Ja si procistim mob,galeriju i pobrisem il deaktiviram nepotrebne aplikacije i sad mi se baterija trosi nenormalno,preko noci trosi 12 posto a prek dana istrosi cijelu prije 6 sati...a ne radim nista posebno na njemu...u aplikaciji pise da kernel i fejs rade...i wifi mi u nekakvom loopu..stalno skenira..pa nade wifi koji sam nasao prije tjedan dana na drugom kraju drzave -.- koji mu je sadaaaaaa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja si procistim mob,galeriju i pobrisem il deaktiviram nepotrebne aplikacije i sad mi se baterija trosi nenormalno,preko noci trosi 12 posto a prek dana istrosi cijelu prije 6 sati...a ne radim nista posebno na njemu...u aplikaciji pise da kernel i fejs rade...i wifi mi u nekakvom loopu..stalno skenira..pa nade wifi koji sam nasao prije tjedan dana na drugom kraju drzave -.- koji mu je sadaaaaaa
odradi vraćanje na tvorničke postavke
Ma to mi zadnje kaj bi radil,gubim puno postavka i podataka..imam neke aplikacije koje ce opet bit potrebno na posebne nacine aktivirati a to se meni neda sve ispocetka raditi -.- pa pokusavam na sve druge nacine dobit mobitel u normalu
Vec sam zaboravio kakva je pila ovaj M8.
zadnjih 8 mj sam imao Z3 ali po meni je M8 broj 1 trenutno.
Odmah nakon Note 4, S6 i G4
Zato sam napisao po meni!
Po mojem misljenju je bolji od S6.
Note 4 i Lg G4 su phableti ;)
Phableti a velicinom im je M8 skoro jednak.
hmm nije...
M8 je daleko manji. I od G2, a kamoli od G3/G4 i Note 4.
Stvar je u tome da je M8 dosta visoki, ali to je ergonomičnije od npr. G3 koji je poprilično širi.

Upravo to, uži je i time lakši za držati, ali i zaobljenost ne odmaže :D
Ja koristim one max btw i oduševljen sam, makar je velik ko žemlja
dal se kome dogodilo da mu padajući izbornik ne reagira na povlačenje (gestu)....
kako bi se to moglo riješiti a da nije vraćanje uređaja na tvorničke postavke....
dal se kome dogodilo da mu padajući izbornik ne reagira na povlačenje (gestu)....
kako bi se to moglo riješiti a da nije vraćanje uređaja na tvorničke postavke....
nije,prvi glas..
probaj obični restart?
nije,prvi glas..
probaj obični restart?
ne pomaže, probao sam i isključit pa ponovno upalit ali ništa.
no to sam primjetio odnosno počelo mi se događat nakon što sam prihvatio onu omanju nadogradnju prije nekoliko dana....
nije,prvi glas..
probaj obični restart?
ne pomaže, probao sam i isključit pa ponovno upalit ali ništa.
no to sam primjetio odnosno počelo mi se događat nakon što sam prihvatio onu omanju nadogradnju prije nekoliko dana....
dal netko zna kako mogu riješiti ovaj problem,
probao sam na tvorničke postavke al i dalje isto.
dok ne instaliram ovu posljednju omanju nadogradnju sve ok, a kad nju instaliram onda ne mogu povlačiti, drop-down menu bar....
dal se ikako može ta posljednje nadogradnja "ukloniti" s uređaja....
sad sam shvatio kako notifikacijski bar može raditi u vodoravnom položaju,
dok u portretnom načinu i dalje zeza.....
Skini si piratsku verziju Nova Launcher premium (ili kupi) i u gestama stavi da na home screenu povlaćenjem prema dolje se otvara notification bar.
Skini si piratsku verziju Nova Launcher premium (ili kupi) i u gestama stavi da na home screenu povlaćenjem prema dolje se otvara notification bar.
a tu značajku nema free inačica ?
Mislim da nema, probaj free, ako nema onda skini pirat verziju pa ako ti se svidi kupio oriđiđi.
Mislim da nema, probaj free, ako nema onda skini pirat verziju pa ako ti se svidi kupio oriđiđi.
svakako isprobam pa javim...
Dali netko ima problema kad se spaja na internet bankarstvo ( konkretno radi se o PBZ aplikaciji) pomoću wlan, uvijek mi izbaci grešku u komunikaciji, dok sa mobilnim podatcima se logiram bez problema. Tako mi vrijedi i za whatapp, kad sam na wlan nemogu primiti dolaznu sliku, pomaže jedno da ugasim wlan i upalim mobilne podatke.
Neko internet bankarstvo nema postavke. No postavke su uvijek u whatsupu.
A whatsup nije internet bankarstvo.
Slika ispod govori vise.
Dali netko ima problema kad se spaja na internet bankarstvo ( konkretno radi se o PBZ aplikaciji) pomoću wlan, uvijek mi izbaci grešku u komunikaciji, dok sa mobilnim podatcima se logiram bez problema. Tako mi vrijedi i za whatapp, kad sam na wlan nemogu primiti dolaznu sliku, pomaže jedno da ugasim wlan i upalim mobilne podatke.
jesi pokušao obrisati wlan iz "memorije" telefona pa ponovno "pronaći"....
dal ti wlan na drugim uređajima (prijenosnik, tablet, smart tv) radi uredu?
jesi pokušao obrisati wlan iz "memorije" telefona pa ponovno "pronaći"....
dal ti wlan na drugim uređajima (prijenosnik, tablet, smart tv) radi uredu?
Kako misliš izbrisati? Radi na svim ostalim. Mislim se ovo događa na bilo kojem wlanu, bilo to kući ili npr. u kafiću.
Imam slican problem sa par aplikacija. Otkad sam prešao na lolipop na wifiju mi nerade neke aplikacije twitch,9gag i još par drugih. Pomaže jedino da isključim wifi i uključim mobilne podatke ali glupo mi je trosit internet promet kad imam pristup. Nisam nikako to uspio srediti a i po netu nisam našao neka korisna rješenja (izbrisati wifi mrežu,resetirat mrežne postavke i još slične kerefeke). Uglavnom moje rješenje je to da sam te aplikacije prestao koristit :/
Imam slican problem sa par aplikacija. Otkad sam prešao na lolipop na wifiju mi nerade neke aplikacije twitch,9gag i još par drugih. Pomaže jedino da isključim wifi i uključim mobilne podatke ali glupo mi je trosit internet promet kad imam pristup. Nisam nikako to uspio srediti a i po netu nisam našao neka korisna rješenja (izbrisati wifi mrežu,resetirat mrežne postavke i još slične kerefeke). Uglavnom moje rješenje je to da sam te aplikacije prestao koristit :/
A nije mi riješenje prestati koristiti aplikacije, mislim ne želim, ako je ovo sra.nje radilo prije LP-a, neznam zašto sada neće. Već imam problema sa mute dok razgovaram, sa nestajanjem tipkovnice, sad još i ovo...
A nije mi riješenje prestati koristiti aplikacije, mislim ne želim, ako je ovo sra.nje radilo prije LP-a, neznam zašto sada neće. Već imam problema sa mute dok razgovaram, sa nestajanjem tipkovnice, sad još i ovo...
A znam da nije ,jbg
Ovo sto govoris za nestajanje tipkovnice i mute mi se isto zna dogadjati,i aplikacije se znaju crashati same od sebe. Prije lolipopa mi je sve savrseno radilo (reklo bi se "ko na ajfonu" :D). Vise neznam dali cekat 5.1 verziju ili pokusat vratit mob na kitkat ili mozda rootat mob sa custom rom-om?
Ima li netko iskustva sa rootanjem moba, dobra ili loša stvar? Inače sam uvijek prijašnje androide rootao da bi se oslobodio nepotrebnog softwera i ubrzao rad ali sa htcom dosad nisam imao nikakvih problema
također imam isti problem..cijeli dan se zezam sa time? dal si uspio riješiti problem?
znači vratio na postavke tvorničke 3 puta i ništa, ispraznio mob, resetirao, fastboot i nista i nista
sumnjam da hardwerski problem pošto je sve radilo super do jucer kad mob napravio neki update i anžuriranje..
također imam isti problem..cijeli dan se zezam sa time? dal si uspio riješiti problem?
znači vratio na postavke tvorničke 3 puta i ništa, ispraznio mob, resetirao, fastboot i nista i nista
sumnjam da hardwerski problem pošto je sve radilo super do jucer kad mob napravio neki update i anžuriranje..
kao da si mi uzeo misli i meni se taj problem počeo pojavljivati nakon posljednjeg (omanjeg) update....
mislim kako bi se zajedno mi koji smo u ovoj temi trebali pozabaviti ovom problematikom.
ja sam malo "istraživao" po netu ali nisan naišao na nikakve konkretne odgovore ili naputke, štobi značilo kako je problem "novijeg datuma".....
za sada pripadajuću gestu mogu koristiti kada je uređaj okrenut pri vodoravnom položaju...
dal netko zna kada će izaći nova Android nadogradnja za naš model, možda ona bude ispravila ovakav "propust" ?
Android 5.1 za M8 će doći u Avgustu. Ja sam također instalirao zadnji update ali nemam nikakvih problema.
koja je to zadnja verzija softwarea koja ne radi kak spada?
ja sam na 4.16.401.10 i nemam nikakvih problema.
koja je to zadnja verzija softwarea koja ne radi kak spada?
ja sam na 4.16.401.10 i nemam nikakvih problema.
upravo to, koju si naveo....
čekam 5.1 pa ću vidjeti ako će se problematika nastaviti
ako se nastavi, mjenjam mob jer mi se ne isplati slati na servis...
Ne promjeni li 5.1 ovaj mob,bar na staro,ic ce u oglasnik prvom prilikom.Ne moze se vise hvalit kada problema ko u prici,pogotovo nakon njihovog "obecanja" od 90 dana,ne mogu ni wi fi uhvatit kak' spada,baterija odlazi iako mob stoji nekoristen.Aplikacije spore,menu je spor,pali se sporo,ko da imam neki jeftini Huawei,a ne bivsi flagship HTC-a.
Nema vise pohvale za M8-icu...
ma slažem se, ako imate takve probleme onda nema smisla imati takav mobitel.
kakva je situacija kod vas ostalih?
4 | problemi |
---|---|
12 | normalan rad |