Interesuje me dali mogu da sacuvam neke fajlove koje sam skinuo,naime skidam neki paket ima mnogo epizoda i skinuo sam oko 80% ,uglavnom su neke 100% skinute,dali mogu da sacuvam te epizode i ako nije komplet sve downloadovano
Interesuje me dali mogu da sacuvam neke fajlove koje sam skinuo,naime skidam neki paket ima mnogo epizoda i skinuo sam oko 80% ,uglavnom su neke 100% skinute,dali mogu da sacuvam te epizode i ako nije komplet sve downloadovano
Mozes seedati samo dio koji si skinija. Ako skidas npr. cijelu sezonu neke serije koja ima 10 epizoda, odmah možeš odabrati koje epizode želiš skiniti, a koje ne. Kasnije možeš skiniti epizode koje nisi, u uTorrentu klik na torrent, dole na listu fajlova, desni klik na fajl i stavis priority za taj fajl na normal. Isto tako imaš opciju "Dont download" ako neke fajlove ne želiš.
Ovo je jedna sezona paket od oko 100 epizoda nista nisam odstiklirao sve je stavljeno komplet da se skida ali torrent je ostao bez seedera i sad ne skida,nemam razloga za seed uopste,koliko znam pravilo sve sto nije skinuto nemora da se ni seeduje.
ako nije zipano, slobodno zaustavi torrent i uradi copy-paste tih fajlova gdje hoces, ali ako su paketi tipa:
1.zip (100%)
2.zip (100%)
3.zip (80%)
onda mozes slobodno pokusat isto kao gore, ali ako ti ne otvara znaci da je uradio split fajlova inace to rade samo debili pogotovo za torrent.
Ma nije zipovano,oko 100 epizoda paket,izgleda da necu da skinem ceo paket,ostalo cu da sacuvam a ipa par epizoda koje nisu skinute,njih cu preko hostera i eto mi komplet.