Već me stvarno jako živcira što firefox 4 mi jako blokira...Sve sam probao i opet ništa.Zna li netko u čemu je problem?
Kako mislis blokira?
Kako točno "blokira"?Šteka ti internet ili šta?
Ne stalno se pokaziva not respondig i zaledi se potpuno...
Nitko??
Probah ukloniti jedan po jedan plugin koji koristiš. Možda ti oni rade problema. Ili ih samo privremeno onesposobiš. Možda baš stranice ne rade te. Ima puno razloga.
Misliš firefox ti se zaledi i izbaci ti onaj error firefox.exe is not responding?Ako je tako reinstaliraj firefox
Reinstaliro i nista.Sve dodatke sam disableao osim Shockwave Flasha...tj.moj problem je kako da kazem,kad ukljucim komp..i palim firefox njemu dugo treba,kada odem da napisem na google pocne jako blokat onaj kruzic kaj se vrti i idem da pisem te mi tada ne napise pola slova jel blokira.te mi onda izbaci prozorcic not respondig...
Deinstaliraj ga u potpunosti s revo uinstalerom i zatim instaliraj.Ako ni to ne pomogne pređi na drugi browser
Ahh,na koji da pređem...
Google Chrome-Bio,ali je poceo da me zivcira sa onim Updateima koji se uopće nedaju updateat,stalno se ruši
Safari-nema full screen,blokira
Opera-živcira me onaj veliki desni klik menu u kojem se nemrem snac
Internet Explorer-Spor
Maxthon-neznam kako maknuti status bar inace bi ga koristio
Avant Browser-blokira kad se ulazi,encoding mu ne radi bas nesto
Firefox-sad korstim,blokira... -.-
I koji da sada uzmem ??? :(
Da li si probao u safe mode-u?
i meni zabloka firefox...to ti je radi shockwawea...jer opazim kad idem pisat na forumu komentar na neki post da bloka...
Ja sam primetio da zbog Silverlight-a zablokira na par sekundi kada pišem neki post na Bug.hr
No, izbrisao sam Silverlight tako da je problem rešen.
Probao sam u Safe Modu isto...
Cro search od mrcroatian.1000(šalim se naravno).Postoji i Chromium,odličan browser,brži je od chroma(po meni),open source je i što ti više treba
Nije li Chromium google chrom?
A jel ga smijem koristit kao,da je final? i koji kanal da stavim da kad mi stigne final verzija da ga updatea?
Smeš, jer će 21. izaći finalna verzija.
Kao korisnik bete, kasnije ćeš biti pitan da li želiš da isprobaš betu Firefox-a 6, ali to je proizvoljno.
Evo firefox 5,uredu.Nego ovog mjeseca izlazi ili?
Da to je beta :)
21. ovog meseca.
Ok,hvala.
Nije li Chromium google chrom?
Chromium je baziran na poboljšanom chromovom engineu,a osim toga open-source je
Kaj je to open-source,znam da je to nekakva licenca al i dalje nekuzim sto je to?
Licenca prema kojoj svatko može modificirati izvorni(source)kod te je kao takva besplatna.Open source programe krasi velik broj dodataka(kako službenih,tako i neslužbenih)
Aha...
Evo ovako imam jos jedno pitanje,dali i vama kada učitava neku stranicu firefox 4 onaj zeleni kružić zastaje? meni on je sada poceo jako stekat..Jel imam kakvo rješenje opet? -.-
Nekim čudom ubrzao sam svoj Google Chrome te sam se sada vratio na njega