Heavy Rain: Origamy killer

poruka: 59
|
čitano: 19.172
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ljudi sićate se Fahrenheita e pa kažu da će mu ovo bit najsličnija igra do sad i meni pari odlična

Ajme da bar dođe i za PC

http://ps3.ign.com/objects/811/811232.html

idite pa vidite

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 20:53 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma dajte ne možete reć da se nikome nije svidija Fahrenheit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Heavy Rain: Origamy killer

Meni jedna od najjačih igra koju sam ikad igrao. Čuo sam za tu igru izgleda nalik na fahrenheit.

AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
16 godina
neaktivan

pa je

Nešto najbliže nastavku

ako bude upola dobar ( najviše priča i nelinearnost ) ja ču bit sritan čovik iako se još malo zna

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa Fahrenheit je jedna od najlinearnijih igri kaj sam jih igral.Moral si iti gotovo po shemi jer si inače umro.TO kaj su neki govorili da možeš birati puteve i da se po tome igra razvija,to nije istina.

Nemoj me krivo shvatiti igra mi je fenomenalna,puno put sam ju igral ali nema nikakve razlike ovisne o odabiru puta.Uz to ima samo 3 završetka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa poenta je ista

Tj kraj lvl il šta več

ali način na do kojeg se dođe nije

npr kad biraš oš spasit onog malog ašta se utapa ili ne

i posli u igri dolazi do dijaloga ( ako se sičaš onoga murjaka ) do kojeg inače nikad nebi došlo

Ipak shvaćam te jer se na kraju sve svodi na isto

Ali ljudi ovo je tema za hevy rain a ne fahrenheit

Amo pokrenite se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I zna li iko kad izlazi?

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Heavy Rain: The Origami Killer is an upcoming PlayStation 3 video game being developed by French studio, Quantic Dream. The game is being directed by Quantic Dream's founder and CEO David Cage, who also wrote and directed the studio's two previous games, Omikron: The Nomad Soul and Fahrenheit. The game is scheduled to be released in early 2010.

izvor : wikipedia.com

17 godina
neaktivan

Kad sam tek dobio Fahrenheit bio mi je (tada) naj igra.

Hoće li ovo bit bolje s obzirom da je isti developer?

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
igra ima stvarno smiješno ime.... haha... teška kiša: origami ubojica.... hahah
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ljudi sićate se Fahrenheita e pa kažu da će mu ovo bit najsličnija igra do sad i meni pari odlična

Ajme da bar dođe i za PC

http://ps3.ign.com/objects/811/811232.html

idite pa vidite

moramo potpisat peticiju da dodje i na pc

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
APazinjan kaže...

moramo potpisat peticiju da dodje i na pc

te peticije nikad ne upale :/

16 godina
neaktivan

Da, ono šta si ovi koji je rade zactraju neće minjat zbog neke peticije

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda i odbace ekskluzivu i izbace igru i na PC koji mesec nakon izlaska na PS3. Inače, Farenheit mi je odlična igra, mnogo izbora, čak i najmanja sitnica koju napraviš se tumači na određen način. Sećam se prve misije kada si opsednut i ubijaš onog tipa u WC-u, kada sam završio izašao sam i seo za stol i nastavio jesti, kao da se ništa nije dogodilo. Onda sam platio i otišao. Misiju kasnije kada igram detektivku koja istražuje ubistvo pričam sa osobljem restorana koje mi govore kako se ubica (ja) normalno ponašao. Istina, nije nešto korisno ali pravi razliku kako igrač doživljava priču (ako mu je ona važna).

Što se tiče Heavy Rain-a, barem po trailerima igra mi se čini odličnom, naročito noir atmosfera koja prevladava igrom koja stvara neki mističan doživljaj. Razlika između Farenheita i Hevy Raina je ta što ovaj put neće biti nikakvih nadnaravnih pojava, znači čisto hvatanje serijskog ubice koji kao i mnogi iza sebe ostavljaju posetnice (origami figurice). Sviđa mi se atmosfera a što se tiče gameplaya, sličan je onome iz Farenheita, samo što ima više opcija prilikom radnji i one su bolje (dinamičnije) prikazane.

Par trailera:

Crime scene investigation

Sleazy Place

Corner Store (nekoliko izbora)

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Quark kaže...

Možda i odbace ekskluzivu i izbace igru i na PC koji mesec nakon izlaska na PS3. Inače, Farenheit mi je odlična igra, mnogo izbora, čak i najmanja sitnica koju napraviš se tumači na određen način. Sećam se prve misije kada si opsednut i ubijaš onog tipa u WC-u, kada sam završio izašao sam i seo za stol i nastavio jesti, kao da se ništa nije dogodilo. Onda sam platio i otišao. Misiju kasnije kada igram detektivku koja istražuje ubistvo pričam sa osobljem restorana koje mi govore kako se ubica (ja) normalno ponašao. Istina, nije nešto korisno ali pravi razliku kako igrač doživljava priču (ako mu je ona važna).

Što se tiče Heavy Rain-a, barem po trailerima igra mi se čini odličnom, naročito noir atmosfera koja prevladava igrom koja stvara neki mističan doživljaj. Razlika između Farenheita i Hevy Raina je ta što ovaj put neće biti nikakvih nadnaravnih pojava, znači čisto hvatanje serijskog ubice koji kao i mnogi iza sebe ostavljaju posetnice (origami figurice). Sviđa mi se atmosfera a što se tiče gameplaya, sličan je onome iz Farenheita, samo što ima više opcija prilikom radnji i one su bolje (dinamičnije) prikazane.

Par trailera:

Crime scene investigation

Sleazy Place

Corner Store (nekoliko izbora)

Molim te daj neki link što se tiče ovoga za izlazak igre za PC, ad se ne nadam uzalud.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
16 godina
protjeran

joj skroz zaboravio za ovu temu(ne za igru)

odigrao sam demo...igra je brutala ..vele da ce bit oko 26 mogucih zavrsetaka igre

grafika lica je najbolja koju sam vidio 

prica je jaka ...najbolje ce se u nju uzivit covjek koji ima djecu...

mogucnosti u igri ima bezbroj

u demu je taj crime scene i sleazy place 

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 18:25 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quark kaže...

Možda i odbace ekskluzivu i izbace igru i na PC koji mesec nakon izlaska na PS3.

ako igru izbace na PC, u što čisto sumnjam, vrištat ću od sreće.

aj daj link gdje si to vidio...

17 godina
neaktivan

Žao mi je ako sam se pogrešno izrazio, ali to da će možda igru da izbace na PC je moje predviđanje vezano uz prošle objave raznih developera koji su se odlučili da odbace ekskluzivnu platformu i igru izbace i na PC-u i konzolama kao recimo The Grinder, a koliko se sećam slična je priča bila i za GTA San Andreas (neka me neko ispravi ako grešim). Tako da ostajemo bez potvrde, ali ostaje nada s obzirom da su najveći uspeh na svome prošlom radu - Farenheit, upravo imali na PC-u iako je igra izašla i na konzolama.

Igra je isprva zamišljena za PC i PS3 ali se od PC-a odustalo zbog nekih problema sa Physx-om, na koji se igra oslanja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

I evo ga, Game Trailers review.

Bem ti zašto nemam PS3!? Plač

Link.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 15:28 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odlična igra, nadam se da će izaći i za PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i Gamereport recenzija, zanemarite međuscene.

Link.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Link.

Kazu da bolja grafika na ps3 nemoze biti nego sto je

http://trackmill.com/free-rider-2/Tracks/796682
16 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
thuglife kaže...

Link.

Hm... S time se baš i ne slažem, neke mi se teksture jednostavno čine prerazmuljane, no ekspresije lica su stvarno izvrsne, i svaki se lik doima "živim".

17 godina
neaktivan

Srce će mi se slomiti ako ovo ne dođe za kompjuter. Prvo Brutal Legend, sad ovo. Ma kvragu s PC-em!

Why so serious?
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
protjeran

nemojte se nadat ovoj igri na pc jer je sony duboko gurnuo prste u ovu igru a i u dzep

a i grafika je odlicna al ima razmrljanih textura jer konzole zbog nedostatka memorije nemogu imat neke high rez teksture 

no to je sporedno u ovoj igri 

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 18:48 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
SUPER :) kaže...
thuglife kaže...

Link.

Hm... S time se baš i ne slažem, neke mi se teksture jednostavno čine prerazmuljane, no ekspresije lica su stvarno izvrsne, i svaki se lik doima "živim".

Što se tiče ove igre mislim da je tu na prvom mestu radnja koja je, pretpostavljam, jedna od najboljih dosad viđenih u video igrama, barem u žanru koji predstavlja, a grafika se čini u redu.

17 godina

Fahrenheit je definitivno jedna od najboljih PC igara ikada, a Heavy Rain mi se čini kao Fahrenheit na steroidima, što može biti samo odlično.

Prava šteta što HR ne izlazi odmah za PC, ali imam neki osjećaj da Sony financira dobar dio troškova ove igre, pa računaju na ekskluzivnost barem prvih nekoliko mjeseci. Bude se to kasnije convertalo....nadajmo se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gametrailers recenzija, inače recenzije su mi bolje na gametrailers nego na ign-u, najviše zato što su duže.

Verovatno je da developeri (za Sony neznam) zaista žele da zadrže ekskluzivnost na PS3 u prvih par meseci, a ako im ne pođe za rukom da prodaju "dovoljan" broj kopija verovatno će igru portat na PC.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo devetnominutni gameplay, stvarno izvrsno napravljeno.

Link.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: