@sardax
PS na KK ima lag, u animacijama trzne, u aplikaciji FB je užasan stutter i sl. Imam KK pa znam iz prve ruke
@sardax
PS na KK ima lag, u animacijama trzne, u aplikaciji FB je užasan stutter i sl. Imam KK pa znam iz prve ruke
Meni su animacije uvijek upaljene, na Sense-u su animacije jako lijepo dorađene, KK odlično radi. Glupo je da su FB aplikacija te Messenger tako loše napravljeni, a najviše se koriste od većine. Iako na KK FB dosta dobro radi, ima mali lag, a messenger skoro nikako.
Ima lag, nema lag, ima lag..... i tako u besvijest. Čini se da sve zavisi o aplikacijama i njihovom broju koje su instalirane na uređaj.
Ima lag, nema lag, ima lag..... i tako u besvijest. Čini se da sve zavisi o aplikacijama i njihovom broju koje su instalirane na uređaj.
Ja imam 95 instaliranih aplikacija, mob nikad nije factory resetan i super radi na Lollipopu.. Možda ja jednostavno ne trpam mob s teškim smećem ili jednostavno imam sreće.
Ma meni osobno bar na KK, mob radi stvarno odlično. Kad se uključi PS, onda ima mrvicu lagga, ali za usporedbu od ostalih mobitela (S5, Z3), gdje kad se uključi battery saver, nastane lagfest, M8 radi vrhunski. Još jedna odlika HTC-ovog Sense sučelja
Ma meni osobno bar na KK, mob radi stvarno odlično. Kad se uključi PS, onda ima mrvicu lagga, ali za usporedbu od ostalih mobitela (S5, Z3), gdje kad se uključi battery saver, nastane lagfest, M8 radi vrhunski. Još jedna odlika HTC-ovog Sense sučelja
Pa dobro jel sad ima lagga ili nema kad upališ PS? Na prošloj stranici si mene ismijao kad sam rekao da nema lagga sad kažeš da radi vrhunski...
Čitaj malo, piše da ZA RAZLIKU od ostalih flagship modela radi vrhunski dok je upaljen PS
Shvatio sam ja tebe bez brige, samo mi je čudno da onda prvo imaš radikalan komentar na moju opasku da meni radi ok, a poslije kažeš da je i tebi to kako radi dok je uključen PS zapravo - ok, ako sam dobro pročitao ;). Ja stvarno ne vidim razliku u radu kad mi je power save upaljen osim što mi smeta pri vanjskom svijetlu slabije osvjetljenje.
Ma sve 5, malo sam burno reagirao ne zamjeri :D Zapravo M8 ima dvije vrste ekrana, jedna je sa malo hladnijim tonom boja, druga je sa malo tooplijim. Meni je prošlo kroz ruke jedno 3/4 komada M osmica, ovaj sa hladnijim bojama je puno bolji na izravnom suncu, njega imam ja osobno i nemam problema sa tipkanjem i takvim uvjetima
Meni je ok osvjetljenje pri suncu, ali kažem dok ne radi PS. Tu ga jedino moram gasiti.
Uf sori.. neznam ni ja di gledam.
U postavkama si moš namjestit da ti ne smanjuje svijetlinu zaslona kad je upaljen PS
Ma sve 5, malo sam burno reagirao ne zamjeri :D Zapravo M8 ima dvije vrste ekrana, jedna je sa malo hladnijim tonom boja, druga je sa malo tooplijim. Meni je prošlo kroz ruke jedno 3/4 komada M osmica, ovaj sa hladnijim bojama je puno bolji na izravnom suncu, njega imam ja osobno i nemam problema sa tipkanjem i takvim uvjetima
3 su ekrana, a valjda ako si rootao možeš vidjeti koji je?
Pozdrav ljudi, treba mi pomoc velika.
S
Naime, prijatelj je kupio nov sim free HTC One m8 sa garancijom. Telefon je na 5.0.1 verziji LP-a i trenutno nema SD karticu. Prilikom otvaranja kamere telefon izbacuje problem "insufficient SD card rights". Ne moze se kreirati niti snimiti ista na internoj memoriji (folder bilo koji, pjesma ili bilo sta) sa bilo kakvog file managera, stock ili skinutog s google play-a. Koliko sam uspio shvatiti na forumima kojekakvim, to je problem sa read-only pravima na internoj memoriji, cesto i na SD kartici eksternoj. Da li je neko imao slicnih problema ili zna kako to rijesiti bez rootanja telefona jer bi time izgubio garanciju?? Master reset uradjen cetiri puta do sad. Te sam isprobao milion postavki na telefonu, nista ne daje efekta..
Pozdrav
S
Naime, prijatelj je kupio nov sim free HTC One m8 sa garancijom. Telefon je na 5.0.1 verziji LP-a i trenutno nema SD karticu. Prilikom otvaranja kamere telefon izbacuje problem "insufficient SD card rights". Ne moze se kreirati niti snimiti ista na internoj memoriji (folder bilo koji, pjesma ili bilo sta) sa bilo kakvog file managera, stock ili skinutog s google play-a. Koliko sam uspio shvatiti na forumima kojekakvim, to je problem sa read-only pravima na internoj memoriji, cesto i na SD kartici eksternoj. Da li je neko imao slicnih problema ili zna kako to rijesiti bez rootanja telefona jer bi time izgubio garanciju?? Master reset uradjen cetiri puta do sad. Te sam isprobao milion postavki na telefonu, nista ne daje efekta..
Pozdrav
Zašto se mučite? Vratite ga na servis.
S
Pozdrav
Zašto se mučite? Vratite ga na servis.
Vec treci telefon je koji mijenja (Z2, S5, pa M8) zbog Lollipop problema, pa mislim da li mozda neko ima neku soluciju , ali ni samom mi nije izgledalo obecavajuce. Preporucit cu da ga vrati u servis onda, hvala u svakom slucaju.
Ako je mobitel resetiran onda teško da je to softverski problem.
Evo i ja sam danas ispolirao leću kamere s pastom za zube i odstranjivačem laka za nokte
Glavna leća se fino očistila, osim po samim rubovima što ide teško dolje.. ali duo camera leća koja je isto bila izgrebana mi je upala unutra dok sam polirao, tj odlijepila se i sad se može micat lijevo-desno.. i ne izgleda nimalo lijepo sa ostacima paste ispod, po sredini je bar zasad još čisto pa radi.
Uopće nisam jako pritiskao, tako da heads-up ko bude ovo radio da pripazi da mu se ne dogodi isto.
Ako bi ga slao u Agram da srede to (naravno na moj račun pošto sumnjam da garancija pokriva idiota od vlasnika kako ugurava leću u mob) dal bi mi to poništilo garanciju za ubuduće? Jer traje do 8. mj sljedeće godine.
Meni se ista stvar desila. Ja sam si naručio leću sa ebaya i sam zamijenio, nije mi se dalo cekati agram. Nisam ni ja pritiskao jako, upala mi je unutra i užasno je izgledalo, sad izgleda ko novo.
Ha.. ajd bar nisam jedini. Možeš bacit link s ebaya od kud si naručio? Možda i ja uzmem, ali mislim da se neću sam za**bavat s mjenjanjem
Mislim mogu ga ja rastavit bez problema, ali sastavljanje (kako spada) mi je štekavo. XD
Evo i ja sam danas ispolirao leću kamere s pastom za zube i odstranjivačem laka za nokte
Glavna leća se fino očistila, osim po samim rubovima što ide teško dolje.. ali duo camera leća koja je isto bila izgrebana mi je upala unutra dok sam polirao, tj odlijepila se i sad se može micat lijevo-desno.. i ne izgleda nimalo lijepo sa ostacima paste ispod, po sredini je bar zasad još čisto pa radi.
Uopće nisam jako pritiskao, tako da heads-up ko bude ovo radio da pripazi da mu se ne dogodi isto.
Ako bi ga slao u Agram da srede to (naravno na moj račun pošto sumnjam da garancija pokriva idiota od vlasnika kako ugurava leću u mob) dal bi mi to poništilo garanciju za ubuduće? Jer traje do 8. mj sljedeće godine.
Pa jeb nisi trebao koristiti aceton za ciscenje kamere (mislim da se tako zove), to je prejako sredstvo, sve ces ostetiti.
Pa jeb nisi trebao koristiti aceton za ciscenje kamere (mislim da se tako zove), to je prejako sredstvo, sve ces ostetiti.
Koristio sam bez acetona, tako da bi trebalo ok bit
Koristio sam bez acetona, tako da bi trebalo ok bit
... nista...
bok ekipo, imam jedan problem - radio sam update na M8 i sada mi mail nece raditi - piše mi " cannot connect to the mail server to verify your account information. your server is not responding" - inace, na racunalu mi mail sve radi Ok....dok nisam radio update mail mi je sve Ok radio....
OK, mail mi sada radi kada idem na VIP Internet, WiFi sve radi OK kada otvaram web stranice....no za mail preko WiFi mi pise "Connection timeout"
Pokušaj reset rutera. Izbriši i mrežu na telefonu pa se ponovo priključi nakon reseta rutera.
Ako je mobitel resetiran onda teško da je to softverski problem.
Ipak je softverski problem. Reinstalirali softver na servisu i sve radi odlicno. Kazu zbog lollipopa generalno nikad vise reklamacija i problema nisu imali.. Hvala u svakom slucaju.
POzz
Meni počeo Kid Mode (nikad to čudo ni palio) gutati bateriju, progutao mi 15% preko noći, disejblao sam ga, ali bez rootanja ne mogu ga maknuti. Ne kužim zašto se to sad odjednom pojavilo da guta bateriju....
Dovoljno ga je isključiti.