Luka Modrić prelazi na Surface Pro 3

poruka: 9
|
čitano: 2.151
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Luka Modrić prelazi na Surface Pro 3".
17 godina

GJ za Microsoft, kreću nabolje sa marketingom zadnje vrijeme. Ako poslože dobru aplikaciju za PC i za prenosive uređaje to bi moglo biti dobro.

0 0 hvala 0
14 godina

Koliko sam skužio ovo neće imati previše veze sa statistikama, analizama, udarcima, kilometrima,pasovima...šteta.

Ali ajd, ljudi su povampirili, šeraju sve i svašta pa mogu shvatiti ovaj potez Microsofta.

Meni samo jedno pitanje prolazi kroz glavu - da li bi Mamić i taj Surface nabio na k....

Kod nas Surface Pro 1000 očekujemo za 150 godina - taman za Barišićev 300. rođendan.

They say I got a lot of water in my brain

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Luka Modrić prelazi na Surface Pro 3
ivek decembarski kaže...

Koliko sam skužio ovo neće imati previše veze sa statistikama, analizama, udarcima, kilometrima,pasovima...šteta.

Ali ajd, ljudi su povampirili, šeraju sve i svašta pa mogu shvatiti ovaj potez Microsofta.

Meni samo jedno pitanje prolazi kroz glavu - da li bi Mamić i taj Surface nabio na k....

Kod nas Surface Pro 1000 očekujemo za 150 godina - taman za Barišićev 300. rođendan.

a barišić će još biti predsjednik dinama i sa 300 godina

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
15 godina
neaktivan

Sad će MS fanboyi reći da će MS Modriću čudotvorno izliječit nogu.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
ivek decembarski kaže...

Prije ćeš gledat portugalsku ili niželigašku argentinsku alternativu nego američki Surface {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hrhttp://500px.com/mihovilm
17 godina

Mamic ne bi nabio Surface ali bi mogao Miru ;) A to je sadrzaj koji bi platil da vidim ;)

0 0 hvala 0
14 godina
kilkenny kaže...

Mamic ne bi nabio Surface ali bi mogao Miru ;) A to je sadrzaj koji bi platil da vidim ;)

Onda neš nije u redu sa tobom. Miro je pisao o Madridu i Microsoftu, ja sam to pokušao nekak (loše, ali šta ćeš) povezati sa našim nogometom i reakcijom koja bi se vjerojatno dogodila, jer opće je poznato da su hr nogometna mafija sve samo ne kulturni.

Vjerujem da ima puno web stranica na kojima možeš platiti za puno bolji gej sadržaj od onoga o kojem trenutno maštaš.

Ja sam počeo sa šaljivim tonom (pokušao ak niš), a ti nastavio sa ružnim.

Inače ti ne bi niš odgovorio, ali kvotao si me pa sam morao.

Nemoj se puno sekirati zbog ovoga, ali ipak probaj ubuduće bar MALO razmisliti što pišeš{#}

They say I got a lot of water in my brain
17 godina

Referenca je na "sadrzaju", ne na gejevima.

I pametnije bi bilo novinarima ne spominjati nogomet i navijace, u zadnje vrijeme ne razlikuju zito od kukolja.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

a hoće li dobiti privjesak za ključeve svojeg traktora, kapu za menadžera i telefon za svoju djevojku manekenku? {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice