Mumble

poruka: 7
|
čitano: 1.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mumble

Namjeravam si otvoriti privatni server za VoIP u igrama. Namjeravao sam uzeti TeamSpeak 3 ili Ventrilo ali sam našao puno jeftinije servere za Mumble, 10 slotova za cca 60kn za 12 mjeseci što mi se čini jeftino.

Pa me zanima da ima netko iskustva s Mumbleom, dal je po mogučnostima, kvaliteti i stabilnosti u rangu s TeamSpeakom i Ventrilom?

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mumble

bolji je ts3 i vent od mumble, sigurno.

bio na mumblu dosta dugo da znam ;)

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 8:25 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mumble

sto se tice zvuka najbolji po meni,ali sam ja ipak fan venta a kaj se stabilnosti tice ja nikada nisam imo problema(ali ga doduse nisam ni koristio previse)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 8:55 (R4zOR229).
17 godina
neaktivan
Mumble

Ma mislim da ću uzeti Mumble na 6 mjeseci. A ako ne ću biti zadovoljan s Mumbleom server provider kod kojeg ću to uzeti daje mogučnost zamjene za 3 mjeseca TS3 ili Venta.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 12:51 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mumble

mumble je poprilično dobar, kvaliteta zvuka je ok, ui dobar itd. nisu to velike razlike između venta mumblea i tsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mumble

Kako si zadovoljan sa Mumble-om? I koji to host nudi takve cijene ako nije tajna? :) Upravo sam i ja u potrazi za nekim jeftinim i kvalitetnim VoIP providerom. Koliko sam uspio saznati, Mumble ima najbolje cijene (posto je free GNU licenca), a što se tice kvalitete zvuka TS3 i Mumble koriste iste kodeke (Speex i CELT), tako da je apsolutno svejedno koji od ta dva programa koristiti (sto se tice kvalitete zvuka barem).

http://mumble.sourceforge.net/FAQ/English

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mumble
weedos kaže...

Kako si zadovoljan sa Mumble-om? I koji to host nudi takve cijene ako nije tajna? :) Upravo sam i ja u potrazi za nekim jeftinim i kvalitetnim VoIP providerom. Koliko sam uspio saznati, Mumble ima najbolje cijene (posto je free GNU licenca), a što se tice kvalitete zvuka TS3 i Mumble koriste iste kodeke (Speex i CELT), tako da je apsolutno svejedno koji od ta dva programa koristiti (sto se tice kvalitete zvuka barem).

http://mumble.sourceforge.net/FAQ/English

Malo kasnim s odgovorom ali evo ja sam zadovoljan i nisam imao nikakvih problema, a zvuk je jako kvalitetan. A nema ni laga.

Ja sam uzeo server od 10 slotova na 6 mjeseci na Multiplay.co.uk. Ali kad sam ja uzimao bila je neka akcija pa sam zato platio samo neku siću, mislim da je bilo 29,20kn. Sad je nešto malo skuplje ali ništa pretjerano. A cijene za Vent i TS su dvostruke, tako da mislim da se Mumble isplati, pogotovo za servere s više slotova.

Evo pa isprobaj:

Serversame: bilo što

Address: 85.236.97.19

Port: 2212

Username: tvoj nick

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 12:41 (ZC_Someone).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice