Danas sam ga deinstalirao (ver3) kada sam vidio da sa 4 otvorena taba zauzima 150MB radne memorije!!! wtf??? kada riješe taj problem, ako ga riješe, možda opet razmislim da ga koristim kao sekundarni preglednik? Inače koristim Operu i nebih je mijenjao ni za koji drugi preglednik
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima FF svojih 'mušica', ali dobar je. S obzirom da podosta ljudi instalira Windowse XP pa nastavi normalno surfati sa IE6, FF kakav god je izvrstan.
imaš program firefox ultimate optimazer kad je on uljučen firefox troš megabajt tu negdje
Koristim Firefox 3.0.1 i jako sam zadovoljan. Da, jedini problemčić je kad otvorim 5 -10 tabova, što zauzima dosta veliki udio u radnoj memoriji.
Baš sam htio to isprobati, da vidim koliko ram-a će mi gutati. Otvorio sam 20 tabova i ram mi je uvijek bio na istom. Hm... Svi mi preglednici imaju svoje prednosti i mane, a najmanje mana mi ima Firefox.
Kada microsoft izda novi IE 8, vjerovatno će korištenje opet skočiti za koji postotak, još i ako ga naprave neku revoluciju, možda i više.
imam dakle FF, IE, Operu, Safari
najviše mi se sviđa FF, zato što, barem mi se tako čini, ima najmanje mana
ja koristim FF3 i zadovoljan sam, ne bih htio preći na neki drugi preglednik
FF možda troši 10tak posto više memorije od ostalih web preglednika, ali ima i puno prednosti. Zadnjih par godina sam se totalno naviknuo na FF i nekako mi sad IE (pa ni Opera čak) ne 'leže' baš. Možda je stvar navike ali eto..
Inače, pokušao sam isto tako otvoriti 20tak tabova i potrošnja memorije nije baš toliko velika. Otvorite 20tak tabova u Operi ili IE-u pa će isto biti veća potrošnja
Danas sam ga deinstalirao (ver3) kada sam vidio da sa 4 otvorena taba zauzima 150MB radne memorije!!! wtf??? kada riješe taj problem, ako ga riješe, možda opet razmislim da ga koristim kao sekundarni preglednik? Inače koristim Operu i nebih je mijenjao ni za koji drugi preglednik
Firefox 3.0.1 ne bih ničim mijenjao osim možda novijom verzijom.
Zakon!
Najveci problem u FF je Flash
On je sporiji od IE-flash plugina i trosi mnogo resursa
Na mnogim stranicama ima i po 20-tak flash animacija (reklama) koji podizu CPU Usage na 100% !!
To je jedini razlog da koristim IE na odredenim stranicama.
Inace, Opera je dobra ali pola i vise www strana ne radi kao treba.