ne želim da me itko probudi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hahahah potrgo sam se.
Nego, zanima me da li ti pozivi idu kao normalni pozivi ili preko interneta, neki VoIP?
Jer ako idu kao normalni pozivi, ne znam baš kako će to kod nas proći s našim pohlepnim operaterima...
Hahahah potrgo sam se.
Nego, zanima me da li ti pozivi idu kao normalni pozivi ili preko interneta, neki VoIP?
Jer ako idu kao normalni pozivi, ne znam baš kako će to kod nas proći s našim pohlepnim operaterima...
Zvuči zgodno,ali zanima me upravo isto pitanje.

Zanimljivo, definitivni minus je taj sto te jos nitko u HRV nemoze probudit, no zato ti mozes druge. Meni je ovo zanimmljiv i unikatan nacin budjenja, molio bih forumase da preuzmu app te glasaju da bude dostupna i u hrv, a u medjuvremenu budite ostale haha
Hahahah potrgo sam se.
Zvuči zgodno,ali zanima me upravo isto pitanje.
Upravo sam pogledao aplikaciju u WP trgovini i piše da mora biti dobra internetska veza da bi mogao nekoga probuditi,znači poziv vjerojatno ide preko neta.
Pijani Rus FTW!
Ovo ce bit zanimljivo koristit :)
Upravo skinuo,cini se zabavnim,zasto nema hrvatske bas bi htio da me pijani rus probudi sutra ujutro