HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.066
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Htc M8

Pa znam ja da je to Googleva greška, te uopće ne krivim HTC. Samo ljudima koji su još na KK nebi preporučio nadogradnju na 5.0, nego da pričekaju 5.1. 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ja sam na KK do daljnjega. Kada izađe 5.1 pričekati ću dojmove ljudi pa ću tek onda napraviti update :)

I jeste li probali staviti ART na Kk? Jel radi bolje išta?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Htc M8
MARKOZD15 kaže...

Ja sam na KK do daljnjega. Kada izađe 5.1 pričekati ću dojmove ljudi pa ću tek onda napraviti update :)

I jeste li probali staviti ART na Kk? Jel radi bolje išta?

Dok sam bio na KK, držao sam ART i radio je bezprijekorno. 

ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
Edge kaže...

Nestabilnost lollipopa nije krivnja HTC-a nego Google-a, ne moze HTC napravit cudo od nedovrsenog materijala.

Na nexusu se isto osjeti da je kit kat radio bolje, mada nije ni lollipop los, al fali malo zavrsne obrade. 

Imam i M8 i N5. Na Nexusu je 5.0 lošiji nego na M8. Puno bolji i stabilniji je bio KK. 

Sad imam GE ROM (5.1) na M8 i svejedno to i dalje ne radi nešto puno bolje nego 5.0.

10 godina
neaktivan
Cordas kaže...
Edge kaže...

Nestabilnost lollipopa nije krivnja HTC-a nego Google-a, ne moze HTC napravit cudo od nedovrsenog materijala.

Na nexusu se isto osjeti da je kit kat radio bolje, mada nije ni lollipop los, al fali malo zavrsne obrade. 

Imam i M8 i N5. Na Nexusu je 5.0 lošiji nego na M8. Puno bolji i stabilniji je bio KK. 

Sad imam GE ROM (5.1) na M8 i svejedno to i dalje ne radi nešto puno bolje nego 5.0.

Pa rekao sam ja još prije da će Lollipop doživjeti stabilnost KitKata tek u verziji 5.3.7. 

14 godina
odjavljen
Htc M8

@sardax

Ma i na Dalviku mi radi ko violina, al neznam dal da prckam, kad je vec ovako brz :D

1 0 hvala 0
16 godina
MARKOZD15 kaže...

@sardax

Ma i na Dalviku mi radi ko violina, al neznam dal da prckam, kad je vec ovako brz :D

Pa nekako kad već imaš opciju, možda bolje na ART, ipak su sada sve žive aplikacije prilagodjene ARTu. Ne vjerujem isto tako da ćeš neku super razliku vidit, ali možeš probati. Ništa te ne košta.

14 godina
odjavljen
Htc M8

Evo svima koji se još promišljaju vratiti na KK, napravite to nećete požaliti!! Ja sam trenutno na KK, čak sam ga i na ART prebacio. Radi čudo. Puno bolje nego LP, pogotovo nakon 2/3 dana uptime-a. 

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8
Jel težak postupak? Zahtijeva li root itd?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
maks0806 kaže...
Jel težak postupak? Zahtijeva li root itd?

Načinom na koji sam ja radio je zahtjevalo, jer sam imao root i unlockan bootloader i S-OFF. Samo našao nečiji TWRP backup i bubnuo ga u recovery preko restore-a

13 godina
Htc M8
A nije mi loš toliko loli da se upuštam u to. Ako pokaju na 5.1 super, ako ne, tada ću se poigrati s tim
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Ok m8 me jučer iznenadio dosta. Avg mi je 4.5h SoT cca

Ali bacim oko na battery monitor i wtf 6+h?

Jel bug neki u appu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Ja svog punim minimum 2 do maksimum 3 puta dnevno. Evo taman ga napunio na 40%, maloprije sam ga skroz od jutros ispraznio. U svakom slučaju ok baterija, ništa spektakularno

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

A dobro triput xD

Što radiš na njemu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 15:35 (maks0806).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Rendering i AutoCAD :P

Ma ugl surfanje, YT, Messenger, Whatsapp, Tapatalk, NBA Game Time i Breaking Bad jedna epizoda dnevno

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ok m8 me jučer iznenadio dosta. Avg mi je 4.5h SoT cca

Ali bacim oko na battery monitor i wtf 6+h?

Jel bug neki u appu?

Isto to se i meni dogodilo i to baš jučer, a sad je na 62% i sat i 48 min SoTa, isto nije loše. Drastično bolje nego prije kad sam jedva dolazio do 3.5

15 godina
Htc M8

Moj M8 radi savršeno. Pokušajte ući u recovery i napravite factory reset. Provjerite i koja aplikacija najviše troši bateriju pa je deinstalirajte i ponovo instalirajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Imate neke greske u sw ocito, ja sam neki dan dr.kao cijelo vrijeme po njemu, imao 5h 50 min sota, 3g i wifi non stop ukljuceni.. Sad trenutno 58% i 2h 40min sot..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
david7 kaže...

Imate neke greske u sw ocito, ja sam neki dan dr.kao cijelo vrijeme po njemu, imao 5h 50 min sota, 3g i wifi non stop ukljuceni.. Sad trenutno 58% i 2h 40min sot..

Nemamo greške, nego ga više koristimo

17 godina
Htc M8

Mob je odličan, od softvera da po hardvera, zvučnici odlični, ali, baterija mi je prosjek, bar s mojim korištenjem, nekad znam i dvaput dnevno punit...

Inače SOT se vrti oko (custom-stock 4.4.4 i 50.1/0.2) 4.30-5h, sve ovisi, dan-dan i pol izdrži na bateriji a nekad i 11-12h, al nakon Z3 sve ostalo je teško nadmašivo po tom pitanju, pa tako i M8..

Jednostavno baterija mi je slaba na tom uređaju, da se razumijemo, ovo govorim iz svoje perspektive i to ne umanjuje vrijednost uređaja po ostalim aspektima..

Uglavnom trebal sam ostat na Z3 pošto ima daleko bolju bateriju nego M8, pa čak i G2 kojeg sam imao prije, imao odličnu batku...

Eto dok sve zbrojim i oduzmem baterija mi je trn u oku na M8 i to mi je čak i jedini minus na tom uređaju ak izuzmemo gabarite uređaja...

I izgleda da bum pričekal najavljivani Sony P2 sa brutalnom 4200mAh baterijom...

Šteta što nas HTC neće koji put iznenadit po pitanju baterije (kao Sony)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na KK je baterija barem 20% bolja te je tamo PS utjecao puni vise na stednju a nikako na UI performanse. Kod Lollia je obrnuto, no to bi 5.1 trebao ispraviti. I dalje je odlicna baterija. Ako se vratis na KK, dobijes barem 1h SoTa pa sto da radio, a sa malo optimizacije si na 7-7.5h.
15 godina

Ono sto sam ja skuzio,da kad je mob na vibraciji baterija odlazi dosta brze,recimo nekakvih 15-20%.Nema veze vibrira li mob ili ne,kad ga prebacim na vibraciju baterija pocne letit.Na necujnom je situacija bolja,ne kao prije,ali bolja.

Di2 & EPS FTW!
10 godina
neaktivan
Htc M8

Evo oličenje baterije na Lollipopu

0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Jad, tuga, bijeda ovaj Lollipop 5.0.1. Možda bi factory reset popravio trajanje baterije? 

Niko nema meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Hoće. Uradi to svakako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Ma dosta mi je toga. Prije je radio kak spada, kaj bi sad svakih mjesec dana trebo radit factory reset, i restartavat mobitel 3 put tjedno da radi kak spada?

0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Zašto ne uključite štednju baterije? Performanse iste, a baterija daleko duže traje. Evo još jednom moj scr, ja prezadovoljan, u pravilu 2 i pol dana mi traje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 21:47 (blackened_bm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Performanse iste? Hahhahahah pa čim uključim PS odma počne lag

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Nisam kupio najjači mobitel pa da mu onda performanse srežem na pola, i to samo zbog nekakve baterije... Nije mi ga opće problem punit svaku noć. Samo sam ono postao da se vidi kako je loše stanje, prije mi je mob bio na nekih 40% na kraju dana, a sad se istroši do kraja.

0 0 hvala 0
16 godina
Na M8 je Lollipop generalno katastrofa ako se usporedjuje sa KK 4.4.4..

Na KK u PS modu NE POSTOJI lag, a baterija znatno duže traje. U Lollipopu mobile radio previše radi nakon uporabe, preko 5 minuta, što je ogromni drain baterije.

Na Lollipopu se PS nikako ne isplati, plus što ima notifikaciju koju ne možeš maknuti kao na KK.

Svidja mi se dizajn i Themes sa S7, samo zato ne vracam na KK, ali baterija je sigurno barem 20% lošija. Možda i više u mom slučaju.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice