HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.677
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC M8 - Rasprava
Ja bih odabrao najmanji kvadrat i stavio ga po sredini notification bara ili desno ispod volume tipki. Radi savrseno.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Da li netko zna da li se može riješiti problem sa touch screen-om na vrhu ekrana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Mobitel jedva izdrzi jedan dan sa normalnim koristenjem, prakticki ga jos nisam ni isprobao otkad sam ga kupio, instalirao potrebno i za sad tako sve stoji jer nemam vremena. Mislim zar nije da moze  izdrzat 2 dana bez problema??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
el.šef kaže...

Mobitel jedva izdrzi jedan dan sa normalnim koristenjem, prakticki ga jos nisam ni isprobao otkad sam ga kupio, instalirao potrebno i za sad tako sve stoji jer nemam vremena. Mislim zar nije da moze  izdrzat 2 dana bez problema??

Skini GSM Battery monitor pa daj screenshot kad od 100% dođeš na cca 4-5%.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
el.šef kaže...

Pokušaj reset na tvorničke postavke. Ukoliko ne pomogne pokušaj ovo: Isključi fast boot opciju u postavkama. Isključi uređaj i stavi ga da se puni originalnim punjačem najmanje 10 minuta. Ostavi ga na punjaču i zajedno stisni Volume Up i Volume Down a zatim i Power. Drži tako zajedno stisnuto 3 minuta. Za to vrijeme telefon će biti u boot loop-u. Kad istekne 3 minuta pusti dugmiće za vrijeme kada bude uključen. Ovaj postupak služi za rekalibriranje baterije i restiranje punjenja.

Ukoliko imaš aktivan facebook ili neke aplikacije koje imaju uključene notifikacije neka te ne čudi što se baterija tako brzo troši.

16 godina
HTC M8 - Rasprava

ja imam stalno ukljucen facebook mesender,mail vocap,wifi i mobile net i izdrzi bez pol frke cijeli dan,al nemam ovo stanje cekanja i to ti bas jako trosi...

ako gasim net wifi i ostalo izdrzi 2 dana,barem moj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Meni je problem sa touchscreen-om bio kap koja je prelila čašu. Vratio sam ga na servis (još je pod garancijom). Osim problema sa touchscreen zahtjevao sam zamjenu zaštitnog stakla na kamerama i instaliranje Androida 4.4.4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
HTC M8 - Rasprava

Napravio sam hard reset i baterija je bolja dok je mobitel u mirovanju, ali to nije to. Dok sam na mobitelu sta god da radim u minuti skine 1,2%.. Preko noci dok stoji u mirovanju ode 7,8%, prije koji dan je pao sa 90 na 80 dok sam spavao. Kad je napunjen do kraja sa 100 mu do 99 trebaju 2,3 minute. Mislim ne kuzim u cemu je problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC M8 - Rasprava

Izgleda da ništa od Sense 7 do Androida M.

LINK

Sa M7 su radili odličan posao sa software update-ima a sad sa M8 su se očito vratili jedenju govana po starom običaju.

Of beast and man am I, transformed by the full moons shine
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

A cek sta je sa 5.1 kad on izlazi jel ovaj 5.0 mi izjeda zivce pomalo vec

0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

5.1 preskaču. M8 će dobiti Android M a ne 5.1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma ne, ako se ne varam, u Kolovozu ce doc 5.1, ali nece Sense7, to ce sa M doc.
15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

5.1 preskaču. M8 će dobiti Android M a ne 5.1.

Kako sad to!?

15 godina
HTC M8 - Rasprava

Ne ide im baš u zadnje vrijeme pa su se malo pogubili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Zna netko kako na htc M8 stavit da se aplikacije ,slike sa wahatsappa..itd sve datoteke spremaju na SD karticu a ne na memoriju telefona..??

Za slike koje ja slikam znam staviti da ih sprema na memorijsku SD

Mislav Marić

0 0 hvala 0
16 godina

Koliko ja znam, ako aplikacija nema postavke za to - nikako.. barem bez root-a.

To je meni jedna od glavnih mana Android-a, jako slaba iskorištenost sd kartice što se aplikacija tiče. Da se mogu takve stvari (slike s vibera, whatsappa) i data nekih appova i igara prebacit na sd bilo bi puno bolje..

Recimo Real Racing 3 data mi trenutno zauzima cca 2gb, a sam app je cca 70ak mb pa ga se ni ne isplati move to sd jer data ostaje na internoj ionako.

Nego, primjetio sam neki dan kad sam upalio kameru po noći da mi ekran ima hrpu, ali HRPU stuck pixela ili sub pixela, posto su jako sitne bijele tockice. Za njih par sam znao, ali kao da ih se jako puno pojavilo u međuvremenu.

U normalnom radu ih se ne primjeti pa nisam siguran dal se to uopće isplati reklamirat.. vidi ih se samo kad je brightness ekrana visok i kad je crni background.

