Može li se u ADM-a kupovati online, znači da ima dan broj kartice i da mi odma skinu novce s računa za ono šta kupujem
Acquisitum Magnum - ADM
- poruka: 2.586
- |
- čitano: 924.904
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može li se u ADM-a kupovati online, znači da ima dan broj kartice i da mi odma skinu novce s računa za ono šta kupujem
To je i glavni način poslovanja kod njih
Sve piše, samo treba malo potražiti.
Odnio sam komp na popravak. Detektirali su mi kvar na grafickoj kartici i kako nisam imao racun preko serijskog broja su nasli u sustavu da sam kupio na odredjeni datum i nazalost garancija je prosla ali eto barem su to napravili. U 3 dana su detektirali kvar, ugradili novo napajanje i graficku i vratili nazad. Uzeli ventilator sa stare grafikce pod racun za sate rada.
Dobar mi je ADM, napravio sam direktno i indirektno par desetaka tisuca kuna prometa i do sada s nicime nisam imao problema, vrlo su usluzni i da se s njima razgovarati.
To je i glavni način poslovanja kod njih
Ja na izbor dobijem tri opcije - plaćanje poduzećem, uplata na račun i plaćanje u trgovini. Ja pokušajem da mi naplate odma s kartice kao npr. ebay, da ne moram ići na banku pa uplaćivati na njihov žiro račun
Ljudi molim vas hitno mi je, zna li tko. Znači zanima me mogu li im direktno na njihovoj web stranici uplatit novce sa moje kreditne kartice. Ja stvarno nigdje nevidim tu opciju pa vas molim za pomoć
Ljudi molim vas hitno mi je, zna li tko. Znači zanima me mogu li im direktno na njihovoj web stranici uplatit novce sa moje kreditne kartice. Ja stvarno nigdje nevidim tu opciju pa vas molim za pomoć
Sve ti piše tu : http://www.adm.hr/payment.php
Nesto onako da pitam ;D
uzmio bih sada kompjuter novi, nesto ovako
1 x ASUS P8P67 (B3), 1155, Intel P67, DDR3, Broj utora 4, 1600 MHz 1 x Procesor Intel Core i7-2600K 3.4GHz,1MB/8MB,95W,Socket 1155 2 x DDR3 4GB (1x4GB) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24, Vengeance Heats. 1 x Sapphire HD 6970, 2GB GDDR5 256bit, Dual Link DVI + HDMI 1 x HDD WD 640GB, WD6402AAEX , SATA 6 Gb/s, 64MB Cache, WD Black 1 x DVD upisivač LG GH24NS, DVD±RW, 24x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R 3 x Ventilator Spire 120mm, SP12025S1M3, sleeve bearing, 32 dBA, 120 1 x SPIRE flowcooler, za HDD, 4-pin konektor 1 x Napajanje CORSAIR 750W, TX Series CMPSU-750TXV2EU, 12cm vent
1 x
CoolerMaster HAF 912 Plus, Midi tower bez napajanja, crno
sad ma nesto zanjima :P
oko dostave; kada plaćam pouzećem koliko me vise dođe?
ovo bi trebalo ispast 8.673,81Kn
ako uplatis njima direkt na racun dostava ti je besplatna za iznose iznad 2000kn ...
ako zelis bas platiti kad ti kurirska sluzba to doveze .. onda platis oko 150-200kn (tako su meni rekli) ... jer imas vise kutija + kuciste
ako im neces uplatiti direkt na racun novce (ADMu) ispadne te oko 150-200-250kn ...
kolko sam ja vidio promijenili su sad to... vrijede iste cijene kao i kad im uplatiš na račun... barem za narudžbe do 20kg...
Bolji uvjeti za narudžbe pouzećem !!
U dogovoru s našim partnerom Overseasom omogućavamo Vam
slanje robe pouzećem bez dodatne naknade.
Dakle vrijede slijedeći uvjeti :
Narudžbe pouzećem do 2000,00 kn - 45 kn
Narudžbe pouzećem iznad 2000,00 kn - 0 kn
Ovi uvjeti vrijede za pošiljke težine do 20 kg !!
Tako je bilo uvijek?
iznad 2000kn im uplatis na racun - oni snose troskove
iznad 2000kn im ne uplatis na racun nego placas kad ti dostave - ti snosis troskove
Ako bi on narucio cijeli pc + kuciste to ispadne vise od 45kn jer nije to jedna kutija do 20kg nego ima vise kutija ...
Ako ti oni sloze PC i ne salju ti kutije onda te ispadne 50kn ...
Ako ti oni sloze PC i salju ti kutije onda te ispadne malo vise..
Ako ti oni NE sloze PC i salju ti kutije onda te ispadne kao sto sam ja rekao 150-200-250kn..
sjecam se da su prije neko vrijeme objavili to s boljim uvjetima za plaćanje pouzećem... znaci da nije oduvijek tako...
e sad ako pise lijepo da za sve posiljke do 20kg vrijedi da ak je iznad 2000kn onda je besplatno a ak nije onda je 45kn.... ja nemam pojma o kakvim to dodatnim troškovima ti pričaš kad ih adm nigdje ne spominje...
sumnjam da slozena konfiguracija sa svim tim kutijama ima vise od 20kg tak da... a kolko znam overseas ne naplacuje po broju paketa nego po tezini... meni iz linksa stigli case i gamepad svaki u svojem paketu i platio sam ja mislim 43kn
Mislim kupit kod njih PC za 5000 kuna i htijeo bi jos da mi instaliraju i Win 7 kolika je cijena?
i da mogu ja sad naprimjer rezervirat taj PC sa svim komponentama i monitorom i onda da mi to tek dode 5.7.2011 ?
Mislim da instalaciju Windowsa naplaćuju 200 kn, ako imaš svoje od prije. Ako Windowse kupiš kod njih onda ne znam, moguće da onda ne naplate instalaciju.
Najbolje da njih pitaš, dosta brzo odgovaraju.
mene zanima , naručiti ću komp u adm-u i doći će oko 4,5k kuna , ako ću platiti pozuzećem hoću li morati dati onih 3% na taj iznos oveseasu? i hoću li dobiti sve kutije od grafe i slično?
A da ih jednostavno kontaktiras ? Oni ce ti najbolje objasnit.
mene zanima , naručiti ću komp u adm-u i doći će oko 4,5k kuna , ako ću platiti pozuzećem hoću li morati dati onih 3% na taj iznos oveseasu? i hoću li dobiti sve kutije od grafe i slično?
pa kupi komp u dijelovima,a ne gotovu konfiguraciju i doći će te jeftinije i dobiti ćeš sve kutije.A i veći je gušt sam sastavljati komp ako se razumiješ u te stvari.Meni nema većeg gušta nego kad kupiš grafičku ili neku drugu komponentu pa ju sam staviš u komp.
Nema više onih 3%,to su ukinuli.Ako znaš sam spojiti kupi u djelovima.
Dobit ces sve kutije i nemoras placati +3%.
Dobit ces sve kutije i nemoras placati +3%.
morat ce svejedno platit jer to je kao osiguranje za mogucu stetu,i nebitno dal je u komadu il po komponentama
morat ce svejedno platit jer to je kao osiguranje za mogucu stetu,i nebitno dal je u komadu il po komponentama
Kazu da su ukinuli to, neki ugovor valjda između Overseasa i ADM-a. Znam da se prije uvijek placalo pri pouzecu, pitaj boga sta su sad izmislili i jeli to uopce istina. Inace uvijek uplatim odmah po narudzbi tak da mi nije ni bitno.
Nisu ukinuli, evo ja danas naručio, plaćam pouzećem i na telefon mi je rekao čovjek iz adm-a da se plaća 3% ... ja se nadam da si ti u pravu a ne on hehehe :)
Očito da imam pogrešne info onda, hvala na obavjesti :)
Planiram naručiti iz adm-a matičnu i rame ukupne vrijednosti 1800kn pa imam pitanja.
Koliko ču platiti dostavu do Rijeke piše tamo 45 kn je to to?
Te ako nešto krepa dali ču morat to ići u zagreb mijenjat ili mogu slati njima poštom to što je crklo?
Da ,dostavu ces platit 45kn kako ti i pise,a ak ti se nesto pokvari mozes im to poslat postom.
Opcenito me zanima ak mi nekaj krepa dal moram prilozit originalni racun ili im mogu dat kopiju racuna?
Opcenito me zanima ak mi nekaj krepa dal moram prilozit originalni racun ili im mogu dat kopiju racuna?
Koliko sam ja upućen, prihvaćaju i kopiju za reklamaciju.