Želim ovaj proc za rođendan....
a sad navali narode, još malo pa nestalo, samo 10.000 kuna. 2 za 20.000. kupiš jedan uz njega dobiješ
celeron badava
a sad navali narode, još malo pa nestalo, samo 10.000 kuna. 2 za 20.000. kupiš jedan uz njega dobiješ
celeron badava
putem foruma tražim jamca za kredit javlja li se tko???
lol kao da je od zlata
lol kao da je od zlata
Ma nema meni do moga pentium četvorke 3.0 clockan na 4.0. Radi ko beba na 90 celzija vrti sve na low bez po frke
Ma nema meni do moga pentium četvorke 3.0 clockan na 4.0. Radi ko beba na 90 celzija vrti sve na low bez po frke
lol kao da je od zlata
znam da se tako kaze ali ja bi da 8000 kn za ovaj procesor "kad bi ima love"
Neznam jel netko primjetio da u textu pise da je skinut AMDov onako pompozno snimljen svjetski rekord. I to sa nizom frekfencijom...
Neznam jel netko primjetio da u textu pise da je skinut AMDov onako pompozno snimljen svjetski rekord. I to sa nizom frekfencijom...
Za sada potpuno nepotreban proc.koji niko ne kupuje i služi za natjecanje u prestižu između intela i amd-a
HeHe XS ekipa strikes again
KAj oni nebi.
Uglavnom taj proc nije za "normalne " korisnike.
Cisto radi cijene.
A i da se netko od nas dokopa istog tog proca dam se kladit da ni polovica nebi postigla isti takt.
Mož imat provjereni procesor i svejedno ne dosegnut taj takt koji je tvoj prethodnik dosegao.
Pono faktora su tu. Prvi i najvažniji je znanje. Ostalo su naravno komponente.
Ali za tu lovu nebi nikad kupio procesor.
Covjece pa kupiš cijeli komp za to i to nimalo loš
HeHe XS ekipa strikes again
KAj oni nebi.
Uglavnom taj proc nije za "normalne " korisnike.
Cisto radi cijene.
A i da se netko od nas dokopa istog tog proca dam se kladit da ni polovica nebi postigla isti takt.
Mož imat provjereni procesor i svejedno ne dosegnut taj takt koji je tvoj prethodnik dosegao.
Pono faktora su tu. Prvi i najvažniji je znanje. Ostalo su naravno komponente.
Ali za tu lovu nebi nikad kupio procesor.
Covjece pa kupiš cijeli komp za to i to nimalo loš
eh.. da mi je taj proc... trenutno imam šrotni AMD Athlon 64 X2 3800+
E da znaš kaj imaš.
Imal sam taj procesor(jedan od prvih koji su izašli ) i tjerao sam ba ko beba zvecku.
Ako imaš srece ide on ko zvijer
Ma ok je on ne bunim se... samo kaj zbog šugavog biosa ga nemrem overclockat... nemam te opcije u biosu... a s raznim programima iz windowsa nikak neide...
Da li su i7 920 i 975 isti procesori sa drugim taktovima?
Koliko ja znam amd je koristio phenom II(6,2GHz) u kombinaciji s 2xhd4870x2(neoverclockane), a ovi su koristili core i7 sa gtx295sli(overclockane) nije ni cudo sto su zderali amdov rekord.

Koliko ja znam amd je koristio phenom II(6,2GHz) u kombinaciji s 2xhd4870x2(neoverclockane), a ovi su koristili core i7 sa gtx295sli(overclockane) nije ni cudo sto su zderali amdov rekord.
E da se citao thread na XS nebi se bubnulo tak nekaj..
Intel i7 975 ES D0 stepping
Gigabyte EX58-EXTREME
Gigabyte 4870X2 Quadfire (pure stock)
Corsair 1866C8 with Pelt cooling
K|ngp|n F1 EE Pot
750W Silencer PSU
Je, sad si ga moram kupit da imam najveći 3DMark score u selu
Da, ako lijepo, ali kod AMD-a nabaviš procesor koji je jeftiniji jedno 7000-8000 kn, isto radi izvrsno, ne trebaš trošiti na potpuno novu matičnu i jako skupu DDR3 memoriju, pa si ti misli što je isplativije. Za profiće i VRLO velike entuzijaste ovo zlata vrijedi, ali fućkaš ga ako nemaš dobro hlađenje. Dakle...