Kakvo sramotno PR ispiranje imidža od strane buga i ekipe. Nego. što kaže njegov novi visokokvalificirani savjetnik i poseban prijatelj?
BFS 2026: Prvi put jedan ministar na BFS-u
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.254
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
katastrofa 
Moze li nize?
Kakvo sramotno PR ispiranje imidža od strane buga i ekipe. Nego. što kaže njegov novi visokokvalificirani savjetnik i poseban prijatelj?
Sad vidio, zaposlen lik vezano za digitalnu transformaciju, a prije toga proteine prodavao 
Promijenit će sve vga kablove u display port...?!
AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Sad vidio, zaposlen lik vezano za digitalnu transformaciju, a prije toga proteine prodavao 
Promijenit će sve vga kablove u display port...?!
-kako je cvjećar stvorio carstvo, todorić, pa frizeri, pa kerum.. ne, nije bio vozač formule jedan nego dostavnog tamića :) ....
-nema tako glupastog posla, početka, koji bi eliminirao meteorski sjaj-uspjeh.. barem do završne faze remetinac-spa kad se blještavi sjaj gasi..
-gledajući takav pattern, ovo tad ima čak veće statističke šanse.. tj kao da su čuda pravilo, ne izuzetak. pa do tog da postoje poslovice o glupom seljaku i krumpiru, koje kao da uvjetuju nužnost za uspjeh u biznisu, bilo čemu.. onak, ne biti pametan, s dobrom idejom, nego glup i sretan.. tad dobiješ jackpot, promaši te grom-vlak.. onaj pametni nije imao sreće i završi na lovrencu :) ..
-po tom pravilu paradoxalne suprotnosti, čak me ne iznenađuje što je u priči upravo ćelavi habek.. ono, .. šutim :) .. no možda nagađate koje riječi idu na ovaj placeholder posta.. :))
-no, to je hr-jal, jer ja naravno naivno, ne bi njemu dao čuvati ovce.. što bi ih pogubio što bludno zlostavljao.. no zato ja nisam ministar, on je... i potvrda da paradox djeluje, kao i placebo, mada logike-znanstveno za to nema.. :))
Političari su za Goli Otok, ne za BFS