Ps1 vs Ps2 vs Ps3

poruka: 10
|
čitano: 4.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Ps1 vs Ps2 vs Ps3

e ovako...mene zanima koja vam je od ovih konzola bila najbolja kad je izišla što se tiče igara???

meni je playstation 1 :D

bc
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 9:16 (macan321).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ps1 vs Ps2 vs Ps3

Nisam bas razumio ovo tvoje "... kad je izasla sto se tice igara???"

Najvise vremena sam "izgubio" na jedinici, jer sam tada isao u srednju/faks, pa je bilo najvise slobodnog vremena.

To je bio moj prvi susret s "ozbiljnijim" igranjem.

Dosta serijala je krenulo na PS1 koji su kasnije prodavali PS2 i PS3.

PS2 nisam previse igrao, tj. zapoceo sam FFX i Front Mission 4 (ako me pamcenje dobro sluzi).

Ali tada sam najvise vremena trosio na PC igre koje nisu "konzolaske".

FPS-ovi, Commandoss serijal, izometrijski RPG-ovi i sl.

Tako da se na njemu nisam bas naigrao.

Na PS3 se tek uhodavam i igre su predivne. Jako mi se svida sto je gamepad bezican pa ne mogu srusit konzolu na pod (sto mi se dogodilo par puta s PS1).

Nisam pobornik Move-a i mahanja po sobi. Ali mozda jedino uspije pribliziti FPS-ove razini koju imaju tipkovnica i mis.

Bonus je sto reizdaju hitove u HD rezi koji su zarili i palili na PS1/2.

Ako si mislio na koja vam je najdraza konzola. Onda bih i ja rekao PS1.

Ali vjerujem da ce mi PS3 biti drazi kad natuce radnih sati kao PS1 {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 9:54 (Chaky).
14 godina
neaktivan
Ps1 vs Ps2 vs Ps3

PlayStation 2 u trenutku izlaska, a generalno gledajući, za cijelog vijeka je imao najjaču liniju igara od bilo koje konzole na tržištu ikad.

PlayStation je za svoje vrijeme bila znanstvena fantastika s optičkim pogonom i naprednim grafičkim čipom. Stoga, on je procvjet doživio tek 3-4 godine kasnije, tamo 97-98, uz Final Fantasy 7, Gran Turismo, Metal Gear Solid i druge klasike iz tog vremena.

PlayStation 2 je brzo procjetao, jer su developeri što brže pribjegli novoj platformi. On je procvjet imao već 2001.

Playstationu 3 su trebale oko dvije godine. Zbog komplicirane platforme, developerima je trebalo više vremena za razvoj igara, pa je većina zakasnila izdati igre zajedno s konzolom. Od tuda onaj izraz da PS3 nema igara. Kad su developeri naučili mogućnosti konzole, ista je naglo procvjetala.

Zapravo, procvjet Playstationa ti je najlakše gledati po izlasku Metal Gear Solida. Kad kojima rodi svoje čedo, i ostali naglo podignu standarde za kvalitetu.

Metal Gear Solid - 1998.

Metal Gear Solid 2 - 2001.

Metal Gear Solid 4 - 2008.

Neki tvrde da je Metal Gear Solid 3 bio drugi procvjet za PlayStation 2, koji ga je toliko dugo održio na životu, ali ta zasluga ipak ide God of War serijalu.

3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ps1 vs Ps2 vs Ps3

prijatelj me danas pitao da mu prodam mem. karticu a neznam koja joj je cijena pa dali netko zna kolika je cijena polovne mem. kartice 8mb za ps2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ps1 vs Ps2 vs Ps3

PS1 I PS2 su mi bili jednako dragi. Metal Gear Solid, Silent Hill, Gran Turismo..trojka mi je bezveze, uskoro planiram uzeti konzolu i to ce biti PS2.

Pogotovo jer na trojci ne mogu igrati igre za PS1 i PS2, a nisam kupio originale da gledam u njih. Umjesto da su omogucili to, idioti.

0 0 hvala 0
15 godina
Dragon23288 kaže...

PS1 I PS2 su mi bili jednako dragi. Metal Gear Solid, Silent Hill, Gran Turismo..trojka mi je bezveze, uskoro planiram uzeti konzolu i to ce biti PS2.

Pogotovo jer na trojci ne mogu igrati igre za PS1 i PS2, a nisam kupio originale da gledam u njih. Umjesto da su omogucili to, idioti.

Kod mene je to bio razlog da ga ne kupim(PS3),nego sam si uzeo komp i tako danas bez PS3 sa kompom igram vise manje igra koje bi igrao na PS3 osim Gran Turismo seriala koji mi fale{#},ali kada gledam cijene u Hrvatskoj onda se opet{#} razveselim i vidim koliko su skupe.Jedino sto sam u komp ulozio 2000kn vise,ali vratilo bi mi se to preko igrica da sam kupio PS3.

ON: PS2 mi je bio odlican,dva puta je pao na pod i radi.Toliko sam minuta,sati,dana i mjeseci{#} proveo na njemu da ga necu zaboravit. 

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan

auuu

neznam šta da ti kažem

ps1 legenda bio-naj igra teken 3,formula 2001 i fifa 2003

ps2 dan danas igram i neću se odvajat od nje-naj igre teken 5,FF XII,pes 2011,GT4,Juiced2

14 godina
protjeran
Ps1 vs Ps2 vs Ps3

hjoj ja sam kupio ps1 prije oko 3 tjedna i igram ga svaki dan...imam i ps2 ali trenutno vishe igram jednicu...najviše igram MediEvil 2 i Crash BAndicoot 2

bc

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ps1 vs Ps2 vs Ps3

meni je ps1 najbolji...govorim vrlo subjektivno jer mi je to bila prva konzola,danima sam se samo igrao,teško ga je bilo i pokvariti{#}

fantastičan raspon igara,imao je i avanture i strategije

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ps1 vs Ps2 vs Ps3

Uf kolko sam vremena proveo uz svoj PS2.

God Of War 1 i 2, san andreas, gta serijal, fahrenheit, mgs serijal, ff serijal, gran turismo serijal, pesovi,,,, i ostale najbolje igre. nabio sam stotine i stotine sati igre samo uz ff 12, gran turismo 4 i san andreas,, a kad zbrojim i ostale brojka ide na tisuće

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice