Ma brale, sviđaju mi se sve ove promjene u odnosu na Eee PC, ali kako zaboga konkurencija kad ovo dođe 550$ a Eee PC 300-400$ (ovisno o modelu) !?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma...da kažem nešto, ovaj korejac se nudi po superjeftinoj cijeni, i sa komponentama boljima od eeepc-ija...i na cijene se gleda sa obzirom na situaciju u hrvatskoj, eeepc, ak se ne varam, dođe oko 2400 kuna iliti 500 dolara, 50 dolara više, i imaš pošten disk...to korejac nudi...
ma...da kažem nešto, ovaj korejac se nudi po superjeftinoj cijeni, i sa komponentama boljima od eeepc-ija...i na cijene se gleda sa obzirom na situaciju u hrvatskoj, eeepc, ak se ne varam, dođe oko 2400 kuna iliti 500 dolara, 50 dolara više, i imaš pošten disk...to korejac nudi...
ljepi subnotebook, koji većom rezolucijom, touchscreenom, hardom, i ekranom ala ThinkPad polagano osvaja moje srce :))
I ovo je izgleda cijena sa Windowsima...
Uglavnom Asus je sa Eee možda pokrenuo lavinu jeftinih subnotebooka..
Zbilja primamljivo za subnotebook... samo me zanima kolike prstiće će zahtjevati ovako maleni UMPC. Cijena je u svakom slučaju fenomenalna za ovakvo nešto maleno.
Evo baš pogledala na njihov sajt. Ovo je stvarno umanjeni laptop, sve ima. Razlika u cijeni naspram eee pc-a je taman da pokrije licencu za XP + dodatni hardveraj, stoga mi je cijena opravdana. Uglavnom, hvala Asusu što je pokrenuo trend.
ionako nisu velike razlike, dolar je niske vrijednosti, 100 dolara je oko 500 kuna... eeepc sam gledao cijene u hrvatskoj...
Evo baš pogledala na njihov sajt. Ovo je stvarno umanjeni laptop, sve ima. Razlika u cijeni naspram eee pc-a je taman da pokrije licencu za XP + dodatni hardveraj, stoga mi je cijena opravdana.
Rađe bi bez XP-a a 100$ jeftinije, ako ga poželim instalirati ionako ih nabavim besplatno (mislim nagovorio bih nekoga da mi ih pokloni, da se ne bi neko od dežurnih dušebrižnika zabrinuo da ja ovdje promoviram neke amoralne i ilegalne aktivnosti kao što je piratstvo), a nije da su nužni Windowsi za surfanje, mail i ostale sitnice šta bi sa ovim radio.
Uglavnom, hvala Asusu što je pokrenuo trend.
Potpisujem.
P.S.
Je li uopće potrebno govoriti da je editiranje teksta užasno BUGavo ?
Inace, kohjinsha sa tim karakteristikama je postojala davno prije eeeja, jedino je kostala duplo vise od ove najavljene cijene.