Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.851
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Može li se u ADM-a kupovati online, znači da ima dan broj kartice i da mi odma skinu novce s računa za ono šta kupujem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Acquisitum Magnum - ADM
Volume kaže...

Može li se u ADM-a kupovati online, znači da ima dan broj kartice i da mi odma skinu novce s računa za ono šta kupujem

To je i glavni način poslovanja kod njih

Cogito Ergo Sum
15 godina
neaktivan
Volume kaže...

http://www.adm.hr/payment.php

Sve piše, samo treba malo potražiti.

17 godina
neaktivan

Odnio sam komp na popravak. Detektirali su mi kvar na grafickoj kartici i kako nisam imao racun preko serijskog broja su nasli u sustavu da sam kupio na odredjeni datum i nazalost garancija je prosla ali eto barem su to napravili. U 3 dana su detektirali kvar, ugradili novo napajanje i graficku i vratili nazad.  Uzeli ventilator sa stare grafikce pod racun za sate rada.

Dobar mi je ADM, napravio sam direktno i indirektno par desetaka tisuca kuna prometa i do sada s nicime nisam imao problema, vrlo su usluzni i da se s njima razgovarati. 

14 godina
Apocalypso kaže...
Volume kaže...

To je i glavni način poslovanja kod njih

Ja na izbor dobijem tri opcije - plaćanje poduzećem, uplata na račun i  plaćanje u trgovini. Ja pokušajem da mi naplate odma s kartice kao npr. ebay, da ne moram ići na banku pa uplaćivati na njihov žiro račun

14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ljudi molim vas hitno mi je, zna li tko. Znači zanima me mogu li im direktno na njihovoj web stranici uplatit novce sa moje kreditne kartice. Ja stvarno nigdje nevidim tu opciju pa vas molim za pomoć

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Volume kaže...

Ljudi molim vas hitno mi je, zna li tko. Znači zanima me mogu li im direktno na njihovoj web stranici uplatit novce sa moje kreditne kartice. Ja stvarno nigdje nevidim tu opciju pa vas molim za pomoć

Sve ti piše tu : http://www.adm.hr/payment.php

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ako uplatis njima direkt na racun dostava ti je besplatna za iznose iznad 2000kn ...

ako zelis bas platiti kad ti kurirska sluzba to doveze .. onda platis oko 150-200kn (tako su meni rekli) ... jer imas vise kutija + kuciste

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 16:42 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mene zanjim oni postotci na overseasovom cjeniku, aj neko ko zna i ko je narucivo vec
486 PWNZU!
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ako im neces uplatiti direkt na racun novce (ADMu) ispadne te oko 150-200-250kn ...

0 0 hvala 0
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

kolko sam ja vidio promijenili su sad to... vrijede iste cijene kao i kad im uplatiš na račun... barem za narudžbe do 20kg...

Bolji uvjeti za narudžbe pouzećem !!

U dogovoru s našim partnerom Overseasom omogućavamo Vam
slanje robe pouzećem bez dodatne naknade.

Dakle vrijede slijedeći uvjeti :
Narudžbe pouzećem do 2000,00 kn - 45 kn
Narudžbe pouzećem iznad 2000,00 kn - 0 kn

Ovi uvjeti vrijede za pošiljke težine do 20 kg !!

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Tako je bilo uvijek?
iznad 2000kn im uplatis na racun - oni snose troskove

iznad 2000kn im ne uplatis na racun nego placas kad ti dostave - ti snosis troskove

Ako bi on narucio cijeli pc + kuciste to ispadne vise od 45kn jer nije to jedna kutija do 20kg nego ima vise kutija ... 

Ako ti oni sloze PC i ne salju ti kutije onda te ispadne 50kn ...

Ako ti oni sloze PC i salju ti kutije onda te ispadne malo vise..

Ako ti oni NE sloze PC i salju ti kutije onda te ispadne kao sto sam ja rekao 150-200-250kn..

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 19:02 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina

sjecam se da su prije neko vrijeme objavili to s boljim uvjetima za plaćanje pouzećem... znaci da nije oduvijek tako...

e sad ako pise lijepo da za sve posiljke do 20kg vrijedi da ak je iznad 2000kn onda je besplatno a ak nije onda je 45kn.... ja nemam pojma o kakvim to dodatnim troškovima ti pričaš kad ih adm nigdje ne spominje...

sumnjam da slozena konfiguracija sa svim tim kutijama ima vise od 20kg tak da... a kolko znam overseas ne naplacuje po broju paketa nego po tezini... meni iz linksa stigli case i gamepad svaki u svojem paketu i platio sam ja mislim 43kn

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Neka nazove ili neka im posalje mail pa neka pita ...

problems?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 20:42 (rebelsy).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Mislim kupit kod njih PC za 5000 kuna i htijeo bi jos da mi instaliraju i Win 7 kolika je cijena?

i da mogu ja sad naprimjer rezervirat taj PC sa svim komponentama i monitorom i onda da mi to tek dode 5.7.2011 ?

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 14:06 (Pwner M.).

0 0 hvala 0
14 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Mislim da instalaciju Windowsa naplaćuju 200 kn, ako imaš svoje od prije. Ako Windowse kupiš kod njih onda ne znam, moguće da onda ne naplate instalaciju.

Najbolje da njih pitaš, dosta brzo odgovaraju.

http://www.adm.hr/contact_us.php

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 14:42 (indy500).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

mene zanima , naručiti ću komp u adm-u i doći će oko 4,5k kuna , ako ću platiti pozuzećem hoću li morati dati onih 3% na taj iznos oveseasu? i hoću li dobiti sve kutije od grafe i slično?

0 0 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

A da ih jednostavno kontaktiras ? Oni ce ti najbolje objasnit.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nexus12 kaže...

mene zanima , naručiti ću komp u adm-u i doći će oko 4,5k kuna , ako ću platiti pozuzećem hoću li morati dati onih 3% na taj iznos oveseasu? i hoću li dobiti sve kutije od grafe i slično?

pa kupi komp u dijelovima,a ne gotovu konfiguraciju i doći će te jeftinije i dobiti ćeš sve kutije.A i veći je gušt sam sastavljati komp ako se razumiješ u te stvari.Meni nema većeg gušta nego kad kupiš grafičku ili neku drugu komponentu pa ju sam staviš u komp.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
nexus12 kaže...

Nema više onih 3%,to su ukinuli.Ako znaš sam spojiti kupi u djelovima.

x
15 godina
neaktivan
nexus12 kaže...

Dobit ces sve kutije i nemoras placati +3%.

14 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
nexus12 kaže...

Dobit ces sve kutije i nemoras placati +3%.

morat ce svejedno platit jer to je kao osiguranje za mogucu stetu,i nebitno dal je u komadu il po komponentama

15 godina
neaktivan
ktm402 kaže...

morat ce svejedno platit jer to je kao osiguranje za mogucu stetu,i nebitno dal je u komadu il po komponentama

Kazu da su ukinuli to, neki ugovor valjda između Overseasa i ADM-a. Znam da se prije uvijek placalo pri pouzecu, pitaj boga sta su sad izmislili i jeli to uopce istina. Inace uvijek uplatim odmah po narudzbi tak da mi nije ni bitno.

14 godina
neaktivan

Nisu ukinuli, evo ja danas naručio, plaćam pouzećem i na telefon mi je rekao čovjek iz adm-a da se plaća 3% ... ja se nadam da si ti u pravu a ne on hehehe :)

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Očito da imam pogrešne info onda, hvala na obavjesti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Planiram naručiti iz adm-a matičnu i rame ukupne vrijednosti 1800kn pa imam pitanja.

Koliko ču platiti dostavu do Rijeke piše tamo 45 kn je to to?

Te ako nešto krepa dali ču morat to ići u zagreb mijenjat ili mogu slati njima poštom to što je crklo?

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/

0 0 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Da ,dostavu ces platit 45kn kako ti i pise,a ak ti se nesto pokvari mozes im to poslat postom.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Opcenito me zanima  ak mi nekaj krepa dal moram prilozit originalni racun ili im mogu dat kopiju racuna?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Opcenito me zanima  ak mi nekaj krepa dal moram prilozit originalni racun ili im mogu dat kopiju racuna?

Koliko sam ja upućen, prihvaćaju i kopiju za reklamaciju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice