Velik interes za Amazonovim tabletom

poruka: 15
|
čitano: 2.611
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velik interes za Amazonovim tabletom".
15 godina
neaktivan

djeluje mi na Android, ako je tako onda je to svakako plus.

sad sam pogledao, ipak nije Android nego Amazonov OS. Nažalost, prvi mačići se u vodu bacaju.

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 10:16 (zoran123456).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Velik interes za Amazonovim tabletom

Čitate li vi kad ljudi ove vijesti ili samo idete na komentare kad pročitate naslov?

"Kindle Fire ima modificiranu verziju operacijskog sustava Android..."

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina

Kako nije Android? Gdje ti čitaš vijesti?

17 godina
neaktivan

To jest Andorid iznutra, ali povrh toga je Amazonov UI. Kao dokaz da se radi o Androidu jest činjenica da ćeš moći instalirati aplikacije s Amazonovog Appstorea za Android.

0 0 hvala 0
16 godina

Steta sto nismo u US. Sa PDV-om i sranjima doci ce barem 300$...

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CalvinRi kaže...

Steta sto nismo u US. Sa PDV-om i sranjima doci ce barem 300$...

Problem sto ga i da hoces nemozes naruciti ako ne zivis u Americi il ako nemas bar adresu tamo. ;-)

Kad ne spavam budan sam
16 godina

Aha, vidim. Steta sto je US only.

Ali dobra stvar je sto Amazon kao prodavac sadrzaja radi i hardver, te je taj hardver stvarno jeftin, kazu da idu i ispod cijene, jer im je ipak glavna zarada od contenta koji ce prodati. Usporedno s tim, mislim da bi i nadolazeci googleovi telefoni mogli slijediti slicnu praksu - jeftini smartphonei koje ce google prodavati ispod cijene, zato jer ce zaraditi od prodaje aplikacija.  I nadam se da ce to onda pokrenuti lavinu rezanja cijena, jer za telefon dati 5-6k kuna je stvarno previse.

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko znam Amazon Kindle se može kupiti u Hrvatskoj izravno od Amazon-a i cijena je ista - jedino što za Hrvatsku nema one verzije sa reklamama. I besplatan 3G radi u Hrvatskoj - provjereno. Od ovih novih uređaja već se može kupiti onaj osnovni model i cijena je 109$ ( za US ima i jeftiniji koji dolazi s reklamama):

http://www.amazon.com/Kindle-Wi-Fi-Ink-Display-international/dp/B0051QVF7A/ref=amb_link_357230562_1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1NEYXDWYDY828M9R10NR&pf_rd_t=201&pf_rd_p=1321531362&pf_rd_i=B0051QVESA 

0 0 hvala 0
17 godina
Cile kaže...

Koliko znam Amazon Kindle se može kupiti u Hrvatskoj izravno od Amazon-a i cijena je ista

komentari se odnose na tablet, koji je US only

http://vimeo.com/user2259197/videos
15 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Čitate li vi kad ljudi ove vijesti ili samo idete na komentare kad pročitate naslov?

"Kindle Fire ima modificiranu verziju operacijskog sustava Android..."

Dachande kaže...

Kako nije Android? Gdje ti čitaš vijesti?

ne čitam vijesti. Pogledam slike i prve 2 rečenice.

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
15 godina
zoran123456 kaže...

Ali zato imaš neodoljivu potrebu komentirat vijest koju nisi ni pročitao :)

15 godina
neaktivan

Njihov najveci problem ce biti opskrba. iPad jest prodan u prvom tjednu u 300 000 komada upravo zato sto su jedini sposobni opskrbit trziste. Amazone sa štancanjem 100 000 komada ipak dosta zaostaje, ali lako je moguce da ce dobro proci na trzistu tableta.
In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
KrEsHo1 kaže...
zoran123456 kaže...

Ali zato imaš neodoljivu potrebu komentirat vijest koju nisi ni pročitao :)

aha, to je opsesivno kompulzivni poremećaj (neslužbeno nazvan trolanje :-)) )

16 godina
neaktivan

Pfffft. *ebemti Balkan. Uvijek sam govorio starom da smo trebali zivjeti u New Mexicu...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fler kaže...
Cile kaže...

Koliko znam Amazon Kindle se može kupiti u Hrvatskoj izravno od Amazon-a i cijena je ista

komentari se odnose na tablet, koji je US only

"US only" je prednarudžba - još ga nitko ne može stvarno kupiti. Htio sam reći da ako su se mogli svi prethodni Kindle uređaji kupiti direkt u Hrvatskoj onda ne vidim razloga zašto se ne bi mogao i Fire...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice