Sumnjam da će JB tako rano doći.
A što se misli pod "a trebao bi se prodavati izravno kroz Google Play Store, poput Galaxy Nexusa."
A što se misli pod "a trebao bi se prodavati izravno kroz Google Play Store, poput Galaxy Nexusa."
Po nazivu teme (na forumu) pomislio sam na WP7. Reko WTF? :D
Pa doslovno to, Galaxy Nexus se može kupit preko Play Storea, od neki dan čak i neki dodatci za njega. Do duše US only.
JB će biti samo dotjeranija verzija ICS,neće biti značajniji skok kao sa GB na ICS.
Galaxy Nexus se može direktno kupiti preko Play stora,al mislim samo u USA i UK. 400 $.
Eh kad bi i kod nas bio 250 $,cca 1500 kn.
Konaćno! Ovo će mi zamjeniti iPod touch. Nadam se da će to biti dobar uređaj kad već apple nema 7" meni fali. nadam se i pristojnoj cijeni.
Samo da Asus ne ponovi katastrofalne dizajnerske propuste, kao što je bilo s Transformerom Prime (loš WiFi, GPS itd).
Samo da Asus ne ponovi katastrofalne dizajnerske propuste, kao što je bilo s Transformerom Prime (loš WiFi, GPS itd).
Ja imam Transformer Prime i sve mi super radi, tako da ovo 'katastrofalno' nisam primijetio.
Probaj uzeti Prime, laptop i telefon spojen na isti WiFi.
Pa se odmaci pet metara, pa deset metara itd. i prati snagu veze - brzo ćeš vidjeti o čemu pričam.
A ako ti GPS radi, onda si jedan od rijetkih srečkovića koji nije morao aplicirati za velikodušno besplatno ponuđeni GPS dongle.
Od milja prozvan "Monster Dongle".