Stiže BlackBerry OS 10.2

poruka: 7
|
čitano: 1.451
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže BlackBerry OS 10.2".
15 godina
neaktivan
Stiže BlackBerry OS 10.2

Mislim da bi se još mogli spasit ako pređu na Android.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Stiže BlackBerry OS 10.2
g12356 kaže...

tek onda bi propali...

BB OS je podcijenjen koliko je android precijenjen...

15 godina
neaktivan
Abomb kaže...
g12356 kaže...

tek onda bi propali...

To ne mijenja činjenicu da je to skoro mrtva platforma.

Mislim,već odavno   i još uvijek želim Blackberry,ali oni nešto moraju napraviti da prežive.U trenutnom stanju nažalost odumiru.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
Abomb kaže...

tek onda bi propali...

Nažalost tako je, ali budući da je druga platforma (nije Android ), ljudi ga gledaju kao nešto strano.

Po meni bi bilo bolje da su uzeli android i napravili malo žešću modifikaciju istoga (da dobije BB štih). Mislim da bi oni danas bili predvodnik Androida, a ne Samsung.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
g12356 kaže...

To ne mijenja činjenicu da je to skoro mrtva platforma.

Mislim,već odavno   i još uvijek želim Blackberry,ali oni nešto moraju napraviti da prežive.U trenutnom stanju nažalost odumiru.

Slazem se sa tebom u potpunosti.

Ali imam osjecaj da bi prelaskom na Android kao kap upao u more "istoga".

Svatko to je imao BB zna koliko je dobar OS a i novi 10 sam provao i ugodno me iznenadio.

Sve se svodi na politiku Premium mobitela. Ne zele djubrad popusitit. Al opet se bojim da ako ih netko kupi i to malo popusti,da ce kvaliteta drasticno pasti.

14 godina
g12356 kaže...

To moze reci samo netko tko nije probao BlackBerry OS niti koristio BlackBerry smartphone. To je OS svijetlosnim godinama ispred Androida.

17 godina
neaktivan
Stiže BlackBerry OS 10.2

Za njih cijelih 100 ;)

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice