Core i7 975 Extreme Edition

poruka: 53
|
čitano: 13.419
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Core i7 975 Extreme Edition".
16 godina
neaktivan

Želim ovaj proc za rođendan....Cool

0 0 hvala 0
16 godina

a sad navali narode, još malo pa nestalo, samo 10.000 kuna. 2 za 20.000. kupiš jedan uz njega dobiješ

celeron badavaIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 18:13 (alien).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Core i7 975 Extreme Edition
Makavelii kaže...

Sretan rođen dan ti sad izvadi pare ti la la la la la la 8588kn http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010486
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
alien kaže...

a sad navali narode, još malo pa nestalo, samo 10.000 kuna. 2 za 20.000. kupiš jedan uz njega dobiješ

celeron badavaIzlanuo se

Što ce ti celeron sa takvim procesorom
16 godina

putem foruma tražim jamca za kredit javlja li se tko???

lol kao da je od zlata

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

lol kao da je od zlata

pitaj dali možeš platit u 8000 rata lol
btw ono što se koristi u procesorima i njegova arhitektura je skuplja i zahtjevnija od bilo kojeg zlata od 8000kn
16 godina

Ma nema meni do moga pentium četvorke 3.0 clockan na 4.0. Radi ko beba na 90 celzija vrti sve na low bez po frkeSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alien kaže...

Ma nema meni do moga pentium četvorke 3.0 clockan na 4.0. Radi ko beba na 90 celzija vrti sve na low bez po frkeSmijeh

muahahahaha nemoj da ti se rastali
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 18:20 (sk8 4 life).
16 godina
sk8 4 life kaže...
Makić kaže...

lol kao da je od zlata

pitaj dali možeš platit u 8000 rata lol
btw ono što se koristi u procesorima i njegova arhitektura je skuplja i zahtjevnija od bilo kojeg zlata od 8000kn
 ne mis doslovno to se tako kaže
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
neaktivan

znam da se tako kaze ali ja bi da 8000 kn za ovaj procesor "kad bi ima love"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neznam jel netko primjetio da u textu pise da je skinut AMDov onako pompozno snimljen svjetski rekord. I to sa nizom frekfencijom...

16 godina
protjeran
sk8 4 life kaže...
Makavelii kaže...

Sretan rođen dan ti sad izvadi pare ti la la la la la la 8588kn http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010486
 to nije taj procesor, da li itko zna cime je hladeni procesor!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Neznam jel netko primjetio da u textu pise da je skinut AMDov onako pompozno snimljen svjetski rekord. I to sa nizom frekfencijom...

ma sta sam rekao u onoj temi za phenom 2 da nece dugo drzati taj rekord!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina

Za sada potpuno nepotreban proc.koji niko ne kupuje i služi za natjecanje u prestižu između intela i amd-a

doktor za grafe i ludosti
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 18:37 (dery).
17 godina
neaktivan

HeHe XS ekipa strikes again Smijeh

KAj oni nebi.

Uglavnom taj proc nije za "normalne " korisnike.

Cisto radi cijene.

A i da se netko od nas dokopa istog tog proca dam se kladit da ni polovica nebi postigla isti takt.

Mož imat provjereni procesor i svejedno ne dosegnut taj takt koji je tvoj prethodnik dosegao.

Pono faktora su tu. Prvi i najvažniji je znanje. Ostalo su naravno komponente.

Ali za tu lovu nebi nikad kupio procesor.

Covjece pa kupiš cijeli komp za to i to nimalo loš

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LUXX kaže...

HeHe XS ekipa strikes again Smijeh

KAj oni nebi.

Uglavnom taj proc nije za "normalne " korisnike.

Cisto radi cijene.

A i da se netko od nas dokopa istog tog proca dam se kladit da ni polovica nebi postigla isti takt.

Mož imat provjereni procesor i svejedno ne dosegnut taj takt koji je tvoj prethodnik dosegao.

Pono faktora su tu. Prvi i najvažniji je znanje. Ostalo su naravno komponente.

Ali za tu lovu nebi nikad kupio procesor.

Covjece pa kupiš cijeli komp za to i to nimalo loš

di loš, šta bi ja sa tim parama
ma taj proc je samo za snobove kao i puno drugih stvari kojih ima dosta
i da iman para nikad ga nebi uzea
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 18:38 (Makić).
16 godina
neaktivan

eh.. da mi je taj proc... trenutno imam šrotni AMD Athlon 64 X2 3800+ Plač

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E da znaš kaj imaš.

Imal sam taj procesor(jedan od prvih koji su izašli ) i tjerao sam ba ko beba zvecku.

Ako imaš srece ide on ko zvijer

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ok je on ne bunim se... samo kaj zbog šugavog biosa ga nemrem overclockat... nemam te opcije u biosu... a s raznim programima iz windowsa nikak neide...Mršti se

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Kakve veze ima frekvencija? To je isto kao da kažeš da je Opel Corsa brže došla od Splita do Rijeke nego Jadrolinijin katamaran i to na nižim okretajima.... Totalno glup ti je komentar.

Frekvencije između 2 procesora iste generacije i malo više keša ne mogu se uspoređivati, a kamoli između različitih generacija, arhitektura ili nedaj Bože kao u tvom slučaju - proizvođača...
LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 19:10 (naxeem).
17 godina
neaktivan

Da li su i7 920 i 975 isti procesori sa drugim taktovima?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...
mislav_01 kaže...

Kakve veze ima frekvencija? To je isto kao da kažeš da je Opel Corsa brže došla od Splita do Rijeke nego Jadrolinijin katamaran i to na nižim okretajima.... Totalno glup ti je komentar.

Frekvencije između 2 procesora iste generacije i malo više keša ne mogu se uspoređivati, a kamoli između različitih generacija, arhitektura ili nedaj Bože kao u tvom slučaju - proizvođača...
Haha ova paralela gore je uber :)

Inače se slažem s konstatacijom, ali zato postoje različiti testovi pa se može valjda naći neki opći indeks po kojem se može uspoređivati.
17 godina

Koliko ja znam amd je koristio phenom II(6,2GHz) u kombinaciji s 2xhd4870x2(neoverclockane), a ovi su koristili core i7 sa gtx295sli(overclockane) nije ni cudo sto su zderali amdov rekord.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(250,237)- 3D(800,781) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ja sam više primjetio razliku u cijeni nego u frekvenciji i bodovimaSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Koliko ja znam amd je koristio phenom II(6,2GHz) u kombinaciji s 2xhd4870x2(neoverclockane), a ovi su koristili core i7 sa gtx295sli(overclockane) nije ni cudo sto su zderali amdov rekord.

Da li ti uopće čitaš tekst?!
koristili su iste grafe kao i AMD
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

daj malo bolje pogledaj!!!
17 godina
neaktivan

E da se citao thread na XS nebi se bubnulo tak nekaj..

Intel i7 975 ES D0 stepping
Gigabyte EX58-EXTREME
Gigabyte 4870X2 Quadfire (pure stock)
Corsair 1866C8 with Pelt cooling
K|ngp|n F1 EE Pot
750W Silencer PSU

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Je, sad si ga moram kupit da imam najveći 3DMark score u selu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ako lijepo, ali kod AMD-a nabaviš procesor koji je jeftiniji jedno 7000-8000 kn, isto radi izvrsno, ne trebaš trošiti na potpuno novu matičnu i jako skupu DDR3 memoriju, pa si ti misli što je isplativije. Za profiće i VRLO velike entuzijaste ovo zlata vrijedi, ali fućkaš ga ako nemaš dobro hlađenje. Dakle... Cool

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
mislav_01 kaže...

Pa eto meni je taj podatak zanimljiv. Jel to nesta lose? Par ljudi me je citiralo neki su se slozili, neki ignorirali samo si ti imao nastup kakav si imao...Nije prvi put isto.

Volio bi da jedno objasnis svoju recenicu pa da mi koji se nerazumijemo u racunala kao ti nesta naucimo, kazes par recenica zasto je to tako, onako laicki da vecina nas to skuzi. Mozda ti se to neda radit ali primjetio sam da ti je obicaj posrat neciji komentar. Komentar moze bit neupucen i smijesan nekom tko ima toliko znanje o tematici kao ti no nemoras onda spustat korisnike ovog foruma i dozvoljavat tvom enormnom egu i aroganciji da zasjeni to znanje.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 20:01 (mislav_01).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice