Imam Firefox Mozillu 7.0.1 verziju i moja kofiguracija kompa je :
Windows Xp Pro version 2002 service pack 3 (nisu origigi) i update-ani su po potrebi,
Procesor amd athlon 2.6 GHz
2 Gb Ram-a
ATI Radeon HD 3870
i hard disk od 160Gb
Moj problem je da kad god upalim mozillu procesor mi pocne raditi na 100% ( u task manageru vidim da divlja ko lud na 100% zbog nje),
mozilla presporo otvara bilo koju stranicu, facebook mi otvara presporo, na youtubu jedva gledam ista,sto god googlam presporo sve otvara a to presporo mislim da treba do cak 2 minute cekati , dok mi windowsi kao windowsi rade odlicno sve dok ne otvorim mozzilu.
Taj problem mi se poceo javljati prije jedno 3 tjedna i googlao sam da nadem neki odgovor i pretrazio ovaj forum ali nikakvo rijesenje nisam nasao.
Firewall mi je iskljucen i u njemu mozzila i njezin onaj plugin container imaju dopustenje za rad.
Cak sam izbirsao mozillu i opet je instalirao ali problem nisam rijesio, jedino sto nisam probao instalirati neki drugi browser jer vec dugo imam mozzilu pa se na nju navikao.
Ljudi pomozite jer sam vise lud sa tom mozzilom, jer imam osjecaj kao da imam prehistorijski komp kad radim na internetu :(