Ako neko ima volje nek pogleda dal je i njemu tako

Of beast and man am I, transformed by the full moons shine
14 godina
odjavljen
nontryer kaže...

Nego, primjetio sam neki dan kad sam upalio kameru po noći da mi ekran ima hrpu, ali HRPU stuck pixela ili sub pixela, posto su jako sitne bijele tockice. Za njih par sam znao, ali kao da ih se jako puno pojavilo u međuvremenu.

U normalnom radu ih se ne primjeti pa nisam siguran dal se to uopće isplati reklamirat.. vidi ih se samo kad je brightness ekrana visok i kad je crni background.

Ako neko ima volje nek pogleda dal je i njemu tako

I meni je tako. Vidim samo kad poslikam pa malo bolje pogledam, imam ih 2 i onda jedno 6-7 na hrpici.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina

Ima li netko da je skinuo 5.1 update? Ili jos nije dosao? Jer na svakoj stranici citam drugacije stvari o tom updateu

Di2 & EPS FTW!
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Ako si pratio forum trebao si vidjeti da za M8 neće biti 5.1 update već ide direktno na Android M sa kojim će doći i Sense 7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Phoenix, nije, 5.1 ce doc u ovom mjesecu, ali Sense7 nece, Sense7 ce doc sa Andorid M.
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Neće doći, otkazan je. Bar tako je rekao Mo Versi na Twitter-u. M8 ide ravno na Android M koji dolazi uskoro. http://neurogadget.com/2015/08/13/htc-one-m8-and-htc-one-m9-with-android-5-1-1-lollipop-update-features-and-improvements/12388

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Moje isprike, ne znam kako nisam ovo vidio! Thnx.
12 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Neće doći, otkazan je. Bar tako je rekao Mo Versi na Twitter-u. M8 ide ravno na Android M koji dolazi uskoro. http://neurogadget.com/2015/08/13/htc-one-m8-and-htc-one-m9-with-android-5-1-1-lollipop-update-features-and-improvements/12388

Uskoro znači barem još 2 mjeseca čekanja, s tim da M8 nije prvi u redu kada HTC bude objavljivao taj update, tako da još malo čekanja gratis na ovo. Šta ti je briga za korisnike...

15 godina
HTC M8 - Rasprava

Što se mene tiče, najbolje je bilo da su ga ostavili na 4.4.4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovaj HTC postaje shit od kompanije,sve losija podrska u update-ima,a (barem moje iskustvo) pun je problema sto je znacilo da nisu smjeli ni izdat to.Meni je wi-fi toliko spor,da neki put zablokira cijeli mob ili obicno trazi 3-4min kucni wi fi.Ostatak bugova se zna.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
Ma Lolipop je totalno degradirao M8 u odnosu na KitKat, pa je vjerujem to razlog ovolikom odugovlacenju s novim updateom. Mozda skok na M i nije losa stvar.
14 godina
ivanoile kaže...

Ovaj HTC postaje shit od kompanije,sve losija podrska u update-ima,a (barem moje iskustvo) pun je problema sto je znacilo da nisu smjeli ni izdat to.Meni je wi-fi toliko spor,da neki put zablokira cijeli mob ili obicno trazi 3-4min kucni wi fi.Ostatak bugova se zna.

Kolko imaš spremljenih WIFI mreža?I meni se to desilo jel sam ih imao preko 50, nažalost glupi BUG sa strance HTC-a. moro sam pobrisati većinu mreža.

15 godina
sardax kaže...
Ma Lolipop je totalno degradirao M8 u odnosu na KitKat, pa je vjerujem to razlog ovolikom odugovlacenju s novim updateom. Mozda skok na M i nije losa stvar.

Ma ovom mobu je KK bio odlican,baterija super,sve sto si trebao si imao.A onda sve to otislo radi par futurea koji stavljaju izgled prije funkcionalnosti.Ali trenutno HTC nije jos napravio dobar update,pa taj M mozda bude isto kao i ovo,nazalost...

ivicask kaže...
ivanoile kaže...

Kolko imaš spremljenih WIFI mreža?I meni se to desilo jel sam ih imao preko 50, nažalost glupi BUG sa strance HTC-a. moro sam pobrisati većinu mreža.

Od pocetka update-a mi se to dogada,tako da nije do toga,iako sam probao brisat,ali iovako ih imam 10ak.

Edit: HTC 'Rvatska kaze da jos nisu odlucili hoce li 5.1 preskociti ili ne,bar njihova neka "sluzbena" izjava.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 19:09 (ivanoile).
9 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Da li se nekome događalo da mu nestane vibracije? Meni je nema već par dana, kako riješiti taj problem?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Koji su superiorni tempered glass brandovi?

Nažalost Spigen više nema u ponudi TG za One M8, a Nilkin mi se ne čini "dovoljno skup".

Naime, koristim Xtremeguard već jedno godinu dana i za $3.50 po komadu (s "popustom") to mi se čini super, ali vidim da ljudi pljuju XG iz svakakvih razloga pa rekoh ajde da probam neki "super-premium" brand.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice