Može li mi netko preko game.co.uk naručit psp igru GTA LCS, pa da mi ju onda nekako pošalje ili sl. jer ja nemam te kartice. Ko možr nek se javi na privatne poruke.
Može li mi netko preko game.co.uk naručit psp igru GTA LCS, pa da mi ju onda nekako pošalje ili sl. jer ja nemam te kartice. Ko možr nek se javi na privatne poruke.
Evo i meni je danas stigao PES10 PS3 verziju preko game.co.uk, postar donio igru skupa sa dodatnim racunom sa carine od 83 kn mada je bila cijena ispod 300 kn (35 funti). Sta ces izgleda da im fali para pa carine sve zivo :( Ali opet je jeftinije nego da sam kupovao novo kod nas :)
LMAO, evo sad bas gledam racun od carine, oni su i postarinu uracunali u vrijednost paketa p to ispada po njihovom 37,94 funte odnodno 302,73 kn. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sam do sad naručio 4-5 paketa od GAME.CO.UK i uvijek pazio da zajedno sa poštarinom budem ispod 300HRK, i srećom mi nisu nijednom carinili paket.
zanima me kad naručujem igru preko game.co.u, i na kartici imam samo kune a ne funte, da li je moguće obavit kupovinu ili moram imati funte da bi naplatili igru ?
zanima me kad naručujem igru preko game.co.u, i na kartici imam samo kune a ne funte, da li je moguće obavit kupovinu ili moram imati funte da bi naplatili igru ?
Ne moras, valuta se sama zamijeni u zeljenu!
Sam pazi da ti ne odu i funte i kune ako te ocarine Meni jednom došle igrice iz to Game.UK i došlo ocarinjeno mislim 270 Kuna više za platit!
Mogo sam odma uzet tu robu u Rijeci di živim
za iste para a ja htio štedljiv bit pa čekao samo 5 dana i platio isto
Dali ko ima iskustva sa tehnomaxom ? Naručio sam jučer COD MW2 pa me zanima za kolko bi mogla doč
ljudi moji narucivo sam dvd-a i dvd-a i uvijek se svede na isto, jedan po jedan narucivat, ne u paketu, dodje i nikad ne bude ocarinjeno, frendovi kaj stede na postarini pa naruce 2-3 igre u paketu bude cesto ocarinjeno (relativno), kad se sve zbroji i oduzme jeftinije platit 20 kuna postarinu za svaki predmet neko 80-100 kuna za 2 dvd-a jer ste probali 20 kuna ustedit
EDIT: kad smo vec kod carine ona se lupa odokativno koliko sam skuzil... barem njima nikad nije imala smisla
Danas sam malo švrljao pa stranici i vidio da imaju opciju za download igre.Ono platiš i skidaš. Sad me zanima dali to vrijedi za sve naslove i jel ko probao da li to radi? Ako radi to bi mi bilo super,s obzirom da ne bi morao čekat da mi dođe pošiljka a onda i nema carine Plus nemam mjesta gdje stavljat te kutije rađe sve na disk spremit
Danas sam malo švrljao pa stranici i vidio da imaju opciju za download igre.Ono platiš i skidaš. Sad me zanima dali to vrijedi za sve naslove i jel ko probao da li to radi?
Ne vrijedi za sve, kad ima imaš posebno istaknutu cjenu download only.
Nikada nisam isprobavao pa ne znam kako točno funkcionira.
Da sad vidim neke dođu malo skuplje al recimo dosta naslova sa MW2 dođu isto tako da i to nije loše
Da sad vidim neke dođu malo skuplje al recimo dosta naslova sa MW2 dođu isto tako da i to nije loše
Samo me zanima, ako odaberem da mi šalju paket doma, dobijem li odmah cd key na mail (kao u slućaju download-a) ili moram čekati da mi paket dođe, pa me još slučajno zakači i carina...
Samo me zanima, ako odaberem da mi šalju paket doma, dobijem li odmah cd key na mail (kao u slućaju download-a) ili moram čekati da mi paket dođe, pa me još slučajno zakači i carina...
Ako naručiš kutiju dobiješ kutiju. Ne dobiješ key na mail.
Da apdejtam, naručio sam igru kao download sa game.co.uk, pa da pojasnim proceduru ako netko planira isto da zna što ga očekuje.
Moraš otvoriti novi account jer je taj servis odvojen od samog game.co.uk dućana. Naručiš igru, platiš karticom i odmah dobiješ linkove za download, key dolazi nešto kasnije, kažu kroz nekoliko sati zbog neke sigurnosne provjere(kakve točno nemam pojma). Ja sam igru naručio navečer, key je stigao sljedeće jutro, kroz kojih 10tak sati.
Ako ikada kasnije trebaš ponovno downloadati igru, podaci se nalaze pod tim novim accountom, a ne onim na game.co.uk.
Kolko je siguran taj game.co.uk. ???
dajte mi složite jedan lijepi tekst, di će pisati kolko je kupovbalje sa te stranice sigurno, da ju preporučujete, male upute o kupnji...
to će jako pomoći nama kojima starci nedaju karticu za kupnju nečega prek neta, jer se boje.
dajte mi složite jedan lijepi tekst, di će pisati kolko je kupovbalje sa te stranice sigurno, da ju preporučujete, male upute o kupnji...
to će jako pomoći nama kojima starci nedaju karticu za kupnju nečega prek neta, jer se boje.
Kupovanje je apsolutno sigurno s njihovog kraja.
Naravno uvjek valja provjeriti da tvoje računalo nije zaraženo spywareom i/ili keylogerima jer jedino tako bi ti netko eventualno možda mogao ukrasti podatke.
Ako se baš jako bojiš krađe reci starcima da uzmu debitnu karticu od deviznog računa u PBZ-u(VISA Electron), na nju možeš stavljati onoliko koliko ti treba za kupnju i ne možeš otići u minus. Tako da čak i kada bi ti netko ukrao podatke od kartice ne može ti ukrasti ništa novaca.
Da li na game.co.uk znaju staviti popuste pred Božić?
Da li na game.co.uk znaju staviti popuste pred Božić?
Ma cijelo vrijeme imaju neke popuste, bit će ih za Božić još više, bih ja rekao.
Da malo oživim ovu temu i podijelim svoja iskustva s game.co.uk.
U nedjelju sam naručio tri igre za PS3: PES 2009, FIFA 2009, Virtua Tennis 3. Sve igre su preowned (korištene) i ukupno me sve to s poštarinom došlo 22 EUR (~160 kn).
Svaku od igara su posebno poslali i već danas su mi stigli PES i Virtua Tennis (za 4 dana) svaka u svom kartonskom paketu, savršeno upakirane. Iako se radi o korištenim igrama u odličnom su stanju, kutija, disk, pa čak i knjižica unutar kutije.
Još samo čekam FIFU koja će vjerojatno sutra stići jer su je zadnju poslali, ali stvarno sam ugodno iznenađen s game.co.uk i svakako ću opet naručivati kod njih. Tri ne tako stare original igre za PS3 za 160 kn... mislim da ne može jeftinije.
evo ja sam prije dva dana naručio LOTR: Battle for Middle Earth Collectors Edition...
narudžba jednostavna, transport 4-5 dana...kad dođe javim dojmove o paketu i sl...
Dok nisam zaboravio evo i jedan "trik". Kada naručujete rabljene igrice s game.co.uk ne morate se brinuti zbog carine jer svaku igru šalju kao poseban paket, a poštarinu vam naplate kao da se radi o jednom paketu.
Zato je moja preporuka da uvijek uzimate veći broj rabljenih igrica zbog manjih troškova poštarine.
Meni inače sve dođe za 4-5 radna dana, no ovaj put se malo oteglo - jedan dio pkaeta je stigao prije više od tjedan dana, drugi još čekam.
No, bez obzira na to jako sam zadovoljan - sve što sam uzeo od njih, novo (PC, PS3) i rabljeno (PS3), radi.
Kupovanje je apsolutno sigurno s njihovog kraja.
Naravno uvjek valja provjeriti da tvoje računalo nije zaraženo spywareom i/ili keylogerima jer jedino tako bi ti netko eventualno možda mogao ukrasti podatke.
Ako se baš jako bojiš krađe reci starcima da uzmu debitnu karticu od deviznog računa u PBZ-u(VISA Electron), na nju možeš stavljati onoliko koliko ti treba za kupnju i ne možeš otići u minus. Tako da čak i kada bi ti netko ukrao podatke od kartice ne može ti ukrasti ništa novaca.
Dodao bi još s njihove stranice:
Download your game up to 3 times before emailing Customer Support
If you need more than 3 downloads, request more from Customer Support
Of course, you can always burn a version of your game onto a CD
You can uninstall and reinstall your game on the same PC as many times as you want*
You can install your game on 3 different PCs without help from Customer Support
If you need to install your game on more than 3 different PCs you can request this from
Customer Support (support.game@gamesplanet.com)
You don't need to be online to play (internet connection required for downloading and game activation
*If you change multiple major elements in your PC (processor, hard drive, mother board...),
your PC may be considered to be a new PC
Nego da li postoji neki američki game shop koji ima ponudu i shipping kao game.co.uk, a gdje bi se plaćalo u $ koji su dosta slabiji od funti...
Nego da li postoji neki američki game shop koji ima ponudu i shipping kao game.co.uk, a gdje bi se plaćalo u $ koji su dosta slabiji od funti...
na direct2drive možeš staviti cijene u dolarima, al mislim da te na kraju isto izađe
sad imaju novogodišnji popust na game.co.uk, čak i po 20 funti popusta
uzo sam si C&C Decade i piše mi:
Order status log
30/12/2009Your order is waiting for authorisation and release for packing.
kolko ja sad to moram čekat
kartica je Visa Electron devizna od PBZ-a (imam ju u dolarima al ne bi trebalo bit problema u pretvorbi u funte)