Dakle pomozite mi skužiti o kojoj igri se tu radi. Jako je teško objasnit pa ćemo do nje morat doć postupno.
Prvo ćemo utvrdit SLIČNU IGRU (SI), jer sam do te SI došao preko ove glavne, netko mi je ponudio alternativu. Dakle ta SI je slična ovoj navedenoj. A opet ta SI može se ugrubo usporedit sa wormsima, samo je real time i nisu wormsi nego mali ratnici /vojnici. Multiplayer je igra, svatko ima svoje oružje, ima raznih vrsta i ekipa to igra ko luda, upucavaju se i jako je zabavna. Inače igra je malena i freeware je. Dakle radi se o 2D multiplayer freeware shooteru.
Eh sad ajmo na glavnu igru (GI) ta igra isto je tako mala, vjerovatno je neki nezavisni studio radi, u trenutku kad sam je igrao bila je nedovršena no netko mi je spomenuo da ipak košta 10 eura i da je to "previše".
Dakle opet se radi o igri koja ugrubo podsjeća na wormse. Dakle 2D sideway shooter no ovaj put single player. Igrač najprije sam izgradi "tamnicu" dungeon, koristeći nekoliko pre definiranih hodnika, zatim tamo postavi čuvare - robote naoružane različitim oružjima. Recimo ima robotića sa minigunom, raketnim bacačem i sl, a ti ih razmjestiš taktički, iza zaklona, da se pokrivaju i sl. Zatim dolaze "heroji" koji pokušavaju provalit u tu tamnicu, radi se o malim ljudićima i dolaze helikopterom misilm.
Igra je jako zabavna, baca na rane wormse, svašta se događa na ekranu, ljudići ginu, komadi lete ... nešto kao hibrid između tower defense i wormsa samo u 2D i jako simpa.