Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 492.947
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi5
Swype preko home tipke i lijeve ..
Meni uvik radi :)
16 godina
neaktivan

Delete

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2016 19:46 (Pro Noob).
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

A što s verzijom 5S? Vidim da je onda nedavno izašla. Ovdje u GrossoShop valjda piše kriva cijena, kao da dođe samo 17 USD.

Kratki osvrt dok sam još odlučivao.

Ni meni ne radi taj one handed

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
8 godina
neaktivan
I ja u posjedu xiaomi mi 5 . muči me što sam stavila kaljeno staklo ali imam dojam da ne prianja dobro i da nastaju nakupine zraka.. Imate li preporuke za kaljeno staklo i čvrste maskice? Također imam problem kod " rada sa jednom rukom" - često ne "hvata" .. osim toga-prezadovoljna mobitelom🙂

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nakon sto sam stavio kaljeno staklo puno se vise masti...na orginal screenu puno manje...to je problem kod tih stakala ali uvijek bolje da je zasticeno

0 0 hvala 1
13 godina

stavi staklo dok je mobitel u maski pa možeš odmah vidjeti da li imaš mjesta ili je sve naknap,

u slučaju da je maska veća i dodiruje se sa staklom onda ti podiže staklo i dobiješ zrak ispod

16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Skužio sam fintu sa One-handed mode. Potegnite s Home na back tipku najbrže što možete. Bez zadržavanja na home tipki - to treba biti jedan munjevit potez preko Homea na back

upali svaki put

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hvala na odgovoru..imam običnu prozirnu maskicu i stavljala sam najprije staklo.. naručiti ću drugo i staklo i maskicu🙂 pitanje je jedino koja kombinacija nije na knap..
15 godina
Xiaomi Mi5

stigao mi5 pro.

ostao sam ugodno iznenađen, sa mobitelom sam dobio screen guard, maskicu i original xiaomi kaljeno staklo iaoko ništa od toga nisam odabrao kod kupovine

i sve to 2650 :-D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
fear619 kaže...

stigao mi5 pro.

ostao sam ugodno iznenađen, sa mobitelom sam dobio screen guard, maskicu i original xiaomi kaljeno staklo iaoko ništa od toga nisam odabrao kod kupovine

Koja trgovina?

origin: mrxa
16 godina
neaktivan
Pa dobro, jebemu, gdje za tu cijenu, gdje? Nije ga bilo ispod 2900 dok sam ja kupovao.

Stigla mi danas iPaky maskiva. Odlicna je, dvodjelna, guma i okvir od aluminija ili neke plastike, mislim da je alu ipak. Vrlo precizno izrađena, ne povećava mob previše, nema otisaka, grip odličan. Svaka preporuka.
13 godina
Xiaomi Mi5

Pozdrav! Tužne vijesti danas... Izgleda da je moj mi5 otišao u vječna lovišta. Odjednom se ugasio nakon što sam nešto na brzinu na njega pogledao, dakle nisam ništa drugo radio nego uobičajeno. Zasad ga je nemoguće upaliti, inače je baterija bila na oko 84 %, te kad ga spojim na punjač ili kompjuter ne daje nikakve znakove života (čak mu ni notification ledica ne gori). Pokušao sam sve moguće kombinacije tipaka, ali ništa se ne događa. Otvorio sam ga kako bih bateriju izvadio, ali moraju se oni šarafi maknuti tak da sam poslao  giztopu upit o garanciji (iako nisam siguran posluju li oni uopće=stranica im nije ažurirana od otprilike kad sam ga kupio). Ukoliko do petka ne budem dobio neki odgovor probat ću bateriju izvaditi i probati još neke stvari koje sam vidio na internetu, a ako ni to ne bude pomoglo vjerojatno je matična otišla te se ne može popraviti. No, gledam i ljepšu stranu, crni petak dolazi pa možda nešto na akciji uhvatim- samo pitanje ŠTO? Dosad sam imao pozitivna iskustva sa xiaomijem, no sada više neznam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Koliko dugo ga imas?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Jako neobično. Jel ti pao gdje u zadnje vrijeme? Koliko ga dugo imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mrxa1 kaže...
fear619 kaže...

stigao mi5 pro.

Koja trgovina?

Nix666 kaže...
Pa dobro, jebemu, gdje za tu cijenu, gdje? Nije ga bilo ispod 2900 dok sam ja kupovao.

Stigla mi danas iPaky maskiva. Odlicna je, dvodjelna, guma i okvir od aluminija ili neke plastike, mislim da je alu ipak. Vrlo precizno izrađena, ne povećava mob previše, nema otisaka, grip odličan. Svaka preporuka.

grossoshop, naručen 11.11. nije bilo nikakvih dodatnih davanja (pdv,carina), hvala forumašima koji su mi preporučili taj shop

also, netko je zakelji kod za 6eura popusta :)

10 godina
neaktivan
I ja narucio s grosshopa u nedjelju 20.11. 3/64 gb verziju...platio 319eura s dostavom sf express!
Bila neka akcija....kostao je isto kao i 32/3 verzija!
Nadam se da cu i ja dobiti neke pokloncice.....
13 godina
crazy_luđak kaže...

Jako neobično. Jel ti pao gdje u zadnje vrijeme? Koliko ga dugo imaš?

Nije nikada pao. Imam ga negdje od lipnja. Sad sam vidio da ima po internetu takvih slučajeva, tak da eto nisam imao sreće...

11 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Jel se mogu gdje kod nas nabaviti maske za Mi5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PaleSamNaSvijetu kaže...

Provjerio bih na mjestima gdje drže općenito te maskice

16 godina
PaleSamNaSvijetu kaže...

Ne razumijem zašto?

Pa sve se to brzo i jeftino nabavi i kod čajniza.

Nillkin - 5eura

Xiaomi orig - 9eura

Bauštelska - 12eura

i još hrpu raznih...a kod nas ih platiš barem 20-30% više.

Po meni, maske se trebaju naručiti skupa sa mobom, ali eto, ima i opcija za kasnije.

origin: mrxa
13 godina
neaktivan
Brka...koji imei ili serial number imas?

0 0 hvala 0
13 godina
zooman kaže...
Brka...koji imei ili serial number imas?

Neznam trenutno jer mi nije ovdje kutija, ali sigurno je original xiaomi ako misliš da nije... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 15:07 (brka911).
8 godina
neaktivan
*#06# i ispisat ce ti broj

0 0 hvala 0
15 godina
pajaro19 kaže...
*#06# i ispisat ce ti broj

ako sam dobro shvatio mobitel je mrtav

8 godina
neaktivan

Dobro si shvatio, ja sam pomjesao price

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 18:05 (pajaro19).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Ajde kad sam vec pisao, jedno pitanje. Koliko izdrzite s baterijom i na kojem romu ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 18:05 (pajaro19).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odlucio i ja probati kineza. Odlican mob. Leti. Imam ga nekoliko tjedana i prezadovoljan ali... Prije par dana baterija pocela kakati. Napunim ga navecer, sutradan na poslu od 6 do 16h, znaci skoro ga i ne koristim, baterija na nekih 30-40%. I vec navecer 9-10h obavezno punjenje. Sta bi tek bilo da ga koristim cesce, za pola dana prazan. Narucio preko neta, oko 300e me kostao.

Ako dodje do najgoreg scenarija bojim se da ce ovo biti moj kraj s kinezima. Bmt njihov flagship.

0 0 hvala 0
13 godina
memo85 kaže...
Odlucio i ja probati kineza. Odlican mob. Leti. Imam ga nekoliko tjedana i prezadovoljan ali... Prije par dana baterija pocela kakati. Napunim ga navecer, sutradan na poslu od 6 do 16h, znaci skoro ga i ne koristim, baterija na nekih 30-40%. I vec navecer 9-10h obavezno punjenje. Sta bi tek bilo da ga koristim cesce, za pola dana prazan. Narucio preko neta, oko 300e me kostao.

Ako dodje do najgoreg scenarija bojim se da ce ovo biti moj kraj s kinezima. Bmt njihov flagship.

Koji ROM koristiš?

Poznato je na zadnjim stable buildovima da baterija nije dobra kao prije.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
9 godina
Vecinom je softverski problem, tak da bi pomoglo ss about phone da se vidi koji rom je gore i ssovi baterije, znaci apps koje koriste bateriju
11 godina
Ma garant neki vendor rom, flashaj global dev ili stable
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice