Kao da je to šta novo, ima li neki uređaj gdje Apple nije posudio dizajn?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trolcino
Mogli su onda barem maznuti pošteno, ova zadnja strana mobitela je očajna.
Hehe, kao slucajno, 2 mjeseca prije izdavanja iPhonea, pojavi se Kinez koji lici na brojne leakove koji se kod iPhonea pojavljuju pola godine unaprijed. Ajd prosecite.
Smiješni Kinezi, ništa drugo.
Odje*bat će ih na sudu ko naša vlada narod.
Ajmo BUG, besplatno promoviranje, hvalimo hvalimo ... grozno.
Sto se iPhonea tice Apple to cini od prve verzije... npr. rubovi i boje na prvom iPhoneu posudjene su od Samsungovih uredjaja, naravno ti uredjaji nisu imali veliki ekran poput iPhonea ali su imali potpuno jednaki dizajn.... jbga :D
Jabuka je jabuka ma sto god o njoj govorili, nije bez razloga omrazena cak i u svetim knjigama....
Ajmo BUG, besplatno promoviranje, hvalimo hvalimo ... grozno.
Da, uopste, imaju pojma.... rekli bi HTC M8.... ali, hmmmm, zna se, tko plati reklamu dobije! :D
Već se Apple ovce javile i brane svoj jadni Apple kojeg svi iskorištavaju i kopiraju...jao e,muka mi odmah. Isto ko što bi mi bilo muka da je tako netko branio samsung,htc i ostale. iskopiraoli su kineski telefon i šta sad,dokaz da nemaju ideje za svoj mobitel i gotovo.
Ovo je u najmanju ruku smiješno :)
Do sad se kopirao fizički izgled uređaja, kralo korisničko sučelje i iskustvo, ali ovo je nova razina. Pokradeš tuđi dizajn i onda optužiš one koje si pokrao za krađu. Go Kinezi, go! Not! :)
Bla bla bla....i onda je dosao svizac i zamotao cokoladu ...
ako je epl "posudio", epl će i "vratiti".
Koga briga kako mobitel izgleda, glavno da dobro radi. Mislim, teško je imati originalan na tržištu sa stotinama modela mobitela.
Vidim nisi shvatio citiranu izjavu. Jedno je ideja, a drugo je konkretan proizvod ili usluga, odnosno nešto konkretno izmišljeno ili poboljšano na temelju neke nerealizirane ili loše realizirane ideje.
Vidim nisi shvatio citiranu izjavu. Jedno je ideja, a drugo je konkretan proizvod ili usluga, odnosno nešto konkretno izmišljeno ili poboljšano na temelju neke nerealizirane ili loše realizirane ideje.
Malo sarkazma kolega, nhf ;)
Ah, sarkazam mi je na off danas ;) .
Apple je uvijek bio najbolji u krađi tuđih ideja, no čisto sumnjam da su baš od kineza lapili dizajn.
Nije, M$ je bio mnogo bolji u tome. Što su ti sve od ideja kopirali, ni Japanci se nebi postidili...