Ja imam i M7 i M8. Zadnjih nekoliko update-a se odnosilo i na kameru. Kamera na ova dva uređaja nikad nije bila bolja i prave dobre fotke.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I u usporedbi s lanjskim modelima m8 radi loše fotke.

Evo jucer mi je M8 pao na plocice sa nekih skoro metar visine i razbijeno je staklo. Uređaj i touch dalje radi normalno ali nije baš ugodno jer ipak smeta za
prste..
Pa me zanima koliko bi otprilike stajao popravak, odnosno novo staklo i koj servis ima najbolje cijene na području Zagreba ?
evo slike http://i.imgur.com/kBXWsGK.jpg
I u usporedbi s lanjskim modelima m8 radi loše fotke.
To je toliko širok pojam da je nevjerovatno :)
Uglavnom, samo par savjeta za što bolje i idealnije slike na M8.
Oslanjaj se isključivo na AUTO FOCUS (NE TAP2FOCUS) i pod IMAGE SETTINGS, smanji OŠTRINU na -1/-1.5.
ISO drži na MAX400 za skoro sve uvjete osim pravog LOW LIGHTA.
Jel ima netko Dot View case? Htio bih uzeti jedan, ali nisam bas siguran jer mrzim te preklopne caseove, ne mozes koristiti mob jednom rukom uopce kako treba...
Jel ima netko Dot View case? Htio bih uzeti jedan, ali nisam bas siguran jer mrzim te preklopne caseove, ne mozes koristiti mob jednom rukom uopce kako treba...
ja sam ga imao ali sam ga ubrzo maknuo, jer se uređaj jednostavno ne može koristiti jednom rukom i pojedine radnje poput gledanja video sadržaja u vodoravnom načinu rada, čine se kao vrlo otežana misija
Zblesirao se moj m8...svako malo zvoni i pojavi mi se na screenu poruka "complete this action using daydream or car speedometer" i fakat je narporan usred noci svako malo zvoni i to baca...dok pisem ovaj post mi samo 4 puta izbacilo i kaj god stisnem on se vrati...kaj to je? Ak netko zna...pomoooc
Zblesirao se moj m8...svako malo zvoni i pojavi mi se na screenu poruka "complete this action using daydream or car speedometer" i fakat je narporan usred noci svako malo zvoni i to baca...dok pisem ovaj post mi samo 4 puta izbacilo i kaj god stisnem on se vrati...kaj to je? Ak netko zna...pomoooc
bil pomoglo: klik
hmm,hvala ,probat cu,nemam tu aplikaciju al imam speedometer koja se spominje sa daydreem koju nemam... pa cu ju izbrisat pa cu vidjet ima li pomaka....
Daydream imaš u sistemskim postavkama. To nije posebna aplikacija. Malo istraži gdje se nalazi i sključi ga.
koliki je rok (dana) da ti uređaj vrate sa servisa?
odnosno koliki je rok da se uređaj popravi i vrati ako se pošalje preko tvrtke na koju je kupljen?
dal ima neke razlike u tome...
hvala
Prije par dana dobio sam novi ruter i mobitel mi ne zeli neke aplikacije ucitati kada sam spojen na kucni wifi, jel netko iskusio slican problem?

Tako je i samnom bilo pa do dan danas nisam uspio rijesiti taj problem, neke aplikacije se samo ucitavaju ili pise server are ofline i te gluposti dok na mobilnom sve radi normalno
- Imaš možda zte zxdsl 911vii ruter?

Da nazalost imam :) Prije njega sam imao thompson onaj ne sjecam se tocno koji ali sve je radilo ko svicarski sat...a sad posto je proslo 3 mjeseca od svega toga prestao sam se nervirat i pustio kako je jer sam trazio i na netu rjesenje i tu sam postavio pitanje isto kao ti ali nitko nije nista odgovorio
Ja sam prije imao siemensov sx763 i sve je radilo bez problema, otkad sam dobio ovaj novi evo problema...
Ako uspijes naci rjesenje javi, bio bi ti zahvalan
Ako uspijes naci rjesenje javi, bio bi ti zahvalan
zar vam nije jednostavno od ISP-a tražiti novi "drugačiji" router?
nigdje nisam nasao daydreem,a aplikacije pobrisao i nastavilo se,al odjednom samo nestalo...kako doslo tako i otislo izgleda...
cekam 5.1 update,ako ne pomogne oko nekih stvari idem na costum rom...

nigdje nisam nasao daydreem,a aplikacije pobrisao i nastavilo se,al odjednom samo nestalo...kako doslo tako i otislo izgleda...
cekam 5.1 update,ako ne pomogne oko nekih stvari idem na costum rom...
Evo Daydream, vidi sliku.
na off mi i je sada,rekoh,nestalo samo od sebe,al sad bar znam di se nalazi,hvala!
Da.
http://www.androidpolice.com/2015/07/15/htc-has-already-confirmed-that-the-one-m8-will-get-updated-to-android-m/

Kupujem m8, ponude u inbox!
Nakon par dana odlucivanja izmedju Z3 i M8 odlucio sam se za HTC! Sutra idem po njega, planirao sam uzeti ovdje. Kakve su garancije od Tele 2, je li imao tko kakvog iskustva? Uredjaj je nov pa se nadam da bi sve trebalo bit super a i tlaka mi je narucivat sa neta pa cekat.. Iako bi ga radje u zlatnoj varijanti.
Garancija vrijedi od dana kad ga upalis,obicno bilo gdje na svijetu tako da Tele 2 ne mora imati puno veze s tim.
Nakon par dana odlucivanja izmedju Z3 i M8 odlucio sam se za HTC! Sutra idem po njega, planirao sam uzeti ovdje. Kakve su garancije od Tele 2, je li imao tko kakvog iskustva? Uredjaj je nov pa se nadam da bi sve trebalo bit super a i tlaka mi je narucivat sa neta pa cekat.. Iako bi ga radje u zlatnoj varijanti.
Ako na njemu bude KitKat 4.4.4 ne idi na 5.0. Uskoro dolazi 5.1 pa onda napravi update.