Sony Ericsson postaje Sony

poruka: 35
|
čitano: 5.590
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson postaje Sony".
17 godina

divizija mobitela (+ovaj otkup) vrijedi cca ...autocesta dalmatina.   pa sad vi vidite koliko vrijedi sony sa ostalim divizijama.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U tom slučaju, Arc je zadnji njihov telefon koji sam ja kupio.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovo prije svega jest marketinški potez, isplaniran nakon istrazivanja trzista....ocito da sony kao marka kotira bolje nego sony ericsson, pa samim time zeli i povecati trzisni udio.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Hvala Bog više

Edit: u

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 21:27 (Web pr0).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Glupost meni bez dijela ericsson nije to više to ... {#} 

Vjerojatno zato jer mi je prvi telefon bio ericsson T10

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 22:02 (Zvjerkan).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Volim Sony, a sad i njihove mobitele.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isti Q. Malo ce ustedjeti na slovima :)

Sasvim predvidljiva asimilacija. Mobiteli ce biti isti, radit ce ih isti ljudi. Cak ce i jednostavnije biti za izgovoriti model mobitela. Imam Sony Ericsson Xperia Arc S? Hebeno predugo za izgovorit. ovako ce bit malo lakse.

1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Sony Ericsson postaje Sony
Zvjerkan kaže...

Glupost meni bez dijela ericsson nije to više to ... {#} 

Vjerojatno zato jer mi e prvi telefon bio ericsson T10

U pravu je. Ericssoni Nokia su bili najbolji mobiteli. Opet Sony je ipak svjetski brend

Edit: i

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 21:45 (Web pr0).
14 godina

Bolje mi zvuci sony ericsson xperia arc s nego sony xperia arc s.Meni sony uopce nije ime za mobitele.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

imaju oni masu "brakova" u kojima dijele trzisni kolac.  svako drugi laptop ima optiarc przilicu,a dosta ljudi nezna da je to brak sa nec-om.

sa poluvodicima suradjuju pod drugim imenom sa nekoliko kompanija...odmah su iza toshibe u tom segmentu.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Slažem se da su Ericsson telefoni bili stvarno dobri prije spajanja sa Sony-jem ali isto tako i Sony je imao legendarni telefon koji je bio ispred svog vremena sa Jog Dial-om prije spajanja sa Ericsson-om (Sony Z28 mislim).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni Sony zvuči samo kao ime a ne ime i prezime kao sony ericsson. po meni.

Šta si mućko kolu?

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Silent.Killer kaže...

meni Sony zvuči samo kao ime a ne ime i prezime kao sony ericsson. po meni.

{#}

LoL EU: Ferinus
15 godina
neaktivan

Ja nemogu objasniti no sony ericsson ima zvučnost... ?? dok Sony.. ma nije to to barem za mobitel... dok TV i ostalo baš paše... možda zbog navike... 

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozd se pocnu zvati iSony

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
pa dobro vjerojatno se nece zvat sony xperia arc s nego ce nac nesto sta se poklapa sa imenom sony
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dobro su i izdržali 10 godina

sony i je sjebo ericssona sa svojim igračka konceptom, od svega rade igračke umjesto da su se uozbiljili i uletio iphone i moš ga j sad

bug caruje, um klade valja

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

ovo prije svega jest marketinški potez, isplaniran nakon istrazivanja trzista....ocito da sony kao marka kotira bolje nego sony ericsson, pa samim time zeli i povecati trzisni udio.

Nema to nikakve veze s time već s činjenicom da SE gomila gubitke koje Ericsson očito nije bio spreman dalje trpiti, a Sony ima širu priču s Android platformom zbog tableta i vlastite multimedije pa im je više stvari na kocki i priča kompleksnija.

15 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Dobro su i izdržali 10 godina

sony i je sjebo ericssona sa svojim igračka konceptom, od svega rade igračke umjesto da su se uozbiljili i uletio iphone i moš ga j sad

Zapravo taj brak i nije bio toliko loš. Zadnji samostalni Ericssonov telefon T68 je imao gadnih problema sa softwareom. Nakon spajanja, kad su lansirali T68i, telefon je zaživio. S druge strane, Sony je imao CMD Z5 i J70 koji su bili OK telefoni, ali papreno skupi i uvijek im je nedostajalo "ono nešto" da budu šire prihvaćeni. Ericsson je spremnije ušao u taj brak... btw, nikad neću prežaliti svoj stare T28 i R380 (http://www.gsmarena.com/ericsson_r380-pictures-195.php).

Zajedno su ipak napravili dobar posao, počevši od T610, P900, P1, pa do i X10, Arca, Neo). Šteta raspada, ostat će mi u lijepom sjećanju:-(

16 godina
neaktivan

Po meni slicna situacija kad je AMD promijenio Radeonke iz ATI u AMD, iako ne potpuno isto (nikad nije bilo AMD ATI-ja) sve je to zbog lakseg marketinga...Isti slucaj, malo ce se par mjeseci cvilit za SE, a onda se na forumima, vijestima i drugim stranicama uopce to vise nece spominjat, kao da se nije dogodilo....

SE ili S(ony), samo stvar navike, opet ce bit ljudi koji ce sve nove opet zvat SE, i (veci) dio kojima ce u pocetku vjerojatno biti zao (pogotovo ako posjeduju jedan SE) ali opet nista....I danas imam ATIicu zadnje generacije, bilo mi je zao kad su promijenili naziv....Ali onda nakon nekog vremena sam postao ravnodusan....Iako s mobovima bude malcice drukcija prica (ipak ih nosimo svaki dan i to, vise se pokazuju) po meni ce sve to oped doc kao da se nije ni desilo...

Sve u svemu, po meni, nit ce ovo Sony izvuc iz kojekakvih problema, niti ga "uvuc" u neke....Imaju dobre mobove, samo neka napreduju sto vise, kako i sa novima tako i sa podrskom starijih modela...

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
domac5 kaže...
pa dobro vjerojatno se nece zvat sony xperia arc s nego ce nac nesto sta se poklapa sa imenom sony

Rade Končar Xperia Arc s? Nešto u tom smislu? 

Zagorje u srcu
17 godina

Ne znam sto toliko dizete buke oko toga poteza, to ce i dalje biti isti telefoni samo sa kracim imenom. Nece sony izbaciti nista revolucionarno sto ce okrenuti IT svijet naglavacke...sto bi reko stari narod isto sranje drugo pakovanje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

hehe, sjecam se kad je moj otac imao samo mobitel Sony, a tetak ne znam kako vi hrvati ga zovete, imao mobitel Ericsson :D

stara dobra vremena :D

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
17 godina
Pa ovo zapravo i nije los potez.... mnogi ljudi kada cuju rijec "Sony" pomisle da je to dobro, pokazatelj kvalitete itd, medutim, ima ih mnogo koji ne znaju da je Sony zapravo Sony Ericsson.....
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

hmm.. zanimljiva transformacija... prvo bio Ericsson, pa SonyEricsson, pa sada samo Sony... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Indestructible kaže...

hehe, sjecam se kad je moj otac imao samo mobitel Sony, a tetak ne znam kako vi hrvati ga zovete, imao mobitel Ericsson :D

Ujko je brat mamin, striko je brat tatin, a tetak je muž tatine ili mamine sestre.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 18:59 (Mentalist).
16 godina

Pa tko pušta djecu na forum?

ja se sjećam da je moj tetak imao ericssona.... ja se ne sjećam ja ga jesam imao i to više njih... kako ga vi zovete? tetka? djed mraz ako da nešto konkretno za blagdane a ako ne steramo ga u rodni kraj ne zovemo ga

{#}

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

Stipe

14 godina
neaktivan

Nakon što sam porazmislio, potvrdio sam svoju odluku da nikad neću kupiti mob koji ima samo Sony tag na sebi. Sony Ericsson ima zvučnost.. kad čujem Sony, pomislim na one "nakaradne" mobitele koje su svojedobno izdavali, i nije nikakva tajna da je upravo Ericsson imao najviše zasluga za konkretan dizajn svih SE mobitela.

Ako Xperia Nozomi izađe pod SE tagom, uzimam odmah, a ako ne, onda je Xperia Arc definitivno moj zadnji S(E) telefon.

1 3 hvala 0
15 godina
protjeran
ormar kaže...

Nakon što sam porazmislio, potvrdio sam svoju odluku da nikad neću kupiti mob koji ima samo Sony tag na sebi. Sony Ericsson ima zvučnost.. kad čujem Sony, pomislim na one "nakaradne" mobitele koje su svojedobno izdavali, i nije nikakva tajna da je upravo Ericsson imao najviše zasluga za konkretan dizajn svih SE mobitela.

Ako Xperia Nozomi izađe pod SE tagom, uzimam odmah, a ako ne, onda je Xperia Arc definitivno moj zadnji S(E) telefon.

Znači ti nećeš kupiti neki mobitel samo zbog naziva??

Jel ti čuješ sebe?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice