Ovako će izgledati nova Toyota Corolla, uz potpuni

poruka: 28
|
čitano: 7.455
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovako će izgledati nova Toyota Corolla, uz potpuni".
17 godina

Vjerojatno će biti i nova era / veća cijena. 

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Ovako će izgledati nova Toyota Corolla, uz pot

Treba kupiti trenutnu, dok su još u ponudi.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
5 godina
Ne kužim tko je odlučio da su ove trake od jedne do druge strane umjesto svjetla nešto lijepo.

10 0 hvala 2
16 godina

mda... taj Laforge dizajn mi nije jasan, 'ko da su u dealu s Temu dobavljačima LED traka...

pred 4-5 g. sam vozio onaj Golf 7.5 IQ, benzinac ali napucan s "smart" funkcijama i naravski svjetlima preko nosa...

jedino gore su mi još svijetleći logoi, sprijed i osobito straga, crveni, te BMWovi bubrezi šljašteći...

o tempora, o mores....

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2025 9:25 (Stric_Jura).
12 mjeseci
Jaoo tek sad sam vidio fotografiju , pa što nisu barem gušće ledice složili po sredini, ovako točkasto izgleda tako jadno i zastarjelo, premda nisam niti ljubitelj spojenih obrva (svjetala).

2020. sam kupovao auto i ciljano išao na toyotu, radi pouzdanosti i garancije , i cijene uloženo-dobiveno, ali i japanac me nešto privlačio. Ali ne znam koliko plaćaju dizajnera 🙄 tako da sam bio prisiljen kupiti lijepu Kiu .
A vjerujem da nisam jedini koji je radi izgleda odabrao nešto drugo.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Corolla nije najprodavaniji automobil u povijesti nego je to stara Buba...

Corolla je možda da kažem najviše prodano ime auta...

Prva Corolla i sadašnja uopće ne sliče, dok prva Buba i zadnja se razlikuju u redizajnu blatobrana, branika, svjetala. Kabina je ista... 

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Po svim relevantnim statistikama Corolla je najprodavaniji auto svih vremena.

Moj PC  
3 0 hvala 2
12 mjeseci
Spiridon kaže...

Prva Corolla i sadašnja uopće ne sliče, dok prva Buba i zadnja se razlikuju u redizajnu blatobrana, branika, svjetala. Kabina je ista... 

Uzimaju li se u statistiku i ove novije bube?

16 godina
Spiridon kaže...

https://wwm-corporateweb-prod.s3.eu-west-3.amazonaws.com/Top_10_Best_Selling_Cars_of_All_Time_0ee9936cdf.png

14 godina
Novice kaže...
Spiridon kaže...

Ne... Samo Buba s motorom iza, ona koju je osmislio gospodin Porsche.

To je moje mišljenje...

Nisam ja ništa prčko.
14 godina
zzib kaže...
Spiridon kaže...

https://wwm-corporateweb-prod.s3.eu-west-3.amazonaws.com/Top_10_Best_Selling_Cars_of_All_Time_0ee9936cdf.png

Ja osobno mislim na jedan te isti auto... A to je stara Buba... Sa manjim redizajnima...

Nisam ja ništa prčko.
4 godine
Spiridon kaže...

Ja osobno mislim na jedan te isti auto... A to je stara Buba... Sa manjim redizajnima...

I ovi su vjerojatno mislili na Bubu općenito, no nisu stavili fotku stare Bube, kao što nisu stavili fotku "stare" Toyote. 

Određena vremena obilježe neki automobili, pa se može pomisliti da su najprodavaniji.

Isto bi čovjek pomislio za Spaček odn. Dianu, Renault 4

Iznenadila me Lada koja je upala među prvih 10.

合気道 五段 Me, myself and I ...Radoslaw Sikorski
7 godina
Spiridon kaže...
Novice kaže...
Spiridon kaže...

To je moje mišljenje...

Gospodin Porsche je ukrao dizajn od cehoslovackog Tatra V570,  Tatra T97 i Tatra T77...

Kada se pogledaju ti auti i VW Buba, nema tu puno genijalnosti gosp. Porschea, koji, unatoc tome je bio genije.

7 tjedana

Znači Corolla postaje jedna ružna limuzina i isključivo EV, zanimljiv potez svakako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rampart kaže...
Spiridon kaže...
Novice kaže...
Spiridon kaže...

To je moje mišljenje...

Gospodin Porsche je ukrao dizajn od cehoslovackog Tatra V570,  Tatra T97 i Tatra T77...

Kada se pogledaju ti auti i VW Buba, nema tu puno genijalnosti gosp. Porschea, koji, unatoc tome je bio genije.

Hvala za info. Vidio sam na netu auto jako sličan prvotnoj Bubi ali ne sjećam se jel bilo teksta uz fotku... 

Ako ništa drugo, od kopiranja je nastala simpatična, legendarna Buba. 

Teško da bi te Tatre postale takva legenda... 

Nisam ja ništa prčko.
17 godina
Hrža kaže...

Znači Corolla postaje jedna ružna limuzina i isključivo EV, zanimljiv potez svakako.

Ja se fakat nadam da neće biti isključivo EV, planirao sam taman pred zabranu prodaje tamo 2034 kupiti opet Corollu pa nek drži 

14 godina

Negoli, kao netko tko ozbiljno razmišlja o kupnji trenutne corolle TS (po mogucnosti 2.0 5th gen), vidim da i u njemačkoj drže cijenu poprilično, doslovce recimo Mazda 6 karavan košta manje, Toyota je u razini BMW-a G21 cijenom, ok dobiješ nešto manje km na satu. I dalje se više isplati uvesti iz njemačke nego uzimati kod nas, no ono, rabljena corolla je jedno blizu 30k s uvozom rekao bih, nije malo para. Pouzdanost je definitivno plus po svemu sudeći, ali ova kvaliteta unutrašnjosti i buka na autocesti što svi pricaju definitivno djeluju kao minusi. Mazda ju dere kvalitetom iznutra i izolacijom buke sigurno, o BMW-u ne treba ni pricati. Jedino što potonji više troše u gradu, na autocesti su tu negdje. Koliko sam vidio i mazda i BMW benzinci nemaju nekih problema. Pitanje je, zašto evo za isto ili više para uzeti Corollu, ušteda goriva u gradu i to je to? (doduše na godišnjoj razini kad se uzme u obzir prosjecna potrošnja nije da su to sad ne znam kakve pare, pogotovo ako si recimo naspram mazde u startu dao bar par tisuca više za auto) i naravno osuđen si na ovlašteni servis pa sigurno tu daš nešto više para kroz naredne godine?

0 0 hvala 0
15 godina

Ja razmišljam uzeti Corollu godišnjaka iz Njemačke.

Ovisi koliko praviš km na autocesti, meni je to najmanje bitka stavka. Odem jednom godišnje na more i možda par puta do ZG-a i tjt.
Ostatak sve gradska i otvorena cesta...

7 tjedana
Gajotres kaže...
Hrža kaže...

Ja se fakat nadam da neće biti isključivo EV, planirao sam taman pred zabranu prodaje tamo 2034 kupiti opet Corollu pa nek drži 

Ja sam planirao uzeti TS, jer je HB ispao kao omanja igračka sa cijenom velikog auta. Naposljetku odustao i uzeo Crossover, žao mi je što mi je RAV4 kada sam ubacio željenu opremu otišao van budžeta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2025 9:36 (Hrža).
7 godina

Corolla i Toyote su apsolutni vrh auto svijeta no mene samo jedna stvar odbija a to su njihovi automatski mjenjaci i ti e-cvt ili cvt kako god...

Po mom ukusu, samo fali klasicni automatski pretvarac momenta... aisin ili zf neki dobar... eto samo to...

Takodjer, kod japanaca me ljuti sto nemaju velikih karavana u ponudi.

Inace, za par godina cu mijenjati automobil i andam se da cu pronaci nesto od japanaca. Toyota ili Honda.

Sve mi se cini da cu morati ici na SUV kojih nisam ljubitelj.. RAV4 ili neka honda...

Kakva i kolika ce biti nova corolla treba vidjeti. Vjerojatno ce biti veca od sadasnje pa mozda karavan bude solidnog prostora u kabini...

0 0 hvala 0
15 godina

A što ti toliko smeta kod e-cvt?

12 godina
e-cvt i cvt imaju veze kao cvt i dsg.
Festina lente
12 godina
Smeta mu što je e-cvt jedan od najpouzdanijih i najboljih mjenjača.
Festina lente
16 godina
rampart kaže...

Tatre su u odnosu na bubu bile high tech, skuplje, kompliciranije i snažnije. Mehanika na bubama je u potpunosti preuzeta s Porschea Typ 60 i Typ 64. Sam oblik je vjerojatno nastao brzinski na nekom sastanku s vođama reicha kad su rekli trebamo "narodna kola". Sredinom 30-tih je bilo više automobila takvog oblika (Tatre, Ganz Superior, Steyr 50...) tako da nije neobično da je bio inspiriran njima, ali ne možemo reći točno kojim primjerkom.
Njemačka je zapravo u to vrijeme zaostajala u masovnoj motorizaciji i automobili su bili puno rjeđi nego u Engleskoj, SAD i Francuskoj.

7 godina

Ne znam, nekako volim klasicne brzine, i to mijenjanje  prva druga sedma osma... cak i onaj osjecaj kada prebaci brzinu koji se na dobrim automaticima skoro ni ne primjeti ali sa vremenom se stekne osjecaj i osjeti se kada prebacuje a i zvuk je drugacij.

Znam da su e-cvt top mjenjaci, pouzdani i sve ali eto, nekako sam i dalje old skul po tom pitanju.

Znam i da cvt i e-cvt nemaju neke veze ali sam ih naveo cisto jer ih toyota nudi kao takve. Mislim da svi ne hibridi imaju cvt koji i nije neko cvijece sto se tice pouzdanosti. Za e-cvt nema govora, jedan od najboljih.

Samo kazem, zf mi je recimo top, ili aisin ili mercedesov... nekako.. lijepo mi je znati u kojoj mi je auto brzini. Znam, mozda je cudno i besmisleno ali kaj da radim :)

17 godina

Nakon prezentacije moram priznati da mi se auto baš sviđa i ako bude staro za novo kupujem odmah. Samo nadam se da će biti verzija bez retardiranih kamera za retrovizore. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2025 8:57 (Gajotres).

0 0 hvala 0
8 godina

Znači izgleda k'o agresivni Prius. Zanima me unutrašnjost pošto Toyota nije baš maštovita kad je u pitanju dizajn interijara, pretpostavljam da će dominirati veliki ekran na središnjoj konzoli i mali display ispred vozača. 

Cijena nove Corolle kreće od 30.000€, očekivati je da će nova verzija ići od 35.000€.

0 0 hvala 0
16 godina
Hrža kaže...

Ne, dolazi u tri varijante: samo benzinac, hybrid i potpuno električni

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice