Stigla je kineska limuzina produženog dometa, do 1

poruka: 6
|
čitano: 8.331
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigla je kineska limuzina produženog dometa, do 1".
10 mjeseci

Najvise mi se svidja cijena, cini se vrlo povoljno za pristojno izgledajucie vozilo, no nisam ulovio jamstvo u tekstu, aha, 8 godina i 200kkm. samo procitati sitna slova i cini se "ko Bog"

1,9 tona, nije niti pretezak, bilo bi dobro da se Testna persona sjela u auto i onda napisala koliko je visoka. 

Meni auto izgleda kao da je za ljude "taman proporcija", dok oni koji imaju suvisak u bilokojem smjeru bi mogli malo teze ulaziti i izlaziti iz auta.

Jedan od razloga popularnosti SUVova je i to sto se u aute lako ulazi i izlazi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2026 14:53 (My2Cents).

2 0 hvala 1
17 godina
Re: Stigla je kineska limuzina produženog dometa,
My2Cents kaže...

Najvise mi se svidja cijena, cini se vrlo povoljno za pristojno izgledajucie vozilo, no nisam ulovio jamstvo u tekstu, aha, 8 godina i 200kkm. samo procitati sitna slova i cini se "ko Bog"

1,9 tona, nije niti pretezak, bilo bi dobro da se Testna persona sjela u auto i onda napisala koliko je visoka. 

Meni auto izgleda kao da je za ljude "taman proporcija", dok oni koji imaju suvisak u bilokojem smjeru bi mogli malo teze ulaziti i izlaziti iz auta.

Jedan od razloga popularnosti SUVova je i to sto se u aute lako ulazi i izlazi.

To je jamstvo za bateriju, inače je pet godina, odnosno 150 tisuća prevaljenih kilometara. Iako se navodi financijska pogodnost u pogledu besplatnog osnovnog i kasko osiguranja za prvu godinu te besplatno održavanje za prvih pet godina (navodno ušteda od tri tisuće eura) uobičajeno nedostaje informacija o registraciji: koliko za 150 KW hibrid?

16 godina

Zašto bi se zajebavali sa strujićima, hibridima kad dizelaš to napravi za upola cijene, a isto na fosilno gorivo. Jednostavno ne razumijem, neka me netko uvjeri u suprotno.

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
juice21 kaže...

Zašto bi se zajebavali sa strujićima, hibridima kad dizelaš to napravi za upola cijene, a isto na fosilno gorivo. Jednostavno ne razumijem, neka me netko uvjeri u suprotno.

Zato jer se vozis jeftinije za istu kilometrazu sa benefitima struje.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
zzib kaže...

To je jamstvo za bateriju, inače je pet godina, odnosno 150 tisuća prevaljenih kilometara. Iako se navodi financijska pogodnost u pogledu besplatnog osnovnog i kasko osiguranja za prvu godinu te besplatno održavanje za prvih pet godina (navodno ušteda od tri tisuće eura) uobičajeno nedostaje informacija o registraciji: koliko za 150 KW hibrid?

tehnički, cestarina, porez... oko 260, a osiguranje ovisi i gdje si i kakav imaš status kod osiguranja tako da je nemoguće reći, može bit još od 300-1500. Zato valjda nije niti napisano.

18 mjeseci
Dizel nije za gradsku vožnju , jednako kao i aku autići za duga putovanja po autoputu , za koja je dizel majka .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice