Dobna granica za neke igre

poruka: 11
|
čitano: 2.279
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Mene zanim akada na kutiji piše recimo 18 (pegi info) dali je to preporučena dobna granica ili se nesmije prodavati djeci ispod 18 godina ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dobna granica za neke igre

Da to to je dobna granica i ne bi se smjelo prodavati djeci ispod 18 godina. Sad ne znam koliko se to pazi kod nas jer ne kupujem igre u trgovinama, ali sad sam bio u Švicarskoj 10 dana i uvjek se mora pokazati neki dokument da imaš 18 pri kupnji takvih igara.

13 godina
REX500 kaže...

Mene zanim akada na kutiji piše recimo 18 (pegi info) dali je to preporučena dobna granica ili se nesmije prodavati djeci ispod 18 godina ?

Po pravilu bi trebao poštovati Pegi Info, ali...

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
16 godina
neaktivan
royalhero kaže...

ali...

Pokusaj naci klinca od 12 godina u danasnje vrijeme a da nije igrao GTA ili CoD...

15 godina
neaktivan

OK hvala na odgovorima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Arxi kaže...

Pokusaj naci klinca od 12 godina u danasnje vrijeme a da nije igrao GTA ili CoD...

Upravo o tome govorim, Playboy mansion{#}, ne znaju današnji klinci što valja{#}.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
15 godina
neaktivan

Ja sam kupio origin acc. od tipca koji je punoljetan ( vidli smo se uživo pa znam) sa puno igra koje nebi trebale biti ipsod 18 godina , te  mi je acc ukraden , svi mi preporučaju live chat ali ja imam 15 godina pa ne znam koliko je to pametno .

16 godina
protjeran
Arxi kaže...
royalhero kaže...

ali...

Pokusaj naci prodavaca koji nije prodao igricu mladjoj osobi od 18god.

A da to nije smio.Nitko skoro ne gleda to od prodavaca.Njima je samo u cilju

da se proda igra i zaradi

16 godina
neaktivan
REX500 kaže...

Ja sam kupio origin acc. od tipca koji je punoljetan ( vidli smo se uživo pa znam) sa puno igra koje nebi trebale biti ipsod 18 godina , te  mi je acc ukraden , svi mi preporučaju live chat ali ja imam 15 godina pa ne znam koliko je to pametno .

Samo ti idi na Live Chat. Dovraga, kako oni mogu dokazati da si ti maloljetan?

Ako budu trazili skeniranu licnu (u 0,000001% slucajeva), samo uzmi od roditelja. Kradju nemoj olako da shvatas, jbg, ti si acc platio...

15 godina
neaktivan

Ok hvala budem onda tako probao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Samo ti idi na Live Chat. Dovraga, kako oni mogu dokazati da si ti maloljetan?

Ako budu trazili skeniranu licnu (u 0,000001% slucajeva), samo uzmi od roditelja. Kradju nemoj olako da shvatas, jbg, ti si acc platio...

Account ne možeš platiti. Možeš ga besplatno izraditi i platiti igre na njemu.

S obzirom da je on ilegalno kupio account od druge fizičke osobe što je strogo zabranjeno u ugovoru za korištenje Origin sustava, Electronic Arts nema nikakvu pravnu obavezu vratiti mu račun.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice