Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.467
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Acquisitum Magnum - ADM
rebelsy kaže...

pa to je onda debilno .. sta ce nekom dvd citac ak nece dvd citac i netreba mu dvd citac/przilica ili sta vec ?!?!?!

a da nije on htio da mu ugrade staru optiku unutra (tj onu koju vec ima) pa su mu htjeli naplatiti to?

u tom slucaju to je normalno.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ne ... on nije donjeo staru optiku da mu ugrade nego je dosao kupiti novi komp dao mu popis i ovaj je kao rekao da mu nemogu slozit bez dvd citaca XDDDD kao cijela konfa ... mislim ono .. lol

evo i sad mi preko xfirea kaze da mu je covjek rekao ak ne uzme dvd citac kod njih da ce mu naplatit sastavljanje ... 

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 21:26 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ne ... on nije donjeo staru optiku da mu ugrade nego je dosao kupiti novi komp dao mu popis i ovaj je kao rekao da mu nemogu slozit bez dvd citaca XDDDD kao cijela konfa ... mislim ono .. lol

Da, to onda je stvarno kranje debilno.

Nadam se da onda nije kupio iako bi ga przilica kostala jeftinije (160-170kn) nego placanje sastavljanja (ako si rekao da je 180 kn/h...).

Ja bi iz principa se samo okrenuo i otisao negdje drugdje.

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ma uzeo je ...

al dobro mozda oni smatraju kako ce instalirat drivere i to sve bez dvd citaca (mislim ono skinut s neta...al oni si onda postave pitanje a sta ak nema internet)... XD nezz drugo objasnjenje .. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 21:33 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ma uzeo je ...

al dobro mozda oni smatraju kako ce instalirat drivere i to sve bez dvd citaca... XD nezz drugo objasnjenje .. 

i koliko je na kraju morao to sastavljanje platiti?

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

pa nije nista platio jer je uzeo i dvd citac ... 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

al dobro mozda oni smatraju kako ce instalirat drivere i to sve bez dvd citaca... XD nezz drugo objasnjenje .. 

Puno stvari u životu nije sigurno, ali tvrda stolica uvijek je sranje.
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Poanta je ta da ako se kupi cijela konfa slozi se racunalo besplatno...

Kod slucaja kada korisnik ma neku staru komponentu koju bi zadrzo a vecina komponenti je nova tada se iz neke pristojnosti opet slozi...

a ako se nema pristojnosti onda se odpili korisnik...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

@kant

gle on njima nije donjeo nikakvu svoju komponentu da mu naknadno sloze u taj komp ....

on je dosao u trgovinu .. dao mu popis i onda mu je ovaj poceo nabrajat da mora uzet i dvd citac ak oce da mu besplatno sloze ...

@the man

ne vidim... premala je slika :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 21:34 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

@kant

gle on njima nije donjeo nikakvu svoju komponentu da mu naknadno sloze u taj komp ....

on je dosao u trgovinu .. dao mu popis i onda mu je ovaj poceo nabrajat da mora uzet i dvd citac ak oce da mu besplatno sloze ...

@the man

ne vidim... premala je slika :)

Ne mjenja na stvari...

Ako uzmes u ducanu 95% komponenti iz pristojnosti se to slozi

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ok ok .. dosli smo do zakljucka ... prodavac je nepristojan xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kant kaže...

Poanta je ta da ako se kupi cijela konfa slozi se racunalo besplatno...

Hmm, ja optiku ne bi svrstavao pod cijelu konfu pogotovo kad postoje externa rijesenja

EDIT: ono sto zelim reci da je ta osoba bila nepristojna

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 21:39 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

frend mi iso kupit komp u adm ... donjeo popis svih komponenata ... i nije htjeo uzimat dvd citac jel ima kod kuce vec ... i kao kaze on meni da mu nisu htjeli sastavit komp ako ne kupi sve dijelove kod njih...

znaci on je uzeo cijeli komp (kuciste) al bez dvd citaca i oni su mu kao rekli da mora uzet dvd citac il ce mu naplatit sastavljanje 180kn/h... tkao nesto uglavnom

jel to moze bit istina?

ne znam jer mozee bit istina, ali sam ja narucio sve osim napajanja, graficke kartice i cd pogona pa me covijek pitao da li da mi sloze ili cu ja sam slagat. Cudno

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 11:26 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Jesi li platio sta dodatno (ako si im rekao da ti oni sloze)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

kupio mis u admu ... zovem ja nakon 5-7 dana da mi mis ne radi i da zelim zamjenu .... ja im uredno posaljem mis i treci dan zovem ... kazu mi mis je poslan na reklamaciju ... danas opet zovem kazu mis je u potpunosti ispravan ....

a mis ne radi 100% ... probao sam s driverima, bez njih ... donjeo od frenda podlogu i mis .. probali sve .. njegov radi a moj ne ... 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

gledajte šta piše za igru(mw2):

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=7572

malo je glupo maknuti igru i prodavat tako :S

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Mislim da igru ni ne mogu maknuti osim ako ne otvore pakiranje (sto mislim ni ne smiju) i izvade cdkey.

To je inace obicna HD5850 samo su slike zamijenili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

gledajte šta piše za igru(mw2):

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=7572

malo je glupo maknuti igru i prodavat tako :S

ne, nego mozda u tu karticu ne dolazi igra nego kupon s popustom ili nista, pa su oni napisali da se po kutiji ne misli da dolazi igra (nekako logicno objasnjsnje)

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Vjerojatno je bilo par specijalaca koji su rekli a di je igra a vjerojatno se ne daje uz grafu pa us morali za buduće genijalce napisat poruku...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Acquisitum Magnum - ADM

Zanima me u vezi ove trgovine sto moram oznaciti u nacinu placanja da mogu placati kada mi sve to dođe. tj jel se moze placat postaru u ruke?

0 0 hvala 0
17 godina
Marko_Aurelije kaže...

Zanima me u vezi ove trgovine sto moram oznaciti u nacinu placanja da mogu placati kada mi sve to dođe. tj jel se moze placat postaru u ruke?

Moraš odabrati plaćanje pouzećem.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan

Evo i ja naručio konfu i odabro sam besplatna dostava za naruđbe preko 2000kn i plaćanje pouzećem. I poslo sam im mail da mi daju garanciju na svaku komponentu posebno.Cool

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Kupio bih kod njih konfiguraciju. Zanima me dali garancija na svaki dio zasebno vrijedi ako ja složim računalo. Neželim njima dati jer meni je to gušt.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
SR 88 kaže...

Kupio bih kod njih konfiguraciju. Zanima me dali garancija na svaki dio zasebno vrijedi ako ja složim računalo. Neželim njima dati jer meni je to gušt.Smijeh

Naravno da vrijedi.  Sve ti ovdje pise.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Pročitao sam text i jedino sam uočio da pise da jamstvo prestaje ako je proizvod ugrađivan, popravljan ili otvaran od strane neovlaštenih osoba.

Možeš li mi navesti red u kojem pise da jamstvo jos vrijedi..

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
SR 88 kaže...

Pročitao sam text i jedino sam uočio da pise da jamstvo prestaje ako je proizvod ugrađivan, popravljan ili otvaran od strane neovlaštenih osoba.

Možeš li mi navesti red u kojem pise da jamstvo jos vrijedi..

Hvala!

- to je bezvezna formulacija može pisati i lorem ipsum, ali natezanje oko toga je problem. Sudski svakako bezvrjedno.

Dovoljna ti je razlika između OEM i Retail (software i hardware). Ili postojanje 'ovlaštenog' servisa. ...

Ako odbiju prihvatiti garanciju, jedino privatnom tužbom možeš ostvariti svoje pravo (skoro sigurno) ali to nije preporučljivo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
SR 88 kaže...

To ti se odnosi naprimjer na specijalce koji idu ugrađivati grafičke kartice sa čekićem.

Inače normalno imaš garanciju na sve komponente u slučaju kvara.

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo ja taman da ću naručit MX518 ali nez koji način dostave da odaberen. Gledan "Plaćanje dostave pouzećem" ili "Fiksni iznos dostave ". Fiksni iznos dostave je 45kn pa mi se onda bolje čini ovo prvo ali ono šta mi je čudno oko toga je da je besplatno(koliko ja vidim). I sad zašto je besplatno? Možda je kod ovoga drugog dostava brža? Dakle šta je bolje od ovo dvoje? Živim u Stobreču, predgrađe Splita.

a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 20:02 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr. zlo kaže...

Evo ja taman da ću naručit MX518 ali nez koji način dostave da odaberen. Gledan "Plaćanje dostave pouzećem" ili "Fiksni iznos dostave ". Fiksni iznos dostave je 45kn pa mi se onda bolje čini ovo prvo ali ono šta mi je čudno oko toga je da je besplatno(koliko ja vidim). I sad zašto je besplatno? Možda je kod ovoga drugog dostava brža? Dakle šta je bolje od ovo dvoje? Živim u Stobreču, predgrađe Splita.

Nije besplatno, nego ti u ovoj prvoj opciji (Plaćanje dostave pouzećem) HP ili City Express troškove dostave naplate kad ti donesu pošiljku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 20:16 (klimama).
15 godina
neaktivan
klimama kaže...
dr. zlo kaže...

Nije besplatno, nego ti u prvoj opciji HP ili City Express troškove dostave naplate kad ti donesu pošiljku.

A nego kako je kod ovog zadnjeg? Nadoplata na račun?

a da i ja nešto napišen :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 20:17 (dr. zlo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice