HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.706
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Htc M8

Pokušaj kalibrirati G senzor i tipkovnicu. Meni je prije neki dan poludio i uradio sam kalibraciju G senzora i tipkovnice i sada radi bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Htc M8
maks0806 kaže...

De odnesi ga na servis, nemam ji ja niti nitko od mojih poznatih ikakvih problema s tim mobom

A kad ne mogu dokazat sve to,to kad se dogodi onda je random i sad da ga dam na servis vjerovatno bi rekli da je sve u redu.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
Htc M8

Ima li neko problema da ne moze zatvoriti/sakriti tipkovnicu nakon pisanja? Uopce ne reaguju tipke ispod tipkovnice kada je ona prikazana na ekranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Pročitaj moj post iznad. Odnosi se i na taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Htc M8

Iz dosade sam se išao za*ebavat s onim HTC temama, i na kraju sam vratio sve na zadano i sad mi HTC aplikacije nemaju više različite boje (ono kod status trake i malo ispod) nego su sve crne?? Jel zna neko kak se to može vratit na staro? 

0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Uđi u aplikaciju Themes i izaberi HTC default.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 20:57 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Sutra šaljem na servis..nadam se da će se brzo vratiti i da će ponovnosve raditi kako spada

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Uđi u aplikaciju Themes i izaberi HTC default.

Pa to sam i napravio, i dalje je crno. Poludit ću više s tim bugovima...

15 godina
Htc M8

Iskljiči ga pa ga opet uključi. Stavi sceenshot, da vidimo kako to izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Iskljiči ga pa ga opet uključi. Stavi sceenshot, da vidimo kako to izgleda.

Evo, ovo je npr. imenik, ali i sve ostale HTC aplikacije su takve (osim Interneta i galerije nekim čudom). Reboot ne pomaže.

11 godina

Pa samo odaberi drugu temu,  to je ona zadnja crno siva tema. Izaberi zelenu ili ljubicastu

15 godina
HTC M8 - Rasprava

Tako je. Izaberi neku od sistemskih tema a ne kroz aplikaciju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Evo uspio, samo sam promjenio na jednu od one 4 osnovne teme, uopće se nisam sjetio njih. Hvala puno ljudi 

2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

Evo jucer sam zamijenio Galaxy S5 za Htc M8 i za sada imam samo rijeci hvale...posto je kuciste aluminijsko stavio sam ga u tanku maskicu...

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: HTC M8 - Rasprava
zanimatelj kaže...

Evo jucer sam zamijenio Galaxy S5 za Htc M8 i za sada imam samo rijeci hvale...posto je kuciste aluminijsko stavio sam ga u tanku maskicu...

Ja ti preporučam metalni bumper. 

Meni je upravo stigao zaobljeni metalni bumper na šrafiće za 12$. 

Veliki WOW jer je bumper vrh vrhova, još kad bih kupio Dbrand skinskin (carbon ili metal u silver izvedbi) to bi stvarno bilo odlično. 

Evo link, ako namjeravaš zadržati mob, onda svakako preporučam da uzmeš ovaj bumper s nekim skinom ;)

http://m.ebay.com/itm/281596734992?nav=SEARCH

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Ima li tko problema sa Android Core Apps. Satrali su me zadnjih par dana, a ne znam što je uzrok. 

Naime, troše mi nevidjeno i uzrokuju drain da mi je muka. Katkad se dogodi da ih uopće nema, a sada su mi broj jedan App drain. 

Stock, 5.0.1., non rooted. Thnx. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zanimatelj kaže...

Ajme štete :) Cijela bit uređaja je prekrasan osjećaj u ruci kod korištenja... :( 

ptspclan.com | visit us ^^
12 godina
neaktivan
sardax kaže...
zanimatelj kaže...

Ajme štete :) Cijela bit uređaja je prekrasan osjećaj u ruci kod korištenja... :( 

Ma znam,ali posto je aluminijski pretpostavljam da je magnet za ogrebotine...

13 godina
HTC M8 - Rasprava
krivo pretpostavljaš, ne grebe se uopće ;)
Kad padne s velike visine, udubi se, ali magnet za ogrebotine nipošto nije
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Jako je otporan na ogrebotine, jedino onaj mali sjajni dio ispod plastike se lagano izgrebe na trapericama. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
16 godina

Ovaj bumper što si ga linkao gore, koliko pridodaje na dimenzije uređaja. Pitam zato jer svoj m8 nosim u ovome jer dok ga koristim volim da mi je gol u ruci. Jednom mi je tako ispao na pod i malo se po rubovima izgrebao. Ako ovaj metalni bumper nije pre chunky možda bi ga mogao i s njim ugurat u ovaj svoj case.

14 godina
odjavljen
nani kaže...

Ovaj bumper što si ga linkao gore, koliko pridodaje na dimenzije uređaja. Pitam zato jer svoj m8 nosim u ovome jer dok ga koristim volim da mi je gol u ruci. Jednom mi je tako ispao na pod i malo se po rubovima izgrebao. Ako ovaj metalni bumper nije pre chunky možda bi ga mogao i s njim ugurat u ovaj svoj case.

Sa bumperom je 7.3cm u širinu bez volume rockera i 7.4 sa volume rockerom. 

U visinu je14.9cm bez power buttona i 15cm sa home buttonom. 

I sa bumperom je neprimjetno (za nokat debljine se diže iznad plastike).

Probaj si s izmjeriti unutarnje dimenzije pa po tome vidi dali stane :)

10 godina
neaktivan
HTC M8 - Rasprava

bok, jel moze neko rec koje stvari na M8ici drzi na internoj memoriji a koje na microSD-u. naravno u kontekstu brzeg rada mobitela.

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Zar je to bitno na tom uređaju?! Ja osobno na SD kartici (16 GB) držim samo fotke i video matrijal) ostalo je u internoj memoriji i nema nikakvih problema.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Može li se m8-ova kamera popraviti s nekakvim modom s xda i imate li kakve slike usporedbe?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC M8 - Rasprava

U čemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...

U čemu je problem?

Mislim na kvalitetu fotki.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
15 godina
HTC M8 - Rasprava

Nabaci koju da vidimo. Jesu li mutne, izvan fokusa...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...

Nabaci koju da vidimo. Jesu li mutne, izvan fokusa...?

Ma nemam ga ja uopće, nego pitam može li se kako poboljšati jer po fotkam koje sam vidio na usporedbama sa konkurencijom podosta zaostaje, najviše zbog čudne tamnosti fotki, mislim da se to zove dinamički raspon boja. 

14 godina
EZY-E kaže...

Ma nemam ga ja uopće, nego pitam može li se kako poboljšati jer po fotkam koje sam vidio na usporedbama sa konkurencijom podosta zaostaje, najviše zbog čudne tamnosti fotki, mislim da se to zove dinamički raspon boja. 

Prvo, HTC one (M8) jest flagship iz 2014. godine, 
što bi značilo da čista usporedba s sadašnjim aktualnim modelima poput Galaxy S6/S6 EDGE, HTC One M9, Apple iPhone 6/6 Plus, 
odveć ne bi imala previše nekog smisla....
ako već ideš uspoređivati onda radije usporedi One (M8) s lanjskim modelima pametnih telefona iz gornjeg tržišnog razreda... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice