Pretraživanje torrent datoteka u Ubuntu-u

poruka: 8
|
čitano: 2.598
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pretraživanje torrent datoteka u Ubuntu-u".
12 godina
neaktivan

Nisam nikako fan Ubuntua, ali sviđa mi se ovaj njihov potez. Nakon po mnogim polu-upotrebljivog Unity sučelja, problema sa Amazonovim reklama i ostalim glupostima, konačno jedan Canonicalov potez kojeg sa oduševljenjem iščekujem. Nadam se da će druge distribucije pratiti Ubuntuov put što se ovoga tiče.

Windows? B**ch my Arch can do anything.

0 0 hvala 0
14 godina

Vidi vraga (Canonical mu je ime) počelo se tući ispod pojasa. Samo naprijed, s nestrpljenjem očekujem daljnje udarce.

Stručnjak za odmaganje...

5 0 hvala 0
17 godina

Btw nije "Raring Ringtail" vec "Trusty Tahr".

4 0 hvala 0
14 godina
Re: Pretraživanje torrent datoteka u Ubuntu-u
josipva kaže...

Btw nije "Raring Ringtail" vec "Trusty Tahr".

Nemoj cjepidlačiti, sve ti je to isto.{#}

15 godina
neaktivan

Kad izađe isti dan ga stavljam na test particiju,ako sve bude u redu radim upgrade.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
g12356 kaže...

Kad izađe isti dan ga stavljam na test particiju,ako sve bude u redu radim upgrade.

Pa isprobaj ga na USB-u, evo linka na Daily Build.

15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
g12356 kaže...

Pa isprobaj ga na USB-u, evo linka na Daily Build.

Neda mi se sa betama zezati.13.10 mi radi zakon za sada.To je ta Canonicalova formula,u prvoj verziji nakon LTS-a experimentiraj samo važno da to do izlaska LTS-a sve popraviš.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 0:07 (g12356).
14 godina
g12356 kaže...

Neda mi se sa betama zezati.13.10 mi radi zakon za sada.To je ta Canonicalova formula,u prvoj verziji nakon LTS-a experimentiraj samo važno da to do izlaska LTS-a sve popraviš.

Mislim da je ovo još uvijek Alfa. U zadnje vrijeme, kad isprobavam, obično koristim USB, dobra fora. Ako mi se svidi nakon isprobavanja instaliram ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 0:18 (mario.L_hr).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice