HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.180
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Htc M8
markom63 kaže...

Popizdit ću... Nije mi se htjela upalit tipkovnica pa sam restartao mob, i nakon što se upalio su se resetirale sve postavke?? Stvarno mi dođe da steram taj Android...

Na kakve postavke misliš? Ja nemam nikakvih problema sa LP i M8, stvarno sve radi ko po loju

15 godina

Meni isto postoji trenutak kada se tipkovnica ne zeli pojavit na zaslonu,bilo to u porukama,Messengeru i ostalo.I nakon 5-6min se sama pojavi odjednom.Katastrofa.

Di2 & EPS FTW!
13 godina
Htc M8

Danas sam pogledo jedan M8, napokon... I nazalost ima sitno otkrhnuto na donjem dijelu, odnosno tockicu od pada. Covjek prihvaca mobitel za mobitel jos ima dot case za njega. Star je koliko i moj... 7mj. Sad ne znam sta je sve moglo otic, jer sumnjam da je od blagog pada bila ta tockica, ipak je to aluminij.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Ma ikone su mi bile posložene po folderima al se sve razbacalo, home screenovi su otišli na default, i na pol aplikacija jednostavno ko da su se resetirale sve postavke, sat vremena sam to podešavo sve, baš sam poludio

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Danas sam pogledo jedan M8, napokon... I nazalost ima sitno otkrhnuto na donjem dijelu, odnosno tockicu od pada. Covjek prihvaca mobitel za mobitel jos ima dot case za njega. Star je koliko i moj... 7mj. Sad ne znam sta je sve moglo otic, jer sumnjam da je od blagog pada bila ta tockica, ipak je to aluminij.

Frendov je pao u silikonskoj maskici, tocno tamo gdje je odrezano na maskici da se može punjač i sluške uštekati, tamo je malo oštećen.. sitna udubina, ništa strašno. Nemoraš brinuti, nema veze što je aluminij, sa visine na beton je moguće da se sitno udubi..ako je mobitel ispravan i ne smeta ti ta udubina, mislim da nema greške

markom63 kaže...

Ma ikone su mi bile posložene po folderima al se sve razbacalo, home screenovi su otišli na default, i na pol aplikacija jednostavno ko da su se resetirale sve postavke, sat vremena sam to podešavo sve, baš sam poludio

Da je moj skuco bi ga direkt u zid

14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Apsolutno ništa. Moj je jučer "blago" pal, tj iz (plitkog) džepa na trenirci dok sam sjedio na klupici direkt na beton i lijevo gornji i donji desni rubovi su se skroz uništili i zadnja strana izgleda kao da su ju je netko s mini metcima uništio. A mob je ko nov osim tog metala i napuklog TG screen protectora. Znaći jako gadan pad zapravo, nije stvar u visini niti ništa nego na način koji je pao i na površinu koju je pao. 

Znači vizualno, novi TG screen protectori od xtremeguarda (2x) su na putu koji su odlični i svakako moja preporuka, da nije bilo tog (jednog do sada)  screen protectora, pitanje je kako bi mob izgledao. I carbon skin od xtremeguarda je isto na putu i metalni bumper za svaki slučaj :D 

Totalno uništen = udubljenja koja su prošla kroz metal. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 21:59 (Deawood).
10 godina
neaktivan
Htc M8

Vjerujem da znate da HTC gasi Sense TV aplikaciju i da se stoga moramo prebaciti na Peel Smart Remote. Sad mene zanima, jel to ikom radi? Ja nemogu uvesti postavke iz Sense TV-a (traka se pomiče al se niš ne događa). A čak i kad preskočim uvoz postavka, onda mi prilikom odabira države piše "pričekajte" i opet tako u nedogled.

Sad mene zanima, dal će Sense TV biti potpuno beskoristan, ili ću ga i dalje moć koristit? Jer oni network add onnovi ionako nisu postojali za Hrvatsku.

0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Moći ćeš koristiti SenseTV, samo support za njega se neće više događati. SenseTV je ionako na bazi PeelSmartTV-a, tako to i nije neki problem. 

Na M8 meni isto tako ne radi, dok na M7 od kolege radi uredno. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Htc M8

U zadnje vrijeme mi očajno radi mob... Tu i tamo se music app zbloka pa ga moram restartat... Čak se i sam mob zbloka na par sekundi ponekad... I baterija mi je postala očajna, nemrem skupit ni 4h sota više nikak, čak ni uz minimalno opterećenje... A ništa nisam instaliravao, jedino su se prek play storea aplikacije updateale ko i obično

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Nije ni HTC svemoguć pošto mu je softver baziran na Androidu. Za sve je kriv je Google s tim smećem od Lollipopa, 1 korak unaprijed što se tiče izgleda, 30 koraka unazad što se tiče stabilnosti

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 12:26 (markom63).

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

A nez, meni sve kak spada radi. Jučer sam 3h igranja hearthstonea ugurao, baterija sa 80 na 15%. Meni super

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

Ma lolipop je srednja žalost...

Vratil se na ARHD 4.4.4, uopće mi nije jasno koji vrag mje tjeral na taj šitni 5.1/2...

4.4.4 radi ko podmazan, a primjetio sam da u deep sleep dost manje ždere bateriju nego ovi potrošači na 5.0...

Iznimka je možda 5.1, battery drain je minimalan, radi brzo, možda i zbog toga što je rom težak svega 800tinjak mb...

Sad tražim neko custom rom osim ARHD a koji je baziran na 4.4.4, ak imaate preporuku slobodno recite, al baziran na Sense, AOSP me trenutno ne zanima...

Ovo mi je prvi put da padnem na 500tinjak mb slobodnog prostora, a imal pun kufer androida i prosjek je bio 7-8gb slobodnog prostora, izgleda da pod hitno moram nabavit sd card...

EDIT: Dal custom rom od M8 dual sim paše na obični M8?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 14:16 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Ma lolipop je srednja žalost...

Vratil se na ARHD 4.4.4, uopće mi nije jasno koji vrag mje tjeral na taj šitni 5.1/2...

4.4.4 radi ko podmazan, a primjetio sam da u deep sleep dost manje ždere bateriju nego ovi potrošači na 5.0...

Iznimka je možda 5.1, battery drain je minimalan, radi brzo, možda i zbog toga što je rom težak svega 800tinjak mb...

Sad tražim neko custom rom osim ARHD a koji je baziran na 4.4.4, ak imaate preporuku slobodno recite, al baziran na Sense, AOSP me trenutno ne zanima...

Ovo mi je prvi put da padnem na 500tinjak mb slobodnog prostora, a imal pun kufer androida i prosjek je bio 7-8gb slobodnog prostora, izgleda da pod hitno moram nabavit sd card...

EDIT: Dal custom rom od M8 dual sim paše na obični M8?

Meni su se do sad ROM-ovi pokazali dosta loši. Android Revolution HD i 4.4.4 i 5.1 su mi bili još i najbolji. 

15 godina
Htc M8

Bilo bi fer da su i za naše tržište ponudili Windows. Ima li išta od onoga što je Microsoft najavio da će se Windows moći instalirati na svaki Android uređaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

@Cordas, jesi vozio ARHD 4.4.4 na M8?

Upravo stavio Viper 4.4.4, pa bumo vidli, dost je bloatwera maknuto...

Jel ima neki mod koji poboljšava kvalitetu zvuka na M8?

Al samo da se ne zahtjeva S-OFF, pošto sam našao jedan Mod HK za zvuk, al traži se S-OFF...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

@Cordas, jesi vozio ARHD 4.4.4 na M8?

Upravo stavio Viper 4.4.4, pa bumo vidli, dost je bloatwera maknuto...

Jel ima neki mod koji poboljšava kvalitetu zvuka na M8?

Al samo da se ne zahtjeva S-OFF, pošto sam našao jedan Mod HK za zvuk, al traži se S-OFF...

Jesam, meni je bio odličan. Brz, stabilan i dobar battery life.

Sad sam na Resurrection Remix ROM-u koji je cm based ROM i onako je, srednja žalost, dosta problema sa spajanjem na wi fi mreže, ali držim ga zbog AOSP looka jer mi je stock Lollipop odličnog izgleda i uz neke aplikacije kao textra, to je užitak za korištenje. Naravno uz manji DPI i smanjen nav bar :)

Što se tiče zvuka, naišao sam negdje na nekakve modove za zvuk, ali ne sjećam se točno, no vjerujem da su svi zahtjevali S-off jer je potrebna customizacija firmwarea, barem koliko ja znam, možda nisam u pravu. 

Imaš preporuku nekog AOSP 5.0/5.1 ROM-a?

14 godina
Htc M8

Cini se meni da vi samo drk.te po tom mobitelima. Ovaj rom, onaj rom, 3 minute mi manje traje baterija, nije mi se otkljuca kad san 2 puta stisa na ekran, nevalja ovo, pa ono, itd. Aj smirite se i koristite mobitel cemu je namjenjen, da bude mobitel.

Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
Htc M8

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2706391

@Cordas, jako dobar rom, 5.1 puno bolji neg  stock 5.0.1/2..

Inace stock 5.0.1/2 se nije proslavio na M8...

5.1 donosi poboljsanja, a vrijedi i napravit google play store/service update...

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Zajeb kaže...

Cini se meni da vi samo drk.te po tom mobitelima. Ovaj rom, onaj rom, 3 minute mi manje traje baterija, nije mi se otkljuca kad san 2 puta stisa na ekran, nevalja ovo, pa ono, itd. Aj smirite se i koristite mobitel cemu je namjenjen, da bude mobitel.

Najbolji post u ovoj temi ikad. Slazem se u potpunosti

13 godina
Htc M8

A zašto ne bi?

