Call of duty 7 Black Ops problem {trzanje slike} zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.954
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Call of duty 7 Black Ops problem {trzanje slike}

Pozdrav! Prije 2 dana dobio sam novu konfu: AMD Athlon(tm) 64 X" Dual core processor 5000+ 2.60 GHz,Ram 2x1 gb+ 2x 512 mb to je znači 3 gb ram,grafa: nvidia ge force 8800 gts. I call of duty 6 igram u HD rezoluciji bez ikakvog trzanja i sve,a black ops na low i jako trza!! Da li je možda neko imao ovaj problem pa ga riješio?!? Molim vas pomozite,jer želim žarko odigrati cod7! :(

s

josiprozman
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of duty 7 Black Ops problem {trzanje slik
rožman josip kaže...

Pozdrav! Prije 2 dana dobio sam novu konfu: AMD Athlon(tm) 64 X" Dual core processor 5000+ 2.60 GHz,Ram 2x1 gb+ 2x 512 mb to je znači 3 gb ram,grafa: nvidia ge force 8800 gts. I call of duty 6 igram u HD rezoluciji bez ikakvog trzanja i sve,a black ops na low i jako trza!! Da li je možda neko imao ovaj problem pa ga riješio?!? Molim vas pomozite,jer želim žarko odigrati cod7! :(

s

ja osobno igrao sam MW3 gotovo na High i nije mi trzao,zapravo uživao sam igrajući,al black ops mi je trzao imao sam uvijek probleme,a imam sljedecu konfu 4gb ram,8800 gs 38 i amd 5200+ 2,7,tak da ni ja neznam :D

15 godina
neaktivan

Call of Duty Black Ops trza i trzati ce na svim Dual Core procesorima, jer je igra jako CPU ovisna !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of duty 7 Black Ops problem {trzanje slik
Što želiš reći da je išta bolje na x3 i x4? Haha, u krivu si, Black Ops je jedna od najgore optimiziranijih igara za PC. Ne možeš napravit ništa. Meni pomaže da stavim sve na super ultra i onda ne šteka, ali kad stavim sve na low onda šteka, nije mi jasno.
15 godina
neaktivan

Znači. Idem skidati Modern warfare 3 jer sam gledo zahtjeve pa idem odmah sad staviti da se skida. Oće mi radit mw3?? :)

josiprozman
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skini dual-core optimizer od amd pa pokusaj s tim i s game boosterom.

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda idem i ja probat stavit sve na ultra. Najprije.!

josiprozman
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imas li gore zadnji update?

Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka