Apple "posudio" dizajn za iPhone 6?

poruka: 18
|
čitano: 2.673
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple "posudio" dizajn za iPhone 6?".
16 godina
neaktivan

Kao da je to šta novo, ima li neki uređaj gdje Apple nije posudio dizajn?

Moj PC  
20 11 hvala 0
15 godina
neaktivan

trolcino

2 20 hvala 0
13 godina
protjeran

Mogli su onda barem maznuti pošteno, ova zadnja strana mobitela je očajna.

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina

Hehe, kao slucajno, 2 mjeseca prije izdavanja iPhonea, pojavi se Kinez koji lici na brojne leakove koji se kod iPhonea pojavljuju pola godine unaprijed. Ajd prosecite.

12 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Smiješni Kinezi, ništa drugo.

Odje*bat će ih na sudu ko naša vlada narod.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

6 2 hvala 0
12 godina
protjeran
"Čini se da je izgled novog iPhona pun pogodak budući da se za vrlo sličan dizajn odlučio i Lenovo za svoj Sisley S90 smartphone. Pismo upućeno Appleu možete u cijelosti pročitati na ovoj poveznici."

Ajmo BUG, besplatno promoviranje, hvalimo hvalimo ... grozno.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina

Sto se iPhonea tice Apple to cini od prve verzije... npr. rubovi i boje na prvom iPhoneu posudjene su od Samsungovih uredjaja, naravno ti uredjaji nisu imali veliki ekran poput iPhonea ali su imali potpuno jednaki dizajn.... jbga :D

Jabuka je jabuka ma sto god o njoj govorili, nije bez razloga omrazena cak i u svetim knjigama....

4 10 hvala 0
13 godina
Re: Apple "posudio" dizajn za iPhone 6?
Jarvan kaže...
"Čini se da je izgled novog iPhona pun pogodak budući da se za vrlo sličan dizajn odlučio i Lenovo za svoj Sisley S90 smartphone. Pismo upućeno Appleu možete u cijelosti pročitati na ovoj poveznici."

Ajmo BUG, besplatno promoviranje, hvalimo hvalimo ... grozno.

Da, uopste, imaju pojma.... rekli bi HTC M8.... ali, hmmmm, zna se, tko plati reklamu dobije! :D

15 godina
neaktivan

Već se Apple ovce javile i brane svoj jadni Apple  kojeg svi iskorištavaju i kopiraju...jao e,muka mi odmah. Isto ko što bi mi bilo muka da je tako netko branio samsung,htc i ostale. iskopiraoli su kineski telefon i šta sad,dokaz da nemaju ideje za svoj mobitel i gotovo.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
4 6 hvala 0
15 godina

Ovo je u najmanju ruku smiješno :)

Do sad se kopirao fizički izgled uređaja, kralo korisničko sučelje i iskustvo, ali ovo je nova razina. Pokradeš tuđi dizajn i onda optužiš one koje si pokrao za krađu. Go Kinezi, go! Not! :)

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bla bla bla....i onda je dosao svizac i zamotao cokoladu ...

veni vidi didici
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako je epl "posudio", epl će i "vratiti". {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Apple je uvijek bio najbolji u krađi tuđih ideja, no čisto sumnjam da su baš od kineza lapili dizajn.

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koga briga kako mobitel izgleda, glavno da dobro radi. Mislim, teško je imati originalan na tržištu sa stotinama modela mobitela.

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?

0 0 hvala 0
15 godina

Vidim nisi shvatio citiranu izjavu. Jedno je ideja, a drugo je konkretan proizvod ili usluga, odnosno nešto konkretno izmišljeno ili poboljšano na temelju neke nerealizirane ili loše realizirane ideje.

13 godina
neaktivan
devotion kaže...

Vidim nisi shvatio citiranu izjavu. Jedno je ideja, a drugo je konkretan proizvod ili usluga, odnosno nešto konkretno izmišljeno ili poboljšano na temelju neke nerealizirane ili loše realizirane ideje.

Malo sarkazma kolega, nhf ;)

15 godina

Ah, sarkazam mi je na off danas ;) .

17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Apple je uvijek bio najbolji u krađi tuđih ideja, no čisto sumnjam da su baš od kineza lapili dizajn.

Nije, M$ je bio mnogo bolji u tome. Što su ti sve od ideja kopirali, ni Japanci se nebi postidili...

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice