HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.870
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Htc M8

Evo da kažem svoj dojam nakon cca 2/3 tjedna na KK. Prebacio sam na ART i animacije smanjio na 0.5x, ja nemogu opisati kako je brz i fluidan ovaj mobitel. Ako je išta oličje stabilnosti onda je to ovaj M8. Brži mi je čak i od Nexusa 5. Svaka čast HTC.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Htc M8

Gledam ponudu T-mobile i ostanem paf zbog cijene HTC M8. Znači tarifa ista "Ima sve" 199kn. HTC M8 jednokratno 798kn + 90kn mj, S6 običan 898kn + 90kn mj. Znači prošlogodišnji model je povoljniji od S6 za 100kn. Koja bi budala kupila M8 pored S6 a razlika u cijeni je 100kn. HTC u HR ima neke cijene koje nemaju smisla...

ps usporedba s G3 koji je po meni bolji od M8. Cijena G3 jednokartno 18kn + 90kn mj. Jeftiniji od M8 za 780kn...

Ova T-mobile tarifa je bolja čak i od Tele 2!

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 17:32 (R36).

0 6 hvala 0
16 godina
Re: Htc M8
U Splitu je to ponuda za M9 u TComa! Da nije neka greska? To je previse za proslogodisnji model. Bilo koji .
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan
sardax kaže...
U Splitu je to ponuda za M9 u TComa! Da nije neka greska? To je previse za proslogodisnji model. Bilo koji .

Ako T-mobile laže, lažem i ja. Zato sam se i iznenadio...a npr S5 je jednokratno 198kn + 90kn mj.

M9 je 1298kn jednokratno + 90kn mj. Znači razlika između M8 i M9 je 500kn. Pa onda bolje dat 500kn više i kupit M9...

Vidim da operateri vode opaku borbu za svakog pretplatnika.,čim je T-mobile spusti cijenu S6 znam koliko je sati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 17:40 (R36).
13 godina
Htc M8

Bolje kupiti na njuški novi m8 za 2200kn i ne vezat se za robovlasničke t-comove ugovore

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Htc M8

Cijene tarifa i ponuda mobitela u tarifama nemaju nikakvog smisla.

Kome stvarno nije potrebno vise od 1000 min mjesecno, 1000 poruka i 1 - 2 GB data tarife su bezveze, za takve stvari bonovi su dosta isplativiji, pogotovo ak se jos naleti na neku akciju tipa Simpa duplje kune i slicno. No opet tko misli uzimat mob na dug (rate) u ducanu bolje mu je uzet tarifu.

Recimo LG G3 + 50 kn bonovi 24 mj. = cca. 3500 kn

LG G3 + L tarifa Vip (ove tarife prije nemaju smisla) = 7000 kn

Najbitnije od svega, nisi duzan nikome.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 17:44 (Edge).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Bolje kupiti na njuški novi m8 za 2200kn i ne vezat se za robovlasničke t-comove ugovore

Slažem se...čisto ja ovo informativno. 

13 godina
Htc M8

Slažem se, ja da nisam mogao L uzeti u vipu za 130kn plus 2gb dodatno jer imam između 18 i 28g ne bih uzeo tarifu. Ali iskreno ovako mi je ok. Ne brinem se za prekoračenja, i 4g "lte" neta su ok. Pus note 4 sam dobio za 3k kn na dan izlaska

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Dal je za M8 moguće gdje preuzeti Live Wallpapere? 
Odnosno kako bi isti utjecali na autonomiju baterije? 

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Evo ljudi jedna mala anketa, čisto da vidimo kako se ukusi razlikuju kod pojedinaca. Koja vam je boja najljepša na ovom telefonu? Ja sam imao i Gunmetal Grey i Glacial Silver. Nisam imao Amber Gold, ali se isto čini predivna (ovaj mobitel da je neznam koje boje, ukratko je predivan). Ja osobno malo više naginjem Glacial Silver verziji, nekako mi izgleda luksuznije, i volim tu boju na metalu, ali kako kažu ukusi se razlikuju.. pa da čujemo!

12 Gunmetal Gray
5 Glacial Silver
1 Amber Gold

1 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Dal je za M8 moguće gdje preuzeti Live Wallpapere? 
Odnosno kako bi isti utjecali na autonomiju baterije? 

Hvala

Ja nisam uočio pretjerano veliku razliku u potrošnji baterije.

13 godina
Htc M8

Ima netko Viper ROM možda? Imam ga nekih 2 tjedna i ovo je užas koliko se usporio mobitel i koliko je baterija loša. Ne znam je li to do Lollipopa ili do Vipera, ali ovo je jako loše. 

Zadnja nada mi je probati ARHD rom i ako niti on ne valja vraćam se na stock.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Jel mogu isključiti vibru na mobu skroz a da zvuk ostane? Prčkam po postavkama i nikako naci...vibra je prejaka i nervira me pa ju želim neki puta kda sam za stolom do kraja ugasiti....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Naravno, samo pritiskaj VolDown i eto ga :) Zadnja postavka je vibracija, jedna prije se silent.
16 godina
Čak na widgetu u quick settings imaš Sound Profile i tu su ti tri opcije, Normal, Silent i Quiet :)
16 godina
Htc M8

Nisi ti mene skuzio,ak idem vol.down onda mi je samo vibra bez zvuka il silent bez icega...a ja zelim zvuk bez vibre...ne silent

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mislis na ovo?

Niko nema meda
16 godina
Da, krivo sam te skuzio, no @Toxic1337 ti je dao odgovor. :)
15 godina
phoenix2003 kaže...

Da li se M8 for Windows može otključati za rad u europskim mrežama?

Bump!

12 godina
Htc M8

ima li igdje kod nas u prodaji verzija sa 32gb memorije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

događa li vam se ikad da tipkovnica ne radi? znači,krenete nešto tipkati i jednostavno se ne pojavljuje? i jedino što (meni) pomaže je restart uređaja...

(događa se i na stock tipkovnici i na drugima,dakle nije u tome stvar)

Ayee!

0 0 hvala 0
14 godina
McBrain kaže...

događa li vam se ikad da tipkovnica ne radi? znači,krenete nešto tipkati i jednostavno se ne pojavljuje? i jedino što (meni) pomaže je restart uređaja...

(događa se i na stock tipkovnici i na drugima,dakle nije u tome stvar)

meni se zna desit, ali onda isključim/upalim uređaj i sve bude ok....

vidjet ćemo kada dobijemo nadogradnju Androida 

14 godina
Htc M8

Yep, to je i jedini bug koji sam primijetio na Loliju. Jedno 3-4 puta mi se to desilo otkad je na Loliju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Toxic1337 kaže...

Mislis na ovo?

Isključeno mi je i i dalje vibrira ovako ali i za pozive :( nikako da kompletno iskljucim

17 godina
neaktivan
Htc M8

jedno pitanje/savjet HTC One m8 ili ovaj novi One m8s?

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Naravni da M8...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Naravni da M8...

Zašto? Koliko sam ja vidio razlika je samo u procesoru (za m8). Kamera, baterija je poboljšana sad na ovom novom. RAM, ekran, memorija isto... Šta je stvarno tolko velika razlika samo zbog procesora, a neki još tvrde da i kao taj okto core procesor u principu iako nominalno slabiji u stvari i nije baš. Tako da na kraju pojma nemam....

12 godina
BlackDog22 kaže...
SimeKZ kaže...

Naravni da M8...

Zašto? Koliko sam ja vidio razlika je samo u procesoru (za m8). Kamera, baterija je poboljšana sad na ovom novom. RAM, ekran, memorija isto... Šta je stvarno tolko velika razlika samo zbog procesora, a neki još tvrde da i kao taj okto core procesor u principu iako nominalno slabiji u stvari i nije baš. Tako da na kraju pojma nemam....

M8S nije metalni vec plasticni

16 godina
SimeKZ kaže...

Naravni da M8...

Slažem se, no ako netko želi kameru sa 13MPx umjesto 4UPx, radje M8S. Večina drugih stvari je ista, osim slabijeg SoC-a, ali veće baterije za 10%, što bi trebalo donijeti još nešto sati više usage telefona. 

BlackDog22 kaže...
SimeKZ kaže...

Naravni da M8...

S615 je midrange SoC, pogotovo u domeni GPU-a. Za CPU kod HTC-a nemaš problema nikakvih, jer je sučelje daleko najoptimiziranije na tržištu i pokreće ga glatko i slabiji SoC/CPU. Igre će ti raditi uredno, ali ne na najvišim postavkama. Baterija je veća, što bi stvarno na M8 trebalo značiti dodatnu autonomiju od nekoliko sati bez problema.

Ekran i RAM ti je isti.

Fanu kaže...

M8S nije metalni vec plasticni

M8S je isti ALUMINIUM body kao i kod klasičnog M8! Plastični su oni EYE modeli.

12 godina
Htc M8

moj bed, m8s je isto metalan

jedina razlika su baterija, proc i debljina (m8s je deblji od originala)

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice