Acquisitum Magnum - ADM

poruka: 2.586
|
čitano: 924.899
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Mozda mi se cini, ali prije nove godine su vise-manje sve komponente kostele manje nego sada. Ima li naznaka pojeftinjenju?

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Acquisitum Magnum - ADM
mata_87 kaže...

Mozda mi se cini, ali prije nove godine su vise-manje sve komponente kostele manje nego sada. Ima li naznaka pojeftinjenju?

koliko sam skontao...

cijena nove komponente od pocetne uzasno pada svakog dana i za 2,3 mj to mozes kupit po skoro 20,30% jeftinije, a kad cijena dosegne "dno" onda polako se pocinje dizat na neku vrijednost jer nije dobra prodaja...

tj. ja sam kupio SSD dok to jos nije ni bilo u ponudi, ali sam trazio dali ce uvrstiti, tako da sam ga dobio po 500kuna jeftinije nego se on trenutno nalazi u ADMu, ali cijena mu svakog dana pada, vjerojatno do one cifre za koju sam ga ja uzeo.

potpis :D
17 godina
stipica_zd kaže...

Cm690 se očito žele riješiti pošto je došao Advanced II.

Haf je prije nove godine bio nešto više od 800 kn, tako da ovo nije pojeftinjenje po meni...

Ali sve u svemu ok.

Imaš haff 922 bez prozirne stranice koje dođe manje od 800kuna Link, a ovo koje je 990kuna je sa prozirnom stranicom Link

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 9:27 (Patrick_cro).
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Jel mi može netko pojasnit cijenu dostave,na njihovim stranicama piše 45kn,a na overseasovim 65kn.Ako plaćam pouzećem još ide 3% vrijednosti robe,znači na mojih 850kn robe ide još 25kn i 65kn za dostavu,sve skupa 90kn?A ak platim općom uplatnicom jel onda ista stvar?

cTupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Boyz in da hood,Fast and F

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

Jel mi može netko pojasnit cijenu dostave,na njihovim stranicama piše 45kn,a na overseasovim 65kn.Ako plaćam pouzećem još ide 3% vrijednosti robe,znači na mojih 850kn robe ide još 25kn i 65kn za dostavu,sve skupa 90kn?A ak platim općom uplatnicom jel onda ista stvar?

Pa sta pise u racunu?

ako trazis racun sa dostavom i placanje opcom uplatnicom i dostava ti pise na racunu.

Placanje uplatnicom nemoras ovih 3% placat, sta ti ostaje samo dostava, ali ona pise na racunu koji ti daju ako placas uplatnicom

potpis :D
16 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Sta mislite dali ce jos cijene padat kucista i do kad? Planiram si novo kuciste piknut al da ne kupim sad neki jeftinis pa kasnije opet nego bas pravo da ima propuha da kad bi mačor prosao pokraj kompa da ga usisaSmijeh

konkretno ciljam na nekog Hafa 932 ili 922 ili CM690..sta kazete sta da si zemim?Cool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
mata_87 kaže...

koliko sam skontao...

cijena nove komponente od pocetne uzasno pada svakog dana i za 2,3 mj to mozes kupit po skoro 20,30% jeftinije, a kad cijena dosegne "dno" onda polako se pocinje dizat na neku vrijednost jer nije dobra prodaja...

tj. ja sam kupio SSD dok to jos nije ni bilo u ponudi, ali sam trazio dali ce uvrstiti, tako da sam ga dobio po 500kuna jeftinije nego se on trenutno nalazi u ADMu, ali cijena mu svakog dana pada, vjerojatno do one cifre za koju sam ga ja uzeo.

Ovo nije pravilo. Pogledaj samo cijene ATI 5xxx grafi u zadnjih par mjeseci. Ne samo da su se zadržale već su neke i otišle gore.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 21:36 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Dali ADM vrsi dostavu za BiH?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gman kaže...

ne,samo RH

17 godina
M4X kaže...
Gman kaže...

ne,samo RH

Koliko sam ja skontao dostava robe od 2000 i preko je badava bilo gdje u Hr?

Razmislit ću, imam kolegu u Županji kojemu bi se to moglo dostaviti.

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM
namjeravam kupiti novi dvd tamo jer mi je stari crko. e sad jel oni imaju samo internet trgovinu ili imaju trgovinu di mogu doći i platiti cashom? pitam jer sam skoro svaki dan u zg a ne preferiram kupovinu preko neta.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
max1919 kaže...
namjeravam kupiti novi dvd tamo jer mi je stari crko. e sad jel oni imaju samo internet trgovinu ili imaju trgovinu di mogu doći i platiti cashom? pitam jer sam skoro svaki dan u zg a ne preferiram kupovinu preko neta.

Imaju trgovinu. Jordanovac 42

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan

evo ja prekjucer narucio hard i headset, danas mi sve stiglo, sve ispravno i ok, poštarinu nisam trebao platit, svaka im čast odlični su

Duh Sveti....
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM
Na koju foru nisi trebao platiti poštarinu? Nije valjda da hard i headset koštaju preko 2000 kuna? Uglavnom, vezano uz temu, prošle godine tamo sam ostavio oko 3000 kuna, a ove godine tek oko 300, no ima još vremena i stigne se trošit tak da nije bed. Najveća mana im je to što ne rade barem jedan dan u tjednu do 21 sat, pa da ih mogu posjetiti nakon posla. Ovako sam (iako radim u Zagrebu) osuđen na dostavu ili da idem subotom u shopping, što baš i ne volim, jer tad se odmaram...
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Jeli ta njihova poslovnica Jordanovac 42 u Zagrebu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gman kaže...

Da, imaš i mapu LINK

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Gman kaže...

Da, imaš i mapu LINK

Hvala ali mi mapa netreba za to se brine Garmin navigacija.Namigiva

16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Kad se kod njih kupuju komponente i ako ih sami ugradimo dal se gubi garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

ti dobijes garanciju za svaku komponentu posebo..ali ako ti oni sloze onda dobijes i njihovu garanciju od 2god ja mislim

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Piše na onom papiru gdje piše koliko traje garancija na koju komponentu da se jamstvo gubi ako sami ugrađujemo i još par stvari zobg kojih se gubi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Piše na onom papiru gdje piše koliko traje garancija na koju komponentu da se jamstvo gubi ako sami ugrađujemo i još par stvari zobg kojih se gubi.

Kako to? Evo ja sam kupil u ADM-u XFX-ovo 650W napajanje i nigdi na garantnom lističu(naljepljen na kutiji) ne piše da garancija ne važi u slučaju samoinstalacije.Piše samo radi fizičkog oštečenja,udara groma,OC-a,itd....Uostalom prije mjesec dana dal sam svoju HD5870 na garanciju(samoinstalacija) i ljepo su je zamijenili u roku tri tjedna.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Evo ja sam dobio račun i još jedan papir sa popisom koliko je garancija na koji proizvod i prije toga piše da jamstvo prestaje ak oje proizvod ugrađivan, poprtavljan ili otvaran od strae neovlaštene osobe. Ima još toga al "nije bitno" ovo me zanimaloznači priznaju garanciju to mi je bitno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Seky kaže...

Evo ja sam dobio račun i još jedan papir sa popisom koliko je garancija na koji proizvod i prije toga piše da jamstvo prestaje ak oje proizvod ugrađivan, poprtavljan ili otvaran od strae neovlaštene osobe. Ima još toga al "nije bitno" ovo me zanimaloznači priznaju garanciju to mi je bitno.

Ti si vjerojatno kupio konfiguraciju koju su ti oni slozili.

No, niti tada ne prestaje u potpunosti garancija.

17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Evo jedno iskustvo iz adm koje ne smatram loše ali meni je loše zbog jedne stvari. Naime kupio sam externi hard disc od 1tb u 7 mjesecu prošle godine, i radio mi je do prije nekih 10 dana, hard disc se jednostavno nije prikazivao u windowsu, u disc managmentu je bio prikazan ali se nije nikako mogao koristiti. Kasnije sam testirao i imao je hrpu bed sectore koji se nisu dali popraviti. Ja sam poslao hard disc natrag u adm i dobio sam drugi hard disc nov novcat nazad koji je i skuplji od onog koji sam ja imao, jedini problem je u tome što ovaj novi nema esata prikljucak makar piše na njihovoj stranici da ima pa mi je jako spor prijenos podataka, ide nekih 30Mb/s a kod esata mi je išao puno brže, ne pomaže čak i kada ga priključim na firewire jer su brzine skoro identične inače radi se o ovome hard discu Link, mislim da ču ih nazvati i tražiti drugi hard disc jer ova brzina me nervira, bio bih puno zadovoljniji da su mi dali npr jeftiniji hard disc a da ima esata priključak npr link. Inače uvijek kupujem kod njih i nadam se da ču dobiti drugi hard disc sa esata priključkom

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 4:21 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Patrick_cro kaže...

Evo jedno iskustvo iz adm koje ne smatram loše ali meni je loše zbog jedne stvari. Naime kupio sam externi hard disc od 1tb u 7 mjesecu prošle godine, i radio mi je do prije nekih 10 dana, hard disc se jednostavno nije prikazivao u windowsu, u disc managmentu je bio prikazan ali se nije nikako mogao koristiti. Kasnije sam testirao i imao je hrpu bed sectore koji se nisu dali popraviti. Ja sam poslao hard disc natrag u adm i dobio sam drugi hard disc nov novcat nazad koji je i skuplji od onog koji sam ja imao, jedini problem je u tome što ovaj novi nema esata prikljucak makar piše na njihovoj stranici da ima pa mi je jako spor prijenos podataka, ide nekih 30Mb/s a kod esata mi je išao puno brže, ne pomaže čak i kada ga priključim na firewire jer su brzine skoro identične inače radi se o ovome hard discu Link, mislim da ču ih nazvati i tražiti drugi hard disc jer ova brzina me nervira, bio bih puno zadovoljniji da su mi dali npr jeftiniji hard disc a da ima esata priključak npr link. Inače uvijek kupujem kod njih i nadam se da ču dobiti drugi hard disc sa esata priključkom

30 Mb/s ti je sporo? Kolko bi išlo da je esata?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Acquisitum Magnum - ADM

Esata je do 6 puta brži, nisam siguran tocno ali ide do nekih 180Mb/s, inace mi je prebacivalo nekih 120Mb/s. tako da mi je ovo sporo, a i imam dosta Hard discova pa nekada prebacujem po 150-200Gb pa mi je to sporo. 

Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

Nisu mi oni ništa sastavljali, sve sam sam napravio. Al kad sam kupovo kupio sam sve komponente tamo osim kućišta i dvd čitača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

frend mi iso kupit komp u adm ... donjeo popis svih komponenata ... i nije htjeo uzimat dvd citac jel ima kod kuce vec ... i kao kaze on meni da mu nisu htjeli sastavit komp ako ne kupi sve dijelove kod njih...

znaci on je uzeo cijeli komp (kuciste) al bez dvd citaca i oni su mu kao rekli da mora uzet dvd citac il ce mu naplatit sastavljanje 180kn/h... tkao nesto uglavnom

jel to moze bit istina?

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 21:18 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

frend mi iso kupit komp u adm ... donjeo popis svih komponenata ... i nije htjeo uzimat dvd citac jel ima kod kuce vec ... i kao kaze on meni da mu nisu htjeli sastavit komp ako ne kupi sve dijelove kod njih...

znaci on je uzeo cijeli komp (kuciste) al bez dvd citaca i oni su mu kao rekli da mora uzet dvd citac il ce mu naplatit sastavljanje 180kn/h... tkao nesto uglavnom

jel to moze bit istina?

Ako su mu to rekli onda je valjda istina

15 godina
neaktivan
Acquisitum Magnum - ADM

pa to je onda debilno .. sta ce nekom dvd citac ak nece dvd citac i netreba mu dvd citac/przilica ili sta vec ?!?!?!

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice