HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.701
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HTC M8 - Rasprava

kolika je sadašnja cijena HTC One (M8) modela kod naših operatera (naravno uz pretplatu),,
Vip, T-Mobile, .... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC M8 - Rasprava
Gale92 kaže...

kolika je sadašnja cijena HTC One (M8) modela kod naših operatera (naravno uz pretplatu),,
Vip, T-Mobile, .... 

hahahahaha...

Odi na njihove stranice pa provjeri. Očeš da ti još netko od nas ode po mobitel!!

14 godina
HTC M8 - Rasprava

Danas su me zvali iz servisa, kažu da postepeno otkazuje matična ploča i da se zaista ne isplati popravljat. a i da bi sam popravak odnosno zamjena matične bila krajnje skup potez, za kojeg oni ne garantiraju koliko će raditi....

mislim da je došao kraj druženja s HTC One (M8), možda bi čak uzeo One M9, who knows

0 0 hvala 0
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Narucio sa njuskala iz zalagonice novi M8 za 2800. Evo par slika sta su mi poslali na zahtjev prije slanja, ja pogledao i pristao. Sta mislite da li je ovo novo? Racun tece od 23.6, kazu da nije paljen nikako. Pitam ja njih jeli otkljucan na vip kazu da vjerovatno je ali ako nije kao da ga odnesem u Tele 2 i oni su mi ga duzni po zakonu otkljucat na sve mreze, to mi je malo smijesno, otkad to vrijedi?  Uglavnom, zovem tele 2 nitko im se ne javlja vec pola sata pa sam zivce izgubio i dosao tu pitat. Sto mislite? Mislim mobitel sigurno necu vratit natrag kad su vec poslali, cini se novi samo me znaima sto vi mislite jer svi tu imate taj mobitel. Inace treba mi mobitel do petka i ovo je najbolje sto sam mogao naci da je novo, svi ostali su oni preprodavaci ili netko ko je koristio mobitel i sad ga prodaje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Od 1.5. ili 1.7. ne sjećam se točno. Da budeš siguran potpuno mislim da ti treba originalan račun...

10 godina

Sta od 1.5,1.7, mislis za to da su duzni otkljucat uredjaj na sve mreze, znaci to je istina? Ovakav racun i garanciju kao na drugoj slici sam ja dobio i kada sam narucivao Xperiu sa ekupi, tako da ne znam, cekam na ostala misljenja..

13 godina
HTC M8 - Rasprava

To vam je sve apsolutno legit, od 1.5 se mora otključati, na licu mjesta vam u poslovnici daju kod

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Super, samo mene sad zanima jel ova garancija legit haha 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 18:51 (el.šef).
13 godina
HTC M8 - Rasprava

Dada pogledao sam, čini se legit, a vidim da imaš ovjereno jamstvo, a možda je i otključan jer većina ne zaključava telefone više nakon 1.5.

Taj euro clan je partner tele2 operatera u Osijeku tak da je sve legit

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 19:15 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Prestale su mi raditi slusalice htc-ove koje sam dobio s mobitelom. E sad problem je sta te iste slusalice rade na svim drugi uredajima, ali i to da sve druge slusalice rade na HTCu. Jel imao ko slicnih problema? 

0 0 hvala 0
14 godina
shpile kaže...

Prestale su mi raditi slusalice htc-ove koje sam dobio s mobitelom. E sad problem je sta te iste slusalice rade na svim drugi uredajima, ali i to da sve druge slusalice rade na HTCu. Jel imao ko slicnih problema? 

rade ti rade, slobodno moze koristiti sve druge slusalice na HTC-u

10 godina
neaktivan
Gale92 kaže..

rade ti rade, slobodno moze koristiti sve druge slusalice na HTC-u

Poanta je da zelim koristit htc-ove

15 godina
@shpile, uzmi čačkalicu ili nešto slično, natopi je malo alkoholom ili acetonom i počisti utore. Možda ti se masnoća s prašinom skupila i ne radi ti kontakt. Ne vidim drugog problema ili rješenja.
ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Fala za savjet al cini mi se nepotrebnim s obzirom da apsolutno sve druge slusalice rade normalno

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Dali se kome kućište odvaja? Onaj manji donji dio od bijele crte za antenu.

I dali je tko mjenjao kućište pa da zna koliko košta novo? Hvala :)

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Jučer mi je more smocilo mob. Sve radi osim volume down :( volume up radi normalno. Problem je što prilikom boota ulazi u safe mode. Zna li netko kako zaobići to dok se ne dokopam zagreba i agram servisa..

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom

0 0 hvala 0
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Doso mobitel, sve novo, uredno zapakirano. Ali naravno da odma imam probleme s njim i to uopce nisam ocekivao.. Mobitel se grije, na punjacu bude vruc, kada radim bilo sta bude vruc, na bateriji mi najvise trosi blink feed kojeg ni ne koristim, kad smo kod baterija koristim ga jedan dan ali mi je sa 95% u sat pao na 72% . Android je bio 4.4.2 ja sam ga azuriro do 4.4.4 i pustio ga tako. Onaj double tap za upalit i ugasit ekran isto jebe, moze se kad je mobitel zakljucan sve normalno otkljucat kada dva puta kliknem po ekranu ali ne moze ga na isti nacin zakljucat sa home screena..Ne znam da li imam neku ogrobotinu skroz minijaturnu na ekranu ili je mrtvi pixel, jer se ne moze maknut, stvarno sam lud i nisam ovo ocekivao. Koristit cu ga tjedan dana i na garanciju s njim ako svi ovi problemi ostanu, pa moja Xperia od 1800kn se nije grijala i radila ovakve probleme PRVI dan kakve radi mob od 3000kn. Sta da radim, ako ga posaljem na garanciju koliko ce tamo bit, ocu dobit novi mob ili ce popravljat nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

To što se grije je relativno jer su trenutno visoke temperature i uređaj se lako grije i sporo hladi. Ostani na 4.4.4 i pokušaj reset na tvorničke postavke. nakon što završiš rad na uređaju zatvori sve aktivne aplikacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Dobro je sve sad, presto se grijat pomalo a i vecina govori da je to normalno na metalnom kucistu, kako god jedino mi nije jasno zasto nece zakljucat sa double tapom a otkljucavam bez problema?? Na vrhu ekrana imam neku jako,jako sitnu tockicu, vidi se tak kad se zagledas, nije ogrebotina, vidi se da je ispod ekrana a ne na njemu.. Kad zakljucam mobitel vidi se sitna bijela tockica ispod crnog ekrana, izgleda kao ona tocka prasine na vrhu ekrana koju samo obrises, samo je ovo ispod displaya, kako mogu procjenit da li je to mrtav pixel? Ako je deadpixel dal da ga nosim na garanciju, sto mislite posto se jako slabo vidi..Ako je recimo mrtav, moze li se kako prosirit. Hvala u svakom slucaju, na kitkatu mobitel leti :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 16:43 (el.šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da garancija kaže da je do 3 mrtva piksela prihvatljivo...

11 godina
neaktivan

Dakle, pokušaj zakljucavanja duplim tapom displeja ne može, izuzev sto samo iz zaključenog moda kad tapnes možeš ugasiti displej tj staviti ga u sleep.

14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Može se zaključati sa double tapom jedino pomoću Nova Launchera (da se stavi screen off and lock za double tap na homescreen).

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina
HTC M8 - Rasprava

Bullshit, imao 1 mrtvi pixel, dobio novi display. Htc se oko toga brine korektno, za razliku od sonyja i lga. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa kad su kreteni i doveli su se u situaciji da im je doslovno svaki korisnik bitan... Plod dugogodišnje nebrige dolazi na naplatu...

15 godina
HTC M8 - Rasprava

Na youtube imaš priličan broj video materijala koji traje po nekoliko sati namjenjen oživljavanju piksela pa pokušaj popraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Hvala bogu da im je svaki korisnik bitan, bolje za nas vlasnike HTCovih uređaja :D

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Može se zaključati sa double tapom jedino pomoću Nova Launchera (da se stavi screen off and lock za double tap na homescreen).

Knock lock app radi to savršeno. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.damianpiwowarski.knocklock&hl=hr 

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Ja sa tom aplikacijom uopće nisam zadovoljan bio. 

Nakon 15 minuta korištenja je bila izbrisana sa mojeg uređaja. 

Ne sjećam se koji su bili problemi, ali znam da je bio jedan od problema to da moraš oduzeti dio ekrana. 

0 0 hvala 0
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Mislim da nije mrtav pixel jer se pratkicki uopce ne vidi, brijem da je to tockica prasine ispod displeya..  I da je necu se oko tog zezat pa da ga salju u agram i onda cekam pun k.. Ako bude nekih problema ili dodje koji mrtav pixel onda saljem. Jedino mi je cudno sto se mobitel prazni vise od ocekivanog a napuni se jako brzo.. Pitanje, da li da ostavim KitKat ili da idem na Lolipop? Sad mi stalno dolazi obavjest da moram azurirat i onda ja stalno odgadam na 4 sata..

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 17:16 (el.šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Ostavi KitKat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice