Oće bit besplatan?
Oće bit besplatan?
Je li ista besplatno?
Oće bit besplatan?
Je li ista besplatno?
Je...Linux xD
A cini mi se da bi i ovo moglo biti...
Usvakom slucaju moglo bi bit svasta, ja osobno mislim da Google po pitanju funkcionalnosti OSa nece razocarat kao sto nije ni sa browserom.
Dal ta beta jos traje?
Pa jel izasla full verzija.
jesi ga skinuo?
Nisam...A jel to full verzija.
Posto pise na prosloj verziji beta a na ovoj live cd izgleda da je chrome os besplatan.
nemam pojma... a jest besplatan tako su govorili prosle godine ak se nisu predomislili...heheh
nemam pojma... a jest besplatan tako su govorili prosle godine ak se nisu predomislili...heheh
Poceo sam skidat preko torrenta javimm kako je proslo.
Posto pise na prosloj verziji beta a na ovoj live cd izgleda da je chrome os besplatan.
bacam se i ja na skidanje
bacam se i ja na skidanje
Ja sam skino....Jel treba bootat kad windows kad instaliras ili iz windowsa
Nebih znao, ali posto danas radim popodne, a sutra ujutro pa poslje posla moram slagat jedan pc sumnjam da cu se stic pozabavit time uskoro.
Kad ga dignes aj baci koji ss i par dojmova pa da vidimo na sta to lici.
Nebih znao, ali posto danas radim popodne, a sutra ujutro pa poslje posla moram slagat jedan pc sumnjam da cu se stic pozabavit time uskoro.
Evo ovako ja sam pokrenuo boot iz windowsa i malo mi vuce na linux izgledom ......I ima opcija kao u linuxu da instaliras kad ga dignes sa cd om ima neka opcija i on pocinje instalaciju ono vrijeme zova i to i dodje do dijela sa particijama i onda sam ja prekino nez sta da uradim...
Kad bi htjeo F1-IVO da napravi turtorial.
Evo ovako ja sam pokrenuo boot iz windowsa i malo mi vuce na linux izgledom ......I ima opcija kao u linuxu da instaliras kad ga dignes sa cd om ima neka opcija i on pocinje instalaciju ono vrijeme zova i to i dodje do dijela sa particijama i onda sam ja prekino nez sta da uradim...
pa kad je to internet browser koji se boota na linuxovom kernelu...nista vise i nista posebno...
Ima nesto slicno linuxu a esto malo slicno windowsu.
Koju si verziju skinuo, mi daš link ? Jer ima dosta toga po netu recimo neki su Opensuse modificirali da izgleda kao ChromeOS a zapravo nije Chrome OS.
u pravu si to nije pravi chromium!!!!
Ako to nije pravio chrome os koji jest????Dajte link od pravog.
Nije pravi Chrome OS, ako pogledaš screenshots na http://getchrome.eu/screenshots.php stranici vidjet čes dolje na dnu gnome traku, Osim toga google nebi držao na tom linku stranicu nego na svojoj koja ide Google.com/ itd
Nije pravi Chrome OS, Osim toga google nebi držao na tom linku stranicu nego na svojoj koja ide Google.com/ itd
Kako? http://sites.google.com/site/chromeoslinux/download, vidiš da su ga prebacili na drugu domenu
Nije pravi Chrome OS, Osim toga google nebi držao na tom linku stranicu nego na svojoj koja ide Google.com/ itd
Kako? http://sites.google.com/site/chromeoslinux/download, vidiš da su ga prebacili na drugu domenu
Na sites.google.com bilo tko može napraviti svoju stranicu. Ja tu imam svoj portfolio recimo...
A gle fkt nisam vidio nego jel besplatan chrome os i ima li downloada?
Ljudi, naucite razliku izmedju chromiuma os-a i chrome os-a. Chromium je os otvorenog koda. On je osnova za chrome os. Svi ovi 'fejk' chrome os-ovi su zapravo operativni sustavi temeljeni na googlovom chromuimu, ali nisu chrome os. Niti su napravljeni od strane googla. Ovo sto je sada izdano, je pravi Chrome OS koji je napravljen od Googla. I on se temelji na Chromium OS-u.