PS3 Store Demo Igre

poruka: 3
|
čitano: 2.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
PS3 Store Demo Igre

Ajmo ovdje napisati neke demo igre s PS3 Store-a koje vam se svidjaju i zasto,
Tako da mi ostali isprobamo i mozda kupimo full igru

WarHawk - Ratna igra u trecem licu,Vozite Tenkove,Terence,Avione,Upravljate s raznim strojnicama,Moram reci da imate Trening opciju tako da mozete nauciti voziti,letljeti,pucati...Ali najbolje je Multiplayer Online max 32 igraca nema limita igranja(nije trial).
Jednostavno receno isplati se skinuti tih 1200mb za taj Multiplayer

MotoGP 10/11 - Pa onako igra s motorima,imate par vrsta tezina da birate,onda mozete birati dali zelite: TC on ili off,auto brake,anti wheelie,mjenjac,i jos toga... Jako je ugodno igrati kad iskljucite sva pomagala,kad onda motor na zadnji dignete (wheelie) imate dobar osjecaj...Mozete igrati protiv 19 igraca + vi = 20. Jako dobra igra...
Ako volite Motore skinite je,ja sam manje ocekivao od nje al kad sam je skinuo mogu reci Cool

Call of Duty MW2 SP
(samo jedna misija) - Znate vi svi sta je call of duty, tako da ovo morate probati.......
U ovoj misiji cete imati od skakanja,penjanja po planini do pucanja i voznje snow motorom.....

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PS3 Store Demo Igre

Dali neko zna demo multiplayer kakv bez limit vremena (trial)

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PS3 Store Demo Igre

Killzone 3 - Stvarno igra dobra,jako dosta se mora igrati sto je super,dobra oruzja,Svidja mi se kad postavljam bombu na onaj uredjaj pa moram s svojim joysticnom okrenuti(joystick lijevo pa desno) bombu pa izgleda kao da igrate na Movie dodatku za ps3....

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice