Stiže Google Nexus 7?

poruka: 8
|
čitano: 3.039
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže Google Nexus 7?".
14 godina
Stiže Google Nexus 7?

Sumnjam da će JB tako rano doći.

A što se misli pod "a trebao bi se prodavati izravno kroz Google Play Store, poput Galaxy Nexusa."

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stiže Google Nexus 7?

Po nazivu teme (na forumu) pomislio sam na WP7. Reko WTF? :D

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Stiže Google Nexus 7?
sudy_freak kaže...

A što se misli pod "a trebao bi se prodavati izravno kroz Google Play Store, poput Galaxy Nexusa."

Pa doslovno to, Galaxy Nexus se može kupit preko Play Storea, od neki dan čak i neki dodatci za njega. Do duše US only.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Sumnjam da će JB tako rano doći.

JB će biti samo dotjeranija verzija ICS,neće biti značajniji skok kao sa GB na ICS.

Galaxy Nexus se može direktno kupiti preko Play stora,al mislim samo u USA i UK. 400 $.

Eh kad bi i kod nas bio 250 $,cca 1500 kn.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 21:36 (DwightSchrute).
16 godina
neaktivan
Stiže Google Nexus 7?

Konaćno! Ovo će mi zamjeniti iPod touch. Nadam se da će to biti dobar uređaj kad već apple nema 7" meni fali. nadam se i pristojnoj cijeni.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stiže Google Nexus 7?

Samo da Asus ne  ponovi katastrofalne dizajnerske propuste, kao što je bilo s Transformerom Prime (loš WiFi, GPS itd).

1 1 hvala 0
16 godina
HomoScepticus kaže...

Samo da Asus ne  ponovi katastrofalne dizajnerske propuste, kao što je bilo s Transformerom Prime (loš WiFi, GPS itd).

Ja imam Transformer Prime i sve mi super radi, tako da ovo 'katastrofalno' nisam primijetio.

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw
15 godina
neaktivan

Probaj uzeti Prime, laptop i telefon spojen na isti WiFi.

Pa se odmaci pet metara, pa deset metara itd. i prati snagu veze - brzo ćeš vidjeti o čemu pričam.

A ako ti GPS radi, onda si jedan od rijetkih srečkovića koji nije morao aplicirati za velikodušno besplatno ponuđeni GPS dongle.

Od milja prozvan "Monster Dongle".

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 18:37 (HomoScepticus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice