kako budale neznaju kaj treba napravit za pc
pogledajte ovaj video
koliko su oni truda ulozili u tu igru
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/heavyrain/video/6251534?hd=1&tag=topslot;img;1
evo i ovaj slican video koji malo vise opisuje likove
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/heavyrain/video/6251448/heavy-rain-developer-mystery?hd=1
Lol, Heavy Rain i jest interaktivni film, no ipak se nadam nečem dobrom ukoliko ovo stvarno iziđe.
Baš sam mislio kupit ovu igru, a neki je konj ostavio u commentu na youtubeu ime origamy killera. Baš vam hvala što ste mi upropastili ovu igru. Želio sam dat podršku tvorcima ove igre kupovinom originala, ali sad je sve uništeno zahvaljujući nekoj retardiranoj budali.
Baš sam mislio kupit ovu igru, a neki je konj ostavio u commentu na youtubeu ime origamy killera. Baš vam hvala što ste mi upropastili ovu igru. Želio sam dat podršku tvorcima ove igre kupovinom originala, ali sad je sve uništeno zahvaljujući nekoj retardiranoj budali.
ma znam bjezim od bilokojeg videa vezanih uz hr
debili kakvih nema
ovo jedan je lijep bug
http://kotaku.com/5483372/nsfw-heavy-rain-glitch-brings-playable-accidental-nudity
Svejedno kupujem ovu igru jer je previše fantastična da bi je propustio bez obzira na spoilere. A inače sam veliki fan fahrenheita i sličnih igara.
a jok, inače si ju mogao skinuti.
lol
Jesi igro igru pa neznaš ni poantu imena zar ne?
meni je igra fenomenalna, igra kod prijatelja,
odavno me nije onako iznenadila neka igra...
da bar ima za pc
Službeno je najavljeno kako će Heavy Rain dobiti podršku za Play Station Move, pomoću kojeg će biti moguće sa kontrolerom vršiti interakcije u igri njegovim micanjem.
Dali će cela igra biti prepravljena sa podrškom za Move, gde će micanje kontrolera biti jedini način interakcije (recimo stavljanje ARI naočala) ili će biti tek prisutno tu i tamo ostaje videti.
Ja bih bio najsretniji da ju objave za PC :D
Ja bih bio najsretniji da ju objave za PC :D
ah...puno trazis
nema sanse da ti dođe za pc pogle ko je izdavac
http://www.gamespot.com/ps3/adventure/heavyrain/index.html?tag=result;title;0
(SCEA)
Nažalost svodi se na to da tko želi odigrati sve dobre naslove mora imati i PC i bar 1 konzolu (XboX360/PS3)
P.S. meni žao što Red Dead Redemption isto tako za sada ne dolazi na PC.
Nažalost svodi se na to da tko želi odigrati sve dobre naslove mora imati i PC i bar 1 konzolu (XboX360/PS3)
On će isto biti PS3 exclusive?
On će isto biti PS3 exclusive?
bit ce jos na xboxu
Quantic Dream > Fahrenheit > Heavy Rain: The Origami Killer = OVO ĆE BITI LUDNICAAAA
Samo šteta neće biti za PC
Quantic Dream > Fahrenheit > Heavy Rain: The Origami Killer = OVO ĆE BITI LUDNICAAAA
Samo šteta neće biti za PC
Još kad izađe Fahrenheit 2... Uf... .
Evo igrao sam ga jucer par sati. Nije lose, ali nisam bas odusevljen. Sve je manje 'igre' u Quantic Dreams proizvodima, a sve vise se osjecam kao da moram kontrolirati DVD player preko daljinskog, da bi odgledao film do kraja na miru.
Malo iritantno.
Mozda zato jer sam bio malo umoran, nisam se bas povezao s likovima, primjerice dosta spominjana scena gdje si lik odreze mali prst mi je bila "a ma..."
Prica mi je zasada OK, iako je u jednom trenutku moja osobna teorija o tome tko je ubojica, u sekundi postala stvarnost likovima i imao sam dojam kao da sam izgubio neke vrlo bitne dijaloge izmedju likova, gdje se ta moja teorija pomalo uoblicuje u pricu. Samo se odjednom dogodilo, paf, to je sada to - to mi je bilo prejadno. Nekako mi prica previse izgleda kao da je Cage fan Saw serijala, i to mi ne sjeda bas najbolje. Trenutno imam dojam da gledam neki mix Saw-a i Se7ena, i to nuzno nije lose ali treba vidjeti kako ce se razvijati. Takodjer, nadam se da igra ima poduzi gameplay jer osim "glavnog" protagonista, ostatak uopce nije jos razvijen kako spada.
Detektiv Shelby je imao neke svoje scene gdje se covjek treba zbliziti s njime, npr. spasiti samoubojicu, te potom promjeniti pelene, nahraniti i uspavati njezinu bebu.
Madison, koliko god ima fenomenalno d*pe (:-D), imam dojam da je zena healing dispenser ili neki ciganski vidar. Trenutno postoji u igri samo da bi Ethanu ocistila rane i zamotala ga u zavoje. A ma...
FBI agent mi je zasad najcool lik. Ima odlican balans slabosti i snage, i mislim da se za tog lika najlakse vezati - pogotovu jer dolazi opremljen sa batman-belt-VR-gadgetom koji je poprilicno zabavan u nekim situacijama :-D
Grafika je odlicna, i neki trikovi koje izvode me na trenutak totalno izgube i vise nisam siguan da li gledam film ili ne - jedan od dobro poznatih trikova je kontrast u realnosti prikaza, npr. cesto se dogodi da se vas lik nadje u kadru zajedno s televizorom, na TV-u se vrti crtic. Ti momenti tvore poprilicno realne scene.
Muzika, li-la. Fahrenheit soundtrack mi je bio daleko bolji.
Kontrole, isto nije lose. Ima nekih novih fora koje Fahrenheit nije imao.
Gameplay... nemam dume. Uopce nemam feeling da se igram. U Fahrenheitu, cak je imalo nekakvog laznog smisla piti vode, ici na WC, jesti... da se popravi mentalno stanje lika. Debilne odluke ili lose izvedeni action sequencei su isto tako imale negativan utjecaj na taj 'healthbar', pa sam makar imao neki feeling da igram igru. Ovdje uopce ne razumijem poantu svega toga. Nemam niti jedan razlog zasto bi oprao ruke ili popio viski ili nesto trece. Znam da to postoji u igri da bi me jace vezalo za lika, ali ne funkcionira - to su male debilne stvari. U Fahrenheitu se covjek mogao lagano vezati za likove zbog svih njihovih slabosti - a ne zato sto sam uspio odvesti Lucasa na WC.
Dodat cu jos koji post kad finim, zasad nisam pretjerano odusevljen. Daleko od toga da je igra losa, jedva cekam igrati danas, ali nekako sam ocekivao puno vise.
Edit 26.05:
Jucer mi je umro lik jer sam krivo stisnuo jedan jedini button u jednoj akcijskoj sekvenci. Nakon toga sam shvatio da ne mogu ponoviti prijasnji chapter.
To me malo nanerviralo jer stvarno nisam htio da taj lik umre. Thoughtful experience ili ne, to je bilo totalno bezveze.
Edit 29.05:
Zavrsio Heavy Rain.
Nisam se uopce uspio vezati za likove.
Prica je tupava da ne moze bit tupavija - usporedjujuci sa onime sto sam ocekivao. Cak je i Fahrenheit sa svojim gafom na kraju imao bolju storiju.
Svi likovi odreda su mi poginuli, zbog retardiranih quicktime sekvenci koje ne oprastaju pogreske.
Ovaj post me podsjeca na onaj vic "Mujo u Kanadi", ali po meni, ova igra je masivno razvikana ni za sto. Svaka cast na techu, stvarno je impresivan, ali kao igra - masivno zaostaje.
Zapravo, uopce je ne mogu nazvati igrom - kako sam naveo u pocetku, to je jedan osrednje los noir film koji se vrti na pokvarenom bezobraznom videorekorderu koji, ako ne prckas po daljinskom, ubija likove.
Uff, svakom svoje, ali imam skoro o svemu drugacije misljenje :)
Iako sam obozavatelj i se7en i fight cluba od finchera, te prvog Sawa, nikako me Heavy Rain nije podsjetio na njih. Kad smo kod toga, ni Se7en nije uopce slican Sawu.
Da, grafika je odlicna, tu se slazemo.
Ali mene je i muzika odusevila, apsolutno briljantan soundtrack, od jednostavne, sjetne teme koja se provlaci kroz cijelu igru do pozadinske muzike koja fantasticno nadopunjava cijelokupnu atmosferu svih sekvenci, te na taj nacin doprinosi apsolutnom emotivnom uzivljavanju u pricu i igru. Kad smo kod emocija, i sami nacin koristenja kontrolera (kojeg su napokon iskoristili u cijelosti, motion control, jel) doprinosi uzivljavanju u igru, jer imas dojam da si unutra, da si ti dio svega. I da, neke stvari su bile malo zahtjevnije, ali ako imas ikakvo iskustvo u igranju na PS3 ne bi uopce trebalo biti problematicno. Malo X, malo O, tresi gore dole, i to je to. Ja sam uspio bez vracanja unatrag rjesit igru na najbolji moguci nacin, da mi niko nije umro. Cak ni na dugoj sceni tucnjave sa detektivom. I mozes ponovit prijasnji chapter, ne kuzim kak to nisi uspio. Apsolutno samo odes na prosli chapter i odaberes da krenes od njega isponova sa mogucnoscu snimanja.
Igrao sam avanture od malih nogu, od Monkey Islanda, Indiane Jonesa, preko filmske Phantasmagorie i Gabriel Knighta, pa do modernijih avantura, ali ovo sto je Cage napravio sa Heavy Rainom je apsolutna umjetnost. Simfonija reziranja videoigri.
Ali da, shvacam da nekome mozda ne pase sto ga previse podsjeca na film, no po mom misljenju, to je bas prednost. Jer, iako su neki dijelovi veoma arkadni, ogroman izbor uzroka i posljedica, te spretnosti u akcijskim sekvencama drasticno utjece na ishod same igre. A najbitnije, rezija kadrova, pozadinska muzika, savrsene kontrole, te uvod u pricu doprinose "once in a lifetime"(bar zasad, ako Cage ne napravi jos jednu takvu igru) emotivnom iskustvu koje cu pamtiti jos mjesecima i godinama nakon sto sam ju prosao.
5 od 5. Cista petica.
Za vas koji se nadate da će ovo izaći za PC, evo malo nade - http://www.gamespot.com/news/6264253.html?tag=latestheadlines%3Btitle%3B2
Ali kao što vidite po kraju članka, ipak ništa od toga :). Zbog te Nvidiine greške je par dana bilo pretpostavljanja da će igra izaći za PC, ali na kraju se ipak radilo samo o tipfeleru :)
Jučer sam prvi put zaigral Heavy Rain.
3h-4h je prošlo, a da nisam ni skužil da je već pri kraju poluvrijeme večernje tekme.
Ono 20h je, velim još malo, 20:15, mislim, ko hebe emisiju - kad pogledam sljedeći put, 21:09 :)
Pošto mi je Fahrenheit jedna od najboljih igara ikad, naravno da prema tome korača i ova igra.
Grafika perfektna, zasad mi se čini da je detektiv najdetljnije napravljen lik.
Muzika također super prati sve događaje.
Nemam vjerojatno vremena do večeras za nastavak ali stal sam na onom dijelu kojeg možda svi pamte po tome kaj se događa prije njega - moram se nekak išuljati do izlaznih vrata s "kokom" ;)
Završio ga, 2x, prije nekih par mjeseci. Jedna od najjačih igara na trenutačnoj generaciji konzola, pogotovo meni koji volim sve sa Noir i sličnom atmosferom.
Do Božića Heavy Rain dobiva i podršku za Move - e to je igra koja bi ga mogla iskoristiti!
Oni koji ga imaju, podršku dobivaju besplatno
"Heavy Rain Move Edition will be available to buy pre-Xmas. If you already have a copy of Heavy Rain you’ll be able to download a free update from PSN that’ll let you play the game with the new PlayStation Move controls."