Ako mogu u pol sata cackanja poboljšati performance moba po njihovom ukusu zašto ne?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

A zašto ne bi?

Ako mogu u pol sata cackanja poboljšati performance moba po njihovom ukusu zašto ne?

Neprimjetno...

11 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

A zašto ne bi?

Po meni, bolje je poboljšati, po meni kad mobitel ostari postane pre zahtjevan za trenutne komponente, pa i da ga poboljšaj mislim da bi pomoglo i imalo učinka za nekih godinu dvije, zasad vjerovatno benchmark bolji al ništa drugo

14 godina
Zajeb kaže...

Pa ne vidim problem u tome što netko želi prilagoditi mobitel svojim potrebama. Recimo meni ne odgovara defaultni DPI pa uvijek rootam mobitel prvenstveno da smanjim DPI. Osim toga, root dobro dođe za riješavanje reklama. Da ne spominjem bolji battery life sa custom rom-ovima i kernelima. Također, zasitio sam se Sensea pa dobro dođe Stock look kao osvježenje. 
Nadalje, ako tebi nitko ne govori kako da koristiš mobitel, zašto bi ti govorio drugima? 

Plus to što je ovo valjda tema u kojoj se najmanje govori o modifikacijama softvera na mobitelu. Posjeti Nexus teme pa ćeš vidjeti što je drk*nje po mobitelima 

14 godina
omomomomoomm kaže...
Zajeb kaže...

Najbolji post u ovoj temi ikad. Slazem se u potpunosti

Ako nemaš vremena ni volje, naravno, koristi telefon kakav je došao tvornički, s druge strane u krivu si, jel možeš dobiti PUNO više iz telefona sa custom romom nego tvorničkim.A ovake problem koji si ti naveo ja nisam nikad imao, da stvar bude gora imao sam više problema sa original softwareom nego s "modificiranim", recimo Vipnet data konekcija "afera", gdje sam si zapravo sam uspio popraviti problem.

Među drugim stvarima:

Sama činjenica da pobrišeš hrpu bloatware koji se u večini slučajeva učitava u memoriju i ti to nemožeš spriječiti, pa ti ili troše RAM a pri tome nekad i bateriju, pa nadodaj razne druge optimizacije koje developeri dodaju na rom, pa recimo staviš drugi kernel, pa malo potweakaš voltaže procesora, pošto oni stave "Safe generic" voltaže, al svaki je čip drugačiji, pa je recimo moj M8 bez problema radio na -100mv, što rezultira manjim zagrijavanjem i potrošnjom baterije, m8 sam punio svaka 2 dana, nekad bi potrajao i 3! Manje punjenja = duži životni vijek baterije.Uz root, dobivaš update softwarea puno brže nego službenim putem, i uvijek najnovije stvari na telefonu..

Uglavnom, mogo bi ja sad tu napisati post od 10 strana koje su prednosti, al eto ukratko da dobijete i ovu drugu perspektivu... :)

13 godina
ivanoman kaže...
maks0806 kaže...

A zašto ne bi?

Po meni, bolje je poboljšati, po meni kad mobitel ostari postane pre zahtjevan za trenutne komponente, pa i da ga poboljšaj mislim da bi pomoglo i imalo učinka za nekih godinu dvije, zasad vjerovatno benchmark bolji al ništa drugo

Lol... Baš suprotno. Benchmark je bolji, real time performance je lošiji

14 godina
Htc M8

ekipa, išao sam da ću putem usbaprebacit mp3 datoteke, nakon čega sam iskopčao usb i iskopčao ekran, kada sam išao upalit zaslon, više se nije dalo upaliti, pokušao sam staviti na factory reset no niti to ne pomaže.
isto tako probao sam ga staviti na punjač ali niti to ne pomaže, odnosno nema one ledice ne svijetli

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

ekipa, išao sam da ću putem usbaprebacit mp3 datoteke, nakon čega sam iskopčao usb i iskopčao ekran, kada sam išao upalit zaslon, više se nije dalo upaliti, pokušao sam staviti na factory reset no niti to ne pomaže.
isto tako probao sam ga staviti na punjač ali niti to ne pomaže, odnosno nema one ledice ne svijetli

problem riješen.
Mobač ponovno radi kao i prije

10 godina
neaktivan
Htc M8

http://www.gsmarena.com/htc_one_m8_to_receive_51_lollipop_with_sense_7_in_august-news-12094.php sporo sporoooo... Ja čekam taj Sense 7 samo zbog on-screen tipke za gašenje ekrana, ničeg više

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Dal je normalno da Android tolko troši?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Meni isto postoji trenutak kada se tipkovnica ne zeli pojavit na zaslonu,bilo to u porukama,Messengeru i ostalo.I nakon 5-6min se sama pojavi odjednom.Katastrofa.

to se događa i meni. kad se ne želi pojaviti samo ga zaključam i ponovno otključam i radi normalno...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice