Za sve je kriv Windows XP

poruka: 10
|
čitano: 2.777
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Za sve je kriv Windows XP".
10 godina

Naime Intel je umjesto očekivanih 13,7 milijardi, prihodovao „samo“ 12,8 milijardi.

ooooo jadni.. bas mi ih je zao.. evo uplatit cu im ja koji dolar iz sucuti

Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
Re: Za sve je kriv Windows XP
Ovi koji su na XP su na njemu jer im ne treba bolje ili ne mogu na bolje zbog nekompatibilnosti softvera koji na njemu vrte ili se nema para. 10 budu kupovali oni kojima umre stara kanta i ne znam nikoga ko kupuje novi komp radi OS-a. Pa nije to server da sad nemres nekaj ne imat na njemu, eventualno DX12 nekoga natjera na upgrade.
16 godina
neaktivan

Ne spominje se u članku da su "analitičari razočarani rezultatima" i da će zbog toga pasti vrijednosti dionica za 40%?

0 0 hvala 0
16 godina

Stjepane čitaj malo više Bug Online: Intel gotovo milijardu dolara manje od očekivanja

I ne znam čemu razapinjanje divovskog 'Intela' sa retardiranim naslovima tipa "Za sve je kriv Windows XP" pogotovo ako se pažljivo dalje čita tekst koji kaže: "Intel se nada kako će se situacija promijeniti u njihovu korist dolaskom Windowsa 10 koji će predstavljati spoj prošlosti (Windowsa 7) i budućnosti (Windows 8) što bi moglo navesti dosta korisnika na prelazak s Windowsa XP." Be razumijem, na Pentium 4 1,6 GHz netko će staviti Windows 10. Pa da želi kupio biWidows 7 ili budući 10. Nigdje veze.

Intel treba tek da na široka vrata uđe u mobilni segment gdje ne sumanjm može pomest konkurenciju, a sa Windowsom 10 ne bi uopće trebali kalkulisati, jer bi isti mogao postati novi Windows XP, kada svatko skonta da mu Core 2 Duo bolje radi na 10-ci nego na 7-ci.

Moj PC  
1 4 hvala 1
9 godina
protjeran
Envy kaže...

Stjepane čitaj malo više Bug Online: Intel gotovo milijardu dolara manje od očekivanja

I ne znam čemu razapinjanje divovskog 'Intela' sa retardiranim naslovima tipa "Za sve je kriv Windows XP" pogotovo ako se pažljivo dalje čita tekst koji kaže: "Intel se nada kako će se situacija promijeniti u njihovu korist dolaskom Windowsa 10 koji će predstavljati spoj prošlosti (Windowsa 7) i budućnosti (Windows 8) što bi moglo navesti dosta korisnika na prelazak s Windowsa XP." Be razumijem, na Pentium 4 1,6 GHz netko će staviti Windows 10. Pa da želi kupio biWidows 7 ili budući 10. Nigdje veze.

Intel treba tek da na široka vrata uđe u mobilni segment gdje ne sumanjm može pomest konkurenciju, a sa Windowsom 10 ne bi uopće trebali kalkulisati, jer bi isti mogao postati novi Windows XP, kada svatko skonta da mu Core 2 Duo bolje radi na 10-ci nego na 7-ci.

Intel treba da propadne zbog svoje dosadasnje politike, zivio mediatek.

16 godina
digitall kaže...

Naime Intel je umjesto očekivanih 13,7 milijardi, prihodovao „samo“ 12,8 milijardi.

ooooo jadni.. bas mi ih je zao.. evo uplatit cu im ja koji dolar iz sucuti

Takva vijest, pa čak i banalnija poput one kada je neki lik objavio da je Steve Jobs umro (par mj. prije nego će) pa su dionice Applea ruknule i ljudi su popušili milijune. Dionice su gadna stvar, pogotovo ako sva jaja držiš u jednoj košari.

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
16 godina
Envy kaže...

Intel se može samo pišit vrit, realno oni se cijenom jednostavno ne mogu nosit sa tim raznim i sve boljim ARM SoC proizvođačima.Kaj ti misliš kolko bi koštal novi Raspberry Pi 2, da je recimo u njemu neki Intel proc i koji bi to zapravo proc bio jel?

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/stigao-raspberry-pi-2/221326.aspx?page=1&jumpto=4526674&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/chromebookovi-rockchip-soc-em/210117.aspx?page=0&jumpto=4253262&sort=asc&view=flat

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 16:54 (rambox).
16 godina
rambox kaže...
Envy kaže...

Intel se može samo pišit vrit, * * *

* * * 

A tvoj PC se vrti na kojoj tačno ARM arhitekturi? Ili obrnuto na čemu se vrti Ciscov Unified Computing System: evo ti dole pri dnu sličica: http://www.cisco.com/c/en/us/products/servers-unified-computing/index.html 

Miješaš kruške i jabuke. I šta misliš kada Intel za zub uhvati taj tkzv. SoC na čiju bi stranu stao? Intelovu ili Mediacomovu? (kao što gore netko izvali nešto u vezi Mediacoma). Ne moraš ni odgovarat.

Moj komentar nije vezan za idiotarije tipa "- ej, konačno sam dobio pilotsku licencu. - bolje da si kupio 100 Renault Clia"nego povezivost Intelovog poslovanja sa Windowsima XP. I normalno opet stojim iza toga, da svtko tko je kupi primjreice Core 2 Quad, neće mjenjati arhitekturu, nego će zamjeniti OS, i naravno prvi ja (već 7 godina starog AMD-a trebam da zamjenim) trebam da mijenjam računar. Šta da uzmem. R.Pi2.

Jel tebi uopće jasno da je Intel toliko velika firma da može profulati dobiti u čitavoj jednoj milijadi? A ti mi i ovi gore govore: kupi si biciklo ono troši 0L/100km.

ARM Holdings plc: Net income: £255.4 million (2014)

Intel Corporation: Net income: Net income: Increase US$11.704 billion (2014)

I šta sada, ste vi neki balavi fanboyevi koji mrze Intel, ili.. nije mi jasno, uglavno, I'm out 

16 godina
odjavljen

popularnost Windowsa XP, uslijed koje niti privatni niti poslovni korisnici nemaju potrebu za novijim verzijama Windows operativnog sustava kada ovaj digitalni djedica i dalje radi kako treba. Budući da ne trebaju novi OS ne trebaju niti nova računala

Hm, što je uzrok, a što posljedica? Ljudi žele preći na novi OS, pa zato kupuju novi hardware ili ljudi kupe novi hardware, pa zbog licence ili drivera moraju preći na novi OS?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Envy, nemres uzimat zaradu ARMa jer je ona cisto od licenci.
Svi ti izracuni i predvidjanja su teska glupost, a dionice (burza) je smisljena prijevara. Intel "gubi" novac iz istog razloga ko i MS - uspavanost. Zanemarili su mobilni segment jer su zaradjivali na desktopu, a isti ti MBAovci su predvidjali povecanje zarade. I eto, neko vidovit reko da ce zaradit 13, a ovi samo 12. I sada ce pocet otpustanja u svrhu rekonstrukcije i povecanja zarade. Naravno, MBAovac koji je reko da zanemare mobilni segment dobit ce milijonsku proviziju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice