Ne, kupio sam mob koji mi ne trokira u sučelju, za razliku od tog tvog ZTE kineza. Vidiš, grafička ne služi samo za igrice, ma da je tu i tamo fora nabacit neki temple run bez laga (adreno 200 pokrij se).
Daj mi reci jel ti angry birds brejka?
I da, imati okljaštreni wannabe HTC Desire star 3 godine nije nimalo fora, ili je?
P.S. Ponavljaj si ovo kad si ljut, "imam mob koji ima istu količinu boja ko mob iz 2005 "
Za tvoju informaciju,ZTE je jedan od vecih proizvocaca na svijetu,ako nevirujes pogledaj link: http://www.gsmarena.com/zte_becomes_worlds_fourth_largest_mobile_phone_vendor-news-3331.php
Btw: Taj tvoj "mini" nema veze sta on ima "16M" vidi razliku: http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=2814.0
ovaj dedaa priča gluposti moj preprošli mob je bio (i još ga imam xperia mini) ma živo sranje ja nezanam koja bi budala uzela taj mob po istoj cijeni kao zte.
evo trenutacno prilazim na zte-u NFS Most Wanted 2012 i The Amazing Spider-man igra sam i gta 3 ali mi je dosadna igrica po tome želim reći da pokreće jake igrice a za angry birds mislim a sta cu pricat.
Ma puca meni ku*ac u guzci što je zte iz kine!!!
Most Wanted ti ide bez ikakvih problema? Kupio sam ga na google playu, pa onda skužio da treba 2 gige skinuti , a ne skida mi se toliko ako sigurno ne radi kak spada.
Ti što trolaš tuda i sereš po kinezima, kvaliteti i govoriš da bi ti se ljudi smijali da kažeš da imaš ZTE, Huawei itd... E prijatelju moj ja se tebi i tim tvojima smijem jer uopće nemate pojma, evo ovako da ti objasnim pod
1. Na svemogućem Iphoneu (Ishit) iza piše dizajniran u Californiji, Sastavljen u KINIIII, kao i 90% elektronike danas (jesi cuo za Foxonn)
2. ZTE je najveći Proizvođač i provajder LTE opreme na svijetu, te treći po redu proizvođač mobitela, te imaju jako močne uređaje koji mogu stat uz bok SGS3, Iphoneu, HTC itd (googlaj konju) ali nisu dostupni na našem tržištu, pa odmah i za takve kao ti i ne postoje, jer si zatucani balkanac koji zivi ispod kamena.
3. Imao sam Huawei u8650 godinu dana (750kn novi, android 2.3) radio je bez greške iako je milijun puta pao, promjenio romova itd, sad je kod cure i dalje radi savršeno.... I da huawei čak ima svoje vlastite quad core procesore i provjeri malo uređaje Huawei Honor 2, Huawei Mate, Huawei Dquad XL itd itd...
4. Iphone je imao milijun problema i sad ih ima, neki s pregrijavanjem, guljenjem rubova, SGS3 s naglim crkavanjem, Sony s kvrckanjem kučišta itd itd..
Pisao sam bez pravopisa jer s vama seljacima i treba na seljački pisat i razgovarat da razumijete... pozz <3
Ti što trolaš tuda i sereš po kinezima, kvaliteti i govoriš da bi ti se ljudi smijali da kažeš da imaš ZTE, Huawei itd... E prijatelju moj ja se tebi i tim tvojima smijem jer uopće nemate pojma, evo ovako da ti objasnim pod
1. Na svemogućem Iphoneu (Ishit) iza piše dizajniran u Californiji, Sastavljen u KINIIII, kao i 90% elektronike danas (jesi cuo za Foxonn)
2. ZTE je najveći Proizvođač i provajder LTE opreme na svijetu, te treći po redu proizvođač mobitela, te imaju jako močne uređaje koji mogu stat uz bok SGS3, Iphoneu, HTC itd (googlaj konju) ali nisu dostupni na našem tržištu, pa odmah i za takve kao ti i ne postoje, jer si zatucani balkanac koji zivi ispod kamena.
3. Imao sam Huawei u8650 godinu dana (750kn novi, android 2.3) radio je bez greške iako je milijun puta pao, promjenio romova itd, sad je kod cure i dalje radi savršeno.... I da huawei čak ima svoje vlastite quad core procesore i provjeri malo uređaje Huawei Honor 2, Huawei Mate, Huawei Dquad XL itd itd...
4. Iphone je imao milijun problema i sad ih ima, neki s pregrijavanjem, guljenjem rubova, SGS3 s naglim crkavanjem, Sony s kvrckanjem kučišta itd itd..
Pisao sam bez pravopisa jer s vama seljacima i treba na seljački pisat i razgovarat da razumijete... pozz <3
Nisi mogao to bolje izreći!
decki nasmijavate me, nisam vam ja kriv sto ste kupili kinesko govno, ali gledajte to sa pozitivne strane, jos uvijek mozete dobiti dobru cijenu za njega.
e i da, dobra vam je kvaliteta fotica, tu negdje je sa nokiom 3510.
i za kraj, znate ono kako se kaze, tko se ljuti uvali mu...
kakve gluposti ti pišeš, to nisu istine....
sestra mi ima Xperiu Mini a bratić ovaj ZTE i ne vidi se nikakva razlika u bojama, da ne kažem da je na Bladeu puno ugodnije raditi zbog dosta većeg ekrana. Tvoj problem je to što ocjenjuješ mobitel na papiru po specifikacijama, pa onda zbog tog podatka o bojama misliš da je kvaliteta ekrana kao na Nokiji 3310. Isto tako, gore si napsiao da štekaju Angry Birdsi i još neke igre i da mobitel šteka pri radu, a to uopće nije istina.
ljdusko oko ne prepoznaje baš razliku između 256t i 16m boja, neki se ekrani razlikuju po produkciji boja, iako su istog tipa tft lcd obadva s 16m boja opet neki imaju zivlje boje neki ne, al nije tolika razlika...
Moze pomoc oko rootanja? Probao sam onaj postupak iz prvog posta.. Napravio sam sve kako je pisalo, instalirao najnoviji driver i pokrenuo root preko cmd-a i nista.. Probao sam i direktno i opet nista... Samo mi se restarta mob i ne pokrene onaj "superuser"
EDIT: Skuzio sam sad da mi superSU na mobu, al kad ga otvorim nemam nista za editat, sve mi prazno...
Moze pomoc oko rootanja? Probao sam onaj postupak iz prvog posta.. Napravio sam sve kako je pisalo, instalirao najnoviji driver i pokrenuo root preko cmd-a i nista.. Probao sam i direktno i opet nista... Samo mi se restarta mob i ne pokrene onaj "superuser"
EDIT: Skuzio sam sad da mi superSU na mobu, al kad ga otvorim nemam nista za editat, sve mi prazno...
Ako je SuperSU gore mob je rootan. A SuperSU ti samo daje dozvolu ostalim aplikacijama da koriste root ovlasti, ti ustvari sam ni ne pokrećeš SuperSU. Skini si neku aplikaciju koja zahtjeva root, npr. root tools i provjeri da li sve radi.
skino sam root checker i prikazuje da je rootan :D
kupio sam zte Blade III prije mjesec dana i zadovoljan sam uredjajem samo sto mi se prije koji dan na ekranu pojavio znak androida i blinkala mi je crvena lampica u gornjem desnom kutu pa sam uredjaj morao upaliti na tipci na vrhu uredjaja. molio bi ako netko zna sta se dogadja da mi objasni! hvala
Moze bit da ti se ugasio
book ekipa ja san kupio zte prije negdi oko misec dana nako xperie x8 , imam samo rijeci hvale a sto se tice kamere po danu snima odlicne fotke uz to ima i autofokus koji je prijeko potreban kad slikajem nekakav tekst (šalabahter :D ) , kad je svjetlo slabije i fotke su slabije (logično) . O fluidnosti neću ni govoriti. skinuo sam CoPilot navigaciju radi ko švicarski sat jos je sa glasovnim uputama. Mobitel sam root-ao i to svakom preporucujem prvenstveno jer je nas mob jedan od najlakših za rootat i nema nikakvih problema. Pobrisao sam hrpu nepotrebnih aplikacija i sad mi radi jos brze.
Moj frend ima xperiu mini i mogu reći da je nas mob svemirski brod za nju, da ne govorim da je imao hrpu kvarova i jos ih ima !!!
sad me samo zanimaju costom romovi i te sheme jer nisan bas strucan u tome
Ovome sto hvali xperiu mini mogu samo reći da se poklopi ušima bar dok ne prođe ova ciklona sto je najavljuju za 14. - 15. 1.
Moze bit da ti se ugasio
hahhaa umirem ;)
Moze bit da ti se ugasio
hahhaa umirem ;)
?
vjerojatno ti se dogodila neka "greškica" .Ovaj put zaboravi na to , kad i ako ti se ponovo dogodi odnesi ga na servis , tako bi ja postupio
Bit će frka ako potpuno "zariba", pa treba novi.
Frendu polako zaribava (gasi se sam od sebe, zablokira na par desetaka sekundi itd., tipični SE simptomi) Xperia mini od godinu dana i zvao je Tele 2 SZK i koliko se sjećam, rekli su da mora slati uređaj triput na popravak, pa da se vrati i još par stvari i tek onda da može dobiti novi.
Tako da ne vjerujem da se procedura razlikuje i za Blade ako bude bio malo veći kvar.
Ja sam svoga root-ao prije par dana..
Imam pitanje,jel netko stavio custom rom na njega i
jel moze malo vise info o tome..:D