Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.374
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Acquisitum Magnum - ADM
dr. zlo kaže...

A nego kako je kod ovog zadnjeg? Nadoplata na račun?

Kod zadnjeg ti ADM odmah zaračuna 45 kuna za dostavu, ako si kupio za manje od 2000 kuna, tako da ti poslije ne moraš dostavljačima plaćati zasebno troškove dostave.

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ja sam prije 6 mj.kupio u tom dućanu neke dijelove za računalo i na njih uredno dobio garanciju.Nakon 6 mj.pokvarila se prva komponenta i prodavać me neljubazno otpratio u servis pod izgovorom,: pošto sam u računalo sam ugrađivao dijelove - garancija ne vredi

Takvo što se u Feniksu nikada nikome nije dogodilo

Ne preporučam nikome,,kupo0vinu u tom dućanu,jer prodavać mi je rekao i ovo :

Mi imamo samo dućan i prodajemo,a za robu koju sami ugrađujete,,sami i odgovarate ,,i garancija vam ne vredi

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
sazvjezdom35 kaže...

Ja sam prije 6 mj.kupio u tom dućanu neke dijelove za računalo i na njih uredno dobio garanciju.Nakon 6 mj.pokvarila se prva komponenta i prodavać me neljubazno otpratio u servis pod izgovorom,: pošto sam u računalo sam ugrađivao dijelove - garancija ne vredi

Takvo što se u Feniksu nikada nikome nije dogodilo

Ne preporučam nikome,,kupo0vinu u tom dućanu,jer prodavać mi je rekao i ovo :

Mi imamo samo dućan i prodajemo,a za robu koju sami ugrađujete,,sami i odgovarate ,,i garancija vam ne vredi

Slušaj ako si strgnuo nešto kada si ugrađivao, ni ja ti nebi dao garanciju. ( ne tvrdim da jesi, nagađam ).

Ja sam također kupio cijeli pc ( u djelovima ) te ga sam potom sastavio.
Tada je to još bila Nvidia 9800gx2 , koja mi je pregorila nakon 3 mjeseca rada, uredno sam je poslao nazad i poslali su mi GTX275 koja i sada radi.

Imao sam problem i sa napajanjem, i to sam poslao i uredno mi dostavili novo.

Vjerojatno je slučajnost što sam "ulovio" baš dvije komponente za koje se ispostavilo da su falš, ali sve u svemu jako dobra usluga i ljubaznost.

15 godina
neaktivan

Ništa ja nisam strgnuo,ugrađene komponente su uredno radile oko pola godine.

Obrazloženje prodavača : Garancija vrijedi ,,,samo ako oni (ADM ) sastavljaju računalo,uostalom nije mi to jedino računalo koje sam sastavio.

Dakle da pojednostavim : Kupiš dio ,dođeš u stan i ugradiš,a on ne radi,vratiš se natrag u dućan a opećeni prodavać ti odgovori kao i meni :

Sami ste sastavljali ,sami odgovarate za garanciju  ,, ?????????????????????'

Zamisli,kupiš žarulju i zoveš električara da ju montira na grlo,,,,nema razloga da ne napišem neugodnosti koje sam doživio u tom dućanu na Jordanovcu

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Stvar je u tome da je ta garancija isključivo na komponentu, a ne na cijelo računalo. Dakle ako sam slažeš računalo ne možeš ga donijeti u dućan i reći "meni to ne radi", već moraš sam naći kvar tj. komponentu koja je crkla i donijeti samo nju uz pripadajući jamstveni list i račun. Ili naravno, platiti njihovom servisu detekciju kvara... 

Igrajte eRepublik - http://www.erepublik.com/en/referrer/Logaros
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisam htio nista govorit, ali sa ADM-om imam samo losa iskustva. Dok sam jos bio na "zraku" htio sam pogledat hladnjake koji su bili 500 + kn no radi bahatosti i toga sto nisam mogao jednostavno vidjeti samo kutije nekih ventova da ne kupujem na slijepo su ostali bez malo vise kupaca jer vise ljudima ne govorim da idu tamo. Lik me doslovce odhebao, a samo sam zamolio da vidim par hladnjaka jer ipak se radilo vecoj kolicini love + isti dan sam mislio uzeti i kuciste koje je bilo oko 1500 kn.

Hvala lijepo.....odem bolje u trgovinu gdje mi ekipa bar pokaze ono sto me zanima te su mi u toj istoj trgovini dali da si pocupam van sva kucista, odnesem ih u drugu prostoriju, pregledam ih i odlucim koje mi je najbolje......naravno jer znaju da sam cest kupac koji se uvijek vraca i ne stedi na svakoj kuni ako su i oni ok!

Ta ista trgovina je taj dan samo od mene imala zaradu od sljedecih djelova:

CM Cosmos RC-1000 -> cca 1700 kn

TRUE Black Rev C. -> cca 600 kn

3 x Scythe KamaFlex -> cca 180 kn

1 x Nanoxia -> cca 100 kn

+ drugi dan dosao po Accelero Extreme -> cca 500 kn

Tako da bahatost prodavaca moze odnijeti nabrzinu finu zaradu i znam da me nece sigurno nikada vise vidjeti.

Dok mi u ADM-u nisu dali da vidim 2-3 hladnjaka.....a isti dan bi im ostavio debelo vise od 2 k kn i imali bi stalnoga kupca!

No kupio sam kod njih Corsair napajanje...i par s-ata kablova......to je to i nikada vise.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

odlucio sam se na kupovinu u ADM-a i zanima me par stvari.

Iz Kaštel Sućurca sam.

Pa me zanima, kad bih kupovao u ADM-a konfiguraciju preko 2000 kn, dostava je besplatna i toga sam svjestan i dobro zapazia vec.

a moje pitanje je da li ja mogu platiti kad ja dobijem komponente (npr. postaru u ruke) kad mi donese kuci, da li mi je i onda takoder dostava besplatna?

jer po meni je puno draza opcija da platim tek onda kad ja dobijem tj vidim komponente. Da bi mi se to omogucilo, sta ja moram napraviti preko njihove stranice kad odaberem konfiguraciju koju ocu?   ili sto moram reci preko telefona prodavacu da bi mi se to omogucilo. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jojo_surf kaže...

Iz Kaštel Sućurca sam.

Pa me zanima, kad bih kupovao u ADM-a konfiguraciju preko 2000 kn, dostava je besplatna i toga sam svjestan i dobro zapazia vec.

a moje pitanje je da li ja mogu platiti kad ja dobijem komponente (npr. postaru u ruke) kad mi donese kuci, da li mi je i onda takoder dostava besplatna?

jer po meni je puno draza opcija da platim tek onda kad ja dobijem tj vidim komponente. Da bi mi se to omogucilo, sta ja moram napraviti preko njihove stranice kad odaberem konfiguraciju koju ocu?   ili sto moram reci preko telefona prodavacu da bi mi se to omogucilo. Hvala.

Ne znam dali je to moguce, ali ako i je (vjerujem da je no nisam siguran jer me to ne zanima) opet ne mozes nista vidjeti dok postaru ne das lovu ili dok paket ne preuzmes na posti...ili kako to vec salju. Tako da si na istome.....ne mozes prckati i otvarat paket pa tek onda platit, to ti bas nitko nece dati.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
win32 kaže...
jojo_surf kaže...

Iz Kaštel Sućurca sam.

Ne znam dali je to moguce, ali ako i je (vjerujem da je no nisam siguran jer me to ne zanima) opet ne mozes nista vidjeti dok postaru ne das lovu ili dok paket ne preuzmes na posti...ili kako to vec salju. Tako da si na istome.....ne mozes prckati i otvarat paket pa tek onda platit, to ti bas nitko nece dati.

mislio sam da vidim originalno zapakirano ambalažu

15 godina
jojo_surf kaže...
win32 kaže...
jojo_surf kaže...

Iz Kaštel Sućurca sam.

mislio sam da vidim originalno zapakirano ambalažu

Ambalazu naravno da ces vidjeti tj. paket, ali ni pod raznio ti nece dati da otvoris taj paket dok ga ne platis.

Platis i onda fino o otvoris paket i bolis Boga da u paketu nisu naslagane cigle! :)

Sala naravno...ovo sa ciglama....ali paket ces vidjeti, no otvarati ti ga nece da vidis ambalazu ili sadrzaj paketa.

Eto...bar mala pomoc sa moje strane.....no vise ne znam jer kod njih ne kupujem posto su bezobrazni + vidim da ekipu mrdaju nesto sa garancijama i hardverajem no o tome drugi puta....ima na Bug forumu o tome u jednoj temi.

16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

znaci to bi trebalo ici ovako ako ja zelim da mi besplatno dostave robu i da platim postaru na ruke tek kad mi dode roba.

KORAK 1.

Molimo odaberite način dostave robe za ovu Narudžbu.

*Fiksni iznos dostave  

HP Express ili City Express - Besplatna dostava za narudžbe preko 2.000,00 Kn!

KORAK 2.

Molimo odaberite željeni način plaćanja za ovu Narudžbu.

*Plaćanje pouzećem

i jos jedno pitanje, da li moram napisati u komentaru da mi sastave konfiguraciju? ili se to vec spodrazumijeva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Ja sam to preko maila obavio...Napisao im dijelove i dao linkove, rekao kako hoću platiti, dao im username na siteu i to je to.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 0
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

narucia konfiguraciju maloprije, obavia sve telefonski. dolazi u srijedu, krajnje u cetvrtak. ^^

cak mi je i lik dao popust na neke stvari jos tako da me doslo i jeftinije xD.

ADM - super komunikaciju izmedu kupca i prodavaca

od 1 do 5, dajem ocjenu 10. 

ADM No.1

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

same pohvale,svaka im čast,u 1 sam im poslao popis dijelova koje želim da mi slože u konfu,zamolio ih da mi to naprave do 6 i bome su to sve napravili,ja došao tamo sve preuzeo i platio,mislim da to nigdje nema,tako da,kupujte i naručujte od tamo, hg spot ,ve mil i takvi razglasani dućani su za zna se kaj,i da cijene su im niže dost

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Je li ima netko iskustva kad im se pošalje u paketu jedan proizvod za reklamaciju koliko im treba radnih dana da riješe problem odnosno poprave proizvod, uz faktor udaljenosti jer živim u Splitu?

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

Je li ima netko iskustva kad im se pošalje u paketu jedan proizvod za reklamaciju koliko im treba radnih dana da riješe problem odnosno poprave proizvod, uz faktor udaljenosti jer živim u Splitu?

E sad je to malo veci problem ja sam cekao 25 dana da mi rješe reklamaciju!

15 godina
zeroname kaže...
SwaggerBeast kaže...

Uf ja sam se nadao sljedeći tjedan povratu ekrana Izlanuo se Odakle si ti?

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...
zeroname kaže...
SwaggerBeast kaže...

Uf ja sam se nadao sljedeći tjedan povratu ekrana Izlanuo se Odakle si ti?

Ovo mi je najbolji dio ja nisam slao poštom natrag nego sam osobno otišao tamo tako da ces još dosta čekati!

EDIT: Oni svu opremu prvo šalju uvozniku da bi dobili dopuštenje i onda im uvoznik šalje novi proizvod tako da je 25 dana malo!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 12:45 (zeroname).
15 godina
odjavljen
Acquisitum Magnum - ADM

Evo ja kupujem sve ukupno za 15k kuna.

I sad me zanima to plaćanje malo.

Ako odabrem Fiksni iznos dostave (hp ili city express) i plaćanje pouzećem dali moram neku poštarinu platit ili već nešta?

Btw živim 16 km od đakova, ali hajde računajmo da sam u Đakovu.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7

0 0 hvala 0
16 godina

Dostava iznad 2000kn je besplatna http://www.adm.hr/shipping.php

To be or not to be
15 godina
odjavljen
mirdaVG kaže...

Dostava iznad 2000kn je besplatna http://www.adm.hr/shipping.php

dakle sigurno je besplatna?

hvala! :D

EDIT htjedoh pitat za kolko bi to oni dostavili? da se znam pripremit.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 14:08 (K1so).
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Ako kupim kod njih procesor, maticnu, rame, pastu i cooler (preko 2000kn) a imam vec graficku, napajanje, kuciste i opticki pogon ....

Mogu ja otic kod njih to kupit i hoce li mi onda oni to htjeti sloziti besplatno posto imam neke dijelove koje nisam kupio kod njih ... ?

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Danas mi je došla katana 3 - 210 kn,

44 kn poštarina Iznenađen

I do what I must because I can
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ako kupim kod njih procesor, maticnu, rame, pastu i cooler (preko 2000kn) a imam vec graficku, napajanje, kuciste i opticki pogon ....

Mogu ja otic kod njih to kupit i hoce li mi onda oni to htjeti sloziti besplatno posto imam neke dijelove koje nisam kupio kod njih ... ?

ovo za 2000kn ti vrijedi samo za dostavu, a sto se tice ostatka pitanja: u tvom slucaju ce ti naplatiti ugradnju.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Koliko kosta to slaganje? 

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

Koliko kosta to slaganje? 

123 kn po radnom satu,mislim.

Tako su barem meni naplatili popravak PC-a,valjda je za sve to cijena ista.

Death has a thousand faces,evil only one.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 23:39 (luckyluke).
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Kada naručiš čitavu konfiguraciju a da nisi iz Zagreba, jeli to dođe na kućnu adresu sve složeno?

a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 1:27 (dr. zlo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mozes im reci da ti sloze a mozes im reci da ces si sam slagat. ako ti oni sloze onda imas nalijepnicu na kucistu i ne mozes ga otvarat jer tako gubis garanciju.. tako da je po meni mudrije sam si slagat komp ili cak nekom platit da ti slozi jer tako imas garanciju na svaku komponentu posebno i mozes otvarat i radit s kucistem sta te volja..

i da sve dolazi na kucna vrata!

vec 3 kompa i jedan laptop kod njih.. profesionalni do kraja!

15 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Molite Boga da vam se nešto ne pokvari. Evo sad će skoro pa misec dana da mi je ekran u njih. Inače sam iz Splita i naručio sam kompletnu konfu u njih i kupio je preko firme i ekran mi došao sa greškom, sad ta firma pokušava njih kontaktirat em im šalje mailove em ih zovu, ali nitko se niti javlja niti odgovara na mailove.

Divno. Smatrao sam da je to najbolja firma za kupovanje informatičke opreme, barem su najjeftiniji, ali moj novac neće više vidit.

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking

0 0 hvala 0
15 godina
SwaggerBeast kaže...

Smatrao sam da je to najbolja firma za kupovanje informatičke opreme, barem su najjeftiniji, ali moj novac neće više vidit.

Je, to sam i ja mislio no na kraju su ostali bez kupca koji bi ostavljao redovito brdo love kod njih i to samo radi njihove bahatosti. Ne kuzim dali je toliki problem dati mi da pogledam dva-tri hladnjaka koja kostaju vise od 500 kn prije kupovine!?

Kazem....nakon toga otisao u drugu trgovinu i uz hladnjak koji je skupa sa ventom kostao oko 700 kn sam kupio usput i Cosmosa......malo se trebaju spustit na zemlju, a i sta im vrijedi sto su najjeftiniji kada imaju jadnu ponudu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice