Konkurencija Eee PC-ju

poruka: 9
|
čitano: 1.592
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Konkurencija Eee PC-ju".
17 godina
neaktivan
Konkurencija Eee PC-ju

Ma brale, sviđaju mi se sve ove promjene u odnosu na Eee PC, ali kako zaboga konkurencija kad ovo dođe 550$ a Eee PC 300-400$ (ovisno o modelu) !?

Face... girls have a face ? Where is that located ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konkurencija Eee PC-ju

ma...da kažem nešto, ovaj korejac se nudi po superjeftinoj cijeni, i sa komponentama boljima od eeepc-ija...i na cijene se gleda sa obzirom na situaciju u hrvatskoj, eeepc, ak se ne varam, dođe oko 2400 kuna iliti 500 dolara, 50 dolara više, i imaš pošten disk...to korejac nudi...

17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...

ma...da kažem nešto, ovaj korejac se nudi po superjeftinoj cijeni, i sa komponentama boljima od eeepc-ija...i na cijene se gleda sa obzirom na situaciju u hrvatskoj, eeepc, ak se ne varam, dođe oko 2400 kuna iliti 500 dolara, 50 dolara više, i imaš pošten disk...to korejac nudi...

Zujiš...pročitaj prvi post još jednom :)

eeepc vani 300$-400$
korejac vani 550$
> pitanje je koliko će koštati kad ovdje dođe, ako uopće dođe...

inače, kao što je već rečeno, dosta lijepe promjene i upgradeovi u odnosu na eeepc, samo što se sad već približavamo običnom laptopu, nema ssd-a koji mi se kod eee-a još nekako najviše i sviđa.
17 godina
neaktivan
Konkurencija Eee PC-ju

ljepi subnotebook, koji većom rezolucijom, touchscreenom, hardom, i ekranom ala ThinkPad polagano osvaja moje srce :))

I ovo je izgleda cijena sa Windowsima...

Uglavnom Asus je sa Eee možda pokrenuo lavinu jeftinih subnotebooka..

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Konkurencija Eee PC-ju

Zbilja primamljivo za subnotebook... samo me zanima kolike prstiće će zahtjevati ovako maleni UMPC. Cijena je u svakom slučaju fenomenalna za ovakvo nešto maleno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konkurencija Eee PC-ju

Evo baš pogledala na njihov sajt. Ovo je stvarno umanjeni laptop, sve ima. Razlika u cijeni naspram eee pc-a je taman da pokrije licencu za XP + dodatni hardveraj, stoga mi je cijena opravdana. Uglavnom, hvala Asusu što je pokrenuo trend.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2008 11:18 (manic).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ionako nisu velike razlike, dolar je niske vrijednosti, 100 dolara je oko 500 kuna... eeepc sam gledao cijene u hrvatskoj...

17 godina
neaktivan
manic kaže...

Evo baš pogledala na njihov sajt. Ovo je stvarno umanjeni laptop, sve ima. Razlika u cijeni naspram eee pc-a je taman da pokrije licencu za XP + dodatni hardveraj, stoga mi je cijena opravdana.

Rađe bi bez XP-a a 100$ jeftinije, ako ga poželim instalirati ionako ih nabavim besplatno (mislim nagovorio bih nekoga da mi ih pokloni, da se ne bi neko od dežurnih dušebrižnika zabrinuo da ja ovdje promoviram neke amoralne i ilegalne aktivnosti kao što je piratstvo), a nije da su nužni Windowsi za surfanje, mail i ostale sitnice šta bi sa ovim radio.

manic kaže...

Uglavnom, hvala Asusu što je pokrenuo trend.

Potpisujem.

P.S.
Je li uopće potrebno govoriti da je editiranje teksta užasno BUGavo ?

Face... girls have a face ? Where is that located ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2008 17:14 (Enkidu).
17 godina
neaktivan
Konkurencija Eee PC-ju

Inace, kohjinsha sa tim karakteristikama je postojala davno prije eeeja, jedino je kostala duplo vise od ove najavljene cijene.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice