HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.136
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Htc M8
http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-power-nap-xposed-sony-s-stamina-t3077520/page24

Ovo bi trebalo rješit wakelockove u deep sleepu, instalirajte xposed i to je to...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Tražim nekog ovlaštenog servisera da mi sredi ove moje zvučnike jer dok pričam niko ne čuje mene a ni ja njega...izludit će me...

A dok tražim,mi može netko reći jel ima neki costum rom,da i dalje dobivam normalne updateove,normalno ko do sada izgleda al da malo poboljša bateriju i fluidnost...najvažnije od svega da mi makne one programe od vodafona koji stalno rade a nemreš ih deaktivirat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Agram?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Treba im predugo da to srede...najvise me buni to sto diktafon i kad muziku pustam zvuk je jak i cist,samo pozivi zezaju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Htc M8
izvone kaže...

Treba im predugo da to srede...najvise me buni to sto diktafon i kad muziku pustam zvuk je jak i cist,samo pozivi zezaju...

Onda ti je do mreže a ne do zvučnika. Makar je možda i neki softverski problem. Jesi probao ubaciti drugu SIM karticu, ili napraviti factory reset?

13 godina
Htc M8
Možda im treba dulje, ali besplatno obave
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Htc M8

Besplatno??? Kako? Mob je u inozemstvu kupljen da napomenem....

i ja mislim da je mreža jer kad pustim mjuzu sve dela super jako se čuje i čist zvuk,al probao sam ko što sam rekao,drugi sim i moj u drugi mobitel i sve isto opet se necuje na moj mobitel a u drugom da...factory nisam,al planiram...zato sam i pital za neki costum rom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Moj je iz n+Nizozemske,pa su svejedno obavili servis na njemu,besplatno.

Di2 & EPS FTW!
13 godina
Htc M8

Valjda sam spomenuo 300 puta na forumu da HTC ima worldwide jamstvo po imeiu. Bezbroj htca sam nosio. U kompu vide imei i servis 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Htc M8

Najs,nisam znao,dakle promjenim softver tj rom i imei se briše jel da? 

Jer prvo bih to probao pa kaj bude...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

da li si uspio riješiti problem? meni se danas to dogodilo...

17 godina
izvone kaže...

Najs,nisam znao,dakle promjenim softver tj rom i imei se briše jel da? 

Jer prvo bih to probao pa kaj bude...

IMEI se ne brise kod flesanja roma, bilo stock ili custom...

16 godina
Htc M8

Super,dakle nema straha,probao bih softver pa ako ne pomogne onda ovima na besplatan servis...hvala vam na prosvjetljenju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Jel priznaju onda jamstvo bez računa i jamstvenog lista?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Bez ičega, da. Ali ja na svaki slučaj ne bih kopao po mobu sa softverom

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Htc M8

Da li se M8 for Windows može otključati za rad u europskim mrežama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Vezano za onaj moj problem sa zvucnicima kod poziva,pokrenem aplikaciju htc guide i idem na support i dijagnostiku,tamo stisnem audio test i prvi test je samo gornji zvucnik a drugi test je oba,meni je donji puuuno jaci od gornjeg kolko god ja pojacaval..jel moze netko ko isto ima m8 i malo vremena da provjeri i javi jel isto tako i kod njega...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

Vezano za onaj moj problem sa zvucnicima kod poziva,pokrenem aplikaciju htc guide i idem na support i dijagnostiku,tamo stisnem audio test i prvi test je samo gornji zvucnik a drugi test je oba,meni je donji puuuno jaci od gornjeg kolko god ja pojacaval..jel moze netko ko isto ima m8 i malo vremena da provjeri i javi jel isto tako i kod njega...

Evo ja sam ga napravio. Meni je jačina ista, ali nemoj se smijati, jesi li očistio gornji zvučnik? On je ipak osjetljiv na znoj i masnoću sa kože i prašinu lako začepi. Ja ga redovito svakih nekoliko dana sa tvrdom četkicom za zube isčetkam. Razlika bude nevjerovatna :)

ptspclan.com | visit us ^^
10 godina
neaktivan
Htc M8

Koji vrag nam ne omoguće mjenjanje on-screen buttona, ko da je to neka velika stvar pa moramo čekati Sense 7

0 0 hvala 0
15 godina
sardax kaže...
izvone kaže...

Evo ja sam ga napravio. Meni je jačina ista, ali nemoj se smijati, jesi li očistio gornji zvučnik? On je ipak osjetljiv na znoj i masnoću sa kože i prašinu lako začepi. Ja ga redovito svakih nekoliko dana sa tvrdom četkicom za zube isčetkam. Razlika bude nevjerovatna:)

A da se ponekad okupamo i očistimo uši?!

16 godina
markom63, a bude, iskreno to je jedna od dvi funkcije koju cekam na S7! Druga je da mogu odabrat koje motion gesture zelim!
17 godina
neaktivan
Pozdrav

Da li je netko imao problema sa kamerom na m8
Na mobitelu od moje djevojke je prestao raditi auto focus, barem tako mislim, jer ne može izostriti sliku i ispadaju mutne. I još se čuje čudan zvuk kad pokušava izostriti.

Da li je netko imao takvih problema ili zna o čemu se radi
16 godina
stipoo kaže...
Pozdrav

Da li je netko imao problema sa kamerom na m8
Na mobitelu od moje djevojke je prestao raditi auto focus, barem tako mislim, jer ne može izostriti sliku i ispadaju mutne. I još se čuje čudan zvuk kad pokušava izostriti.

Da li je netko imao takvih problema ili zna o čemu se radi

Da nije leća od kamere izgrebana? To je puno češći problem s ovim mobom.. ali se lako sredi

Dream big, do nothing.
14 godina
odjavljen
Htc M8

Izgrebana joj je protector leće, samo uzmi medicinski alkohol ili aftershave i s štapićem za uho samo dobro to izribaj dolje.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Htc M8

Evo da znate da vam se javljam sa Kitkata i s obzirom da sam radio downgrade, nimalo ne zalim. Baterija traje dulje, stand by ne trosi skoro nikako. Osim toga mob je stabilniji i brzi, pogotovo u multitaskingu i nedavnim aplikacijama. 

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pokušao sam očistiti sa alkoholom ali i dalje je isto
16 godina
Stavi malo paste za zube na vrh stapica za usi i lagano kruzno trljaj jedno minutu i eto razlike.
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Evo da znate da vam se javljam sa Kitkata i s obzirom da sam radio downgrade, nimalo ne zalim. Baterija traje dulje, stand by ne trosi skoro nikako. Osim toga mob je stabilniji i brzi, pogotovo u multitaskingu i nedavnim aplikacijama. 

I ja bih da nemoram brisati sve podatke, postao sam lijen za takve stvari :/

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
10 godina
neaktivan
Htc M8

Prvih par tjedana mi je bilo skoro isto na LP i KK, ali sad je već skroz drukčije. Prošlo je nekih 2 mjeseca od hard reseta, i itekako se osjeti nestabilnost Lollipopa, dok je KK radio odlično bez reseta više od pol godine... Posebno se to osjeti kod npr. otvaranja aplikacija s lockscreena, dizanja tipkovnice, recent appsa i takvih sitnica, prije su se događale instantno, sad više ne. Naravno, nije ni sada to loše te je i dalje bolje od ostalih, ali mi i dalje nije drago ako se nešto pogorša a trebalo bi se poboljšati. Naravno i baterija je lošija, ako dobim 4  sota sam presretan. Pošto nismo dobili jednu jedinu prednost Lollipopa (izgled) jer je Sense i dalje isti, nikome nebi preporučio update... Ali ipak mi se neda downgradeati na KK, radije pričekam 5.1.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Htc M8

Nestabilnost lollipopa nije krivnja HTC-a nego Google-a, ne moze HTC napravit cudo od nedovrsenog materijala.

Na nexusu se isto osjeti da je kit kat radio bolje, mada nije ni lollipop los, al fali malo zavrsne obrade. 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 22:37 (Edge).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice