T-HT kupio Combis

poruka: 16
|
čitano: 7.096
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "T-HT kupio Combis".
17 godina
neaktivan
RE: T-HT kupio Combis

Kako divna zemlja..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-HT kupio Combis

Uf malo "zeznut" tekst za citat...

"...osim što će Combis vjerojatno definitivno izgubiti sve telekom..." - pa jel' vjerojatno da hoce ili je sigurno? :)

A i ova recenica mi isto ne pase - "Pretpostavljamo da će u budućnosti Combis ubuduće biti u mogućnosti..."

A ovaj tekst mi izgleda kao da je pisan u Wordu koji ispravlja velika slova nakon tocke - "...rezultatima u 2009. Godini ostvario je prihod od 330 milijuna kuna."

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

A ovaj tekst mi izgleda kao da je pisan u Wordu koji ispravlja velika slova nakon tocke - "...rezultatima u 2009. Godini ostvario je prihod od 330 milijuna kuna."

Pa nije valjda grijeh tekstove pisat u Wordu... ;)

http://www.yummybid.com/ - garantirano najniže cijene!
17 godina
neaktivan
Mrtvac kaže...
infinityzg kaže...

Pa nije valjda grijeh tekstove pisat u Wordu... ;)

Naravno da nije :D Ali postoje pravopisne greske :D Jer nakon godine i tocke, word sam ubaci veliko slovo prvoj iducoj rijeci, a koliko Ja znam, to nije ispravno. Ili sam u krivu? Moguce je i to :D

16 godina
neaktivan
T-HT kupio Combis

pa nije baš taj.... već njemci i onda nam zastarjele usluge masno naplaćuju a kod njih su usluge puno kvalitetnije i kudikamo jeftinije

proguglajte i uvjerite se samiBelji se

0 0 hvala 0
16 godina
T-HT kupio Combis

Tako treba, profitabilne firme treba prodat strancima i onda kupovati rjesenja od njih! Hrvati ionako ne znaju sto sa njima. U hrvatskom vlasnisvu neka ostanu ove sto ne posluju pozitivno.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JosephBullet kaže...

Tako treba, profitabilne firme treba prodat strancima i onda kupovati rjesenja od njih! Hrvati ionako ne znaju sto sa njima. U hrvatskom vlasnisvu neka ostanu ove sto ne posluju pozitivno.

velika vecina najvecih system integratora u hrv je u stranom vlasnistvu (ili su jednostavno otvorena strana predstavnistva, kupljene manje tvrtke da se osigura baza korisnika, nakon toga lagano sirenje i to je to).

osim king-a (m-sana, pardon) naravno. njemu ne pada na pamet prodati se posto su oni svastara a svugdje su prisutni.

bas me zanima sto ce kolege iz combisa reci nakon godinu dana Iznenađen

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 12:28 (Littlemanbeingerased).
17 godina
Littlemanbeingerased kaže...

A vidjet ćemo. ŠutimNamigiva

17 godina
T-HT kupio Combis

Neće postat T-Systems već T-Com-Bis Osmijeh

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a vjerojatno ce 35% ljudi dobiti otkaz kada ih T-Borg integrira i krene sa optmizicijom i po vertikali i horizontali...

i naravno, 15 njemaca ce doci u NO (i to ne nasi, vec sve neki wolfgangi i hansi i sl.)

17 godina
neaktivan
sasa kaže...

a vjerojatno ce 35% ljudi dobiti otkaz kada ih T-Borg integrira i krene sa optmizicijom i po vertikali i horizontali...

i naravno, 15 njemaca ce doci u NO (i to ne nasi, vec sve neki wolfgangi i hansi i sl.)

da, to je onaj "tamniji" scenario.
bumo vidjeli. eh.. dt.. moto bi im trebao biti "gdje mi prodjemo, trava ne raste".

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
17 godina
neaktivan
T-HT kupio Combis

suska se da jos jedni odose na bubanj.

toliko o domacim IT integratorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

???

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
cekpi kaže...

???

ako prodje, vjerojatno bude bilo u nekim vijestima ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 11:45 (Littlemanbeingerased).
16 godina
neaktivan
T-HT kupio Combis

obožavam ovakve odgovore

ps - jel možda riješ o A i E?

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-HT kupio Combis

Na općinskom sudu u Zagrebu, u ponedjeljak 19.04.2010, Miroslavu Čuturi, donedavnom vlasniku Combisa, započelo je suđenje za kazneno djelo iznude. U finom se društvu T-COM našao, nema što. Ako se Mudrinić druži s prononsiranim kriminalcima kakav je Čutura pitam se kakav je onda on sam i znaju li o tome išta u njemačkoj centrali. Inače, Čutura je prvostupanjskom presudom Općinskog suda u Dubrovniku osuđen na 6 mjeseci zatvora po članku 129 stavak 2 KZ-a. 

Jutarnji: http://bit.ly/aC0s3i

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice