Problemi s datumom u iOS-u bit će uskoro riješeni

poruka: 5
|
čitano: 1.315
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problemi s datumom u iOS-u bit će uskoro riješeni".
16 godina
odjavljen
Re: Problemi s datumom u iOS-u bit će uskoro riješ

Postavlja se pitanje što su još usput tako us*ali kad im je ovo promaklo. Recimo, SSL i slični sigurni oblici komunikacije se oslanjaju na točno vrijeme (zbog certifikata) te GPS (triangulacija radi određivanja položaja). Dakle, moguće da je još što pogođeno ovim divnim bugom.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Recimo netko ti uzme mobitel i iz zafrkancija ti ga s....e.
htc tatto, omnia 7, nokia n9, htc 8x, Lumia 930

0 0 hvala 0
17 godina
Dead kaže...
To bi bilo zločesto. Znači, preidealistički gledam na današnji svijet.

Ne, nego hoax. Tipa stavi taj datum i vidjet ćeš sliku Jobsa iz školskih dana kako slaže 4 bitni procesor 

But how do it know - The basic principles of computers for everyone

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dead kaže...
A ja ne znam kakav kreten trebaš bit za postavit taj datum. Zašto bi ga postavlja uopće?! Ne vidim zašto bi to bija problem tako epohalnih razmjera kako su ga napuhali.

Pitanje je trebaš li uopće biti kreten. Ako imaš igdje mogućnost utipkati brojčano datum i fališ, pa umjesto 2016 upišeš 1016, pa ti OS digne na minimalnu dopuštenu vrijednost koje je ujedno i trigger, dovoljan je običan tipfeler.

Za ostale scenarije je dovoljno malo znatiželje ili zlobe.

Ovo ne bi bio prihvatljiv propust ni za druge uređaje, a kamo li za Apple koji ipak slovi kao user friendly, što podrazumijeva i idiot proof zaštite.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Dead kaže...
A ja ne znam kakav kreten trebaš bit za postavit taj datum. Zašto bi ga postavlja uopće?! Ne vidim zašto bi to bija problem tako epohalnih razmjera kako su ga napuhali.

Pitanje je trebaš li uopće biti kreten. Ako imaš igdje mogućnost utipkati brojčano datum i fališ, pa umjesto 2016 upišeš 1016, pa ti OS digne na minimalnu dopuštenu vrijednost koje je ujedno i trigger, dovoljan je običan tipfeler.

Za ostale scenarije je dovoljno malo znatiželje ili zlobe.

Ovo ne bi bio prihvatljiv propust ni za druge uređaje, a kamo li za Apple koji ipak slovi kao user friendly,što podrazumijeva i idiot proof zaštite.

Nemas nigdje mogucnost brojcano utipkati datum, i minimalna dapustena vrijednost godine nije 1970, tako da za podesit godinu moras par minuta skrolat i precizirat taj datum te godine. S ovim zadnjim se apsolutno slazem i neoprostivo je

mojpismonosa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice