Huawei i Oppo mogli bi uvesti kvadratni senzor pre

poruka: 4
|
čitano: 1.485
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Huawei i Oppo mogli bi uvesti kvadratni senzor pre".
7 godina

kvadratni senzori su tribali biti uvedeni već kod prvih mobitela s obzirom kako se mobitel drži u ruci...na taj način mobitel se puno čvršče i sigurnije drži u ruci a ne kad ga držiš u landscape položaju...vjerojatno je masu mobitela upoznalo gravitaciju upravo radi toga

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Da su kvadratne senzore uveli ranije, ne bi TikTok, reels, shorts i ostale gluposti nikada zazivjele.

Najzesce mi je kada ljudi krenu snimati drzeci mobitel okomito da bi odjednom shvatili da im ne stane sve u kadar i usred snimanja okrenu vodravno  Odmah mozes cijelu snimku baciti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

usput maknuti hrpu kamera sa stražnje strane i ostaviti jednu koja je telefoto, a koja bi obavljala sve zadaće (od širokokutne, portretne do laganog bar 3x optičkog zoom-a)

nadam se i da će mali ekrani sa stražnje strane postati standard da se izbaci i selfie cam pa da sve odrađuje stražnja kamera, a dobije se čist ekran bez rupe za kameru

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Huawei i Oppo mogli bi uvesti kvadratni senzor
kerum kaže...

Najzesce mi je kada ljudi krenu snimati drzeci mobitel okomito da bi odjednom shvatili da im ne stane sve u kadar i usred snimanja okrenu vodravno  Odmah mozes cijelu snimku baciti.

i ljudi koji imaju namješten format 16:9 pa kadriraju (fokusiraju kadar) samo na ovaj dio kojeg ne prekrivaju kontrole kamere pa im je donji dio fotke bespotreban i često ubije cijelu fotku bezveze...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice