Guterres uoči samita Cop30: Probijanje granice zat

poruka: 6
|
čitano: 3.018
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Guterres uoči samita Cop30: Probijanje granice zat".
13 godina

Piši kući propalo...

Uz današnju svitu političara, ovo je zadnja rupa na svirali

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Bas me zanima koliko ce ove godine ovih "zabriutih za klimu" doletjeti privatnim zrakoplovima.

COP29 im nije bas osvjetlao obraz

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

6 0 hvala 4
12 mjeseci
Re: Guterres uoči samita Cop30: Probijanje granice
Ali oni nama prodaju priču da njihovi zrakoplovi idu na bio gorivo tako da oni "ne prave" CO2. Kill Bill je radi toga zaista uvjeren u tu priču da je on nula pozitivan na spaljeni CO2 🙄
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
12 mjeseci
Ah ti zli zeleni ljevičari tipa Grete , put u pakao je popločen dobrim namjerama , pametnom dosta !
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uh, da je samo 1.5 neizbježno još bi bilo dobro..

Amenoum

2 0 hvala 0
7 godina
syncmaster245b kaže...

Bas me zanima koliko ce ove godine ovih "zabriutih za klimu" doletjeti privatnim zrakoplovima.

COP29 im nije bas osvjetlao obraz

Sirotanovic kaže...
Ali oni nama prodaju priču da njihovi zrakoplovi idu na bio gorivo tako da oni "ne prave" CO2. Kill Bill je radi toga zaista uvjeren u tu priču da je on nula pozitivan na spaljeni CO2 🙄

Ma te UN-ove klimatske konferencije, premda dobronamjerno zamišljene, postale su groteskna farsa jer je fosilna industrija preuzela njihovo organiziranje.
COP 24 u Poljskim Katowicama 2018. bukvalno se pretvorio u samopromociju domaće industrije rudarenja ugljena kao "zelenog energenta bez kojeg se ne može". 

Coal is king at UN climate talks in Poland
A Global Climate Summit Is Surrounded by All Things Coal

I sad su environmentalistički pokreti tobože licemjerni i krivi za sve. Zar je tako teško čitati ta OGROMNA slova između redaka?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2025 22:11 (Al Crane).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice