HG Spot - 50% za vikend

poruka: 79
|
čitano: 22.911
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HG Spot - 50% za vikend".
15 godina
protjeran
RE: HG Spot - 50% za vikend
djdomi kaže...

bio u hgspotu, pa tamo se ne može nać poštena grafa. pokušao sam tražit stare grafe al nisam uspio. znate onda ponudu.

i više nema televizora i fotića.

jedino što se može nać su trustovi miševi i neke sluške.

bezveze...niš nisam na kraju uzeo.

najbolje bi bilo 50% u adm, to bi plako od sreće. sam da bi imo para... :)

Kupio sam si GT 9600 za 300kn mislim da je to dobra ponuda,sta bi ti htio HD 5870 za 1000kn?Pa nisu ni oni ludi...

17 godina
neaktivan
flynex kaže...
djdomi kaže...

bio u hgspotu, pa tamo se ne može nać poštena grafa. pokušao sam tražit stare grafe al nisam uspio. znate onda ponudu.

Kupio sam si GT 9600 za 300kn mislim da je to dobra ponuda,sta bi ti htio HD 5870 za 1000kn?Pa nisu ni oni ludi...

al gle, oni u ponudi gotovo ni nemaju dobru grafu. ja tamo UOPĆE nisam našao grafu, sam neke gluposti...

a 5870 za 1000kn, zaš ne :)

Čekamo...10.11.09.
15 godina
protjeran
djdomi kaže...
flynex kaže...
djdomi kaže...

al gle, oni u ponudi gotovo ni nemaju dobru grafu. ja tamo UOPĆE nisam našao grafu, sam neke gluposti...

a 5870 za 1000kn, zaš ne :)

Da jasno svi bi 5870 za 100kn!Smijeh

Sta se mene tice ja u HG spotu nebi nista kupio ali sada je bila prilika kupit stvari u pola cijene pa zasto ne ima stvari koje nekome dobro dodu i to naravno u pola cijene...

17 godina
protjeran
HG Spot - 50% za vikend

ma,najgore je to shto je osoblje sebi pouzimalo sve shto je vrijedilo

i njihovi prijatelji koji su ranije za ovo saznali

ja bi si ubo tevej i mozda projektor,al eto...

sve oshlo u roku dok josh nisam sa posla nit stigo doc :(

zelim,hocu,mogu al neam koga

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

sljedeći vikend će bit popust od 100%

15 godina
protjeran
lepi kaže...

ma,najgore je to shto je osoblje sebi pouzimalo sve shto je vrijedilo

i njihovi prijatelji koji su ranije za ovo saznali

ja bi si ubo tevej i mozda projektor,al eto...

sve oshlo u roku dok josh nisam sa posla nit stigo doc :(

Ah sta je tu je,ja sad cekam 50% popusta u Linksu!SmijehNevinašceBogataš

17 godina
neaktivan
HG Spot - 50% za vikend

Nije bas neki izbor, ali 50% je 50%. Ubosti telku za 10 soma koja vrijedi 20 soma je super. Ja sam ostavio 15 soma kuna i super sam zadovoljan sa tim kaj sam donio doma.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
virtualAThome kaže...

Nije bas neki izbor, ali 50% je 50%. Ubosti telku za 10 soma koja vrijedi 20 soma je super. Ja sam ostavio 15 soma kuna i super sam zadovoljan sa tim kaj sam donio doma.

sta si sve kupio?

17 godina
protjeran
virtualAThome kaže...

Kaj ti radis u HAC-u?Cool

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 23:27 (MorciTheCroat).
15 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
virtualAThome kaže...

Kaj ti radis u HAC-u?Cool

hahahSmijeh

17 godina
protjeran
virtualAThome kaže...

josh da to nije telka koja je visjela kao izlozbeni primjerak i radila tko zna kolko sati...

ma,grozno je sa su sve shto vrijedi sebi pouzimali,a nama i tebi ostavili takve samo primjerke

zelim,hocu,mogu al neam koga
17 godina
neaktivan
flynex kaže...
virtualAThome kaže...

sta si sve kupio?

Ma hrpetinu stvari. Nisam ja nego zena, a znas kako je kad zenu pustis u shopping. Ali uzela je i hrpu stvari za bozic za poklone, ionako bi ih kupili za 20 dana.

16 godina
neaktivan
HG Spot - 50% za vikend

Bio jutros u škorpikovoj, predobro, stampedo kad su otvarali...

ubo neke kabele i adaptere, mobitel s sd karticom, sitnice, headset, sobnu antenu za cca 1000 kn...

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RoyalBlood kaže...

ubo neke kabele i adaptere, mobitel s sd karticom, sitnice, headset, sobnu antenu za cca 1000 kn...

Sta je jos ostalo na policama?

16 godina
neaktivan
flynex kaže...
RoyalBlood kaže...

Sta je jos ostalo na policama?

Malo što - nešto torbi za fotiće, ventilatora, FDD-a, rabljene robe (na koju nema popusta a jamstvo je 7 dana), kutija za cd-e... sitnice

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
16 godina
neaktivan
HG Spot - 50% za vikend

Ja sam jučer bio oko 4 u HG Spotu, ostalo je još opreme, kupio sam CPU cooler Spire Fourier IV, čitač mem. i SIM kartica, Bluetooth USB, MicroSD 2 GB, 2x Slušalice + mikrofon i 2x web kamere. Ja sam zadovoljan. Smijeh

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HG Spot - 50% za vikend

Mislim da je Prpic napravio dobru stvar za HGspot, i po meni je dobro poceo s oporavkom iako to

nece bit tak brzo dok dode do stare slave.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HG Spot - 50% za vikend

jos da ovako spuste cijene u admu i vemilu i linksu svi bi zadovoljno trljali rukama

a ovo je bila tolika navala u hg-spotu da niko nije nis mogo pouzimat

ja sam mislio ic u subotu ujutro al kad sam vidio ponudu na netu pao sam sa stolice

kata-fucki-strofaaaa... uzas nema ama bas nicega a kaj bi mogo uzet da si slozim jbni komp

nis sad se mozemo nadat da ce uskoro neko napavit istu stvar do bozica

svima bi pasalo kada bi imali i punu ponudu i skladista

ehh ali to kod nas... stvarno tesko nazalost :